23

Анонимен

преди 1 година

Провокации за саботиране евроинтеграцията на РСМ, подхранвани и окуражавани от позицията на самите им държавни институции !

22

Анонимен

преди 1 година

извършителят не знам от къде е но подбудителят е от Белград

21

перхидроленЖендърмен

преди 1 година

Коя врата ти е отворена бре? Вратата на спалнята ли?

20

Анонимен

преди 1 година

Посочете линк към интервюто, не към началната странница на България он Еър.

19

Анонимен

преди 1 година

Бг и Мк ВМРО се опитват да направят конфликт ,който да предизвика спирането на влизането на МК в ЕС.Интересно е че Българското ВМРО не иска България да е член на НАТО и ЕС.При тези обстоятелства ,защо е срещу влизането на Мк в ЕС.Можеби се плаши ако МК влезне в ЕС,а България излезне ,масово Българи ще взимат Македонски пасоши за да работят и живеят в ЕС.Както сега е случая с Мк,масово Македонци имат Бг паспорти.Те искат Македония и България вън от ЕС и НАТО.Това е мили хора.

18

Анонимен

преди 1 година

А според теб защо са така негативно настроени срещу България? И това става в последните 2-3 години.Не става въпрос за промивка,а става въпрос за ответна реакция на действията на нашите политици,които целенасочено се опитват да създават омраза с най-близките ни народи.Това е дело на тъмни страни ,които имат сериозно влияние върху Българските политици.В Македония има само две Парти повлияни от същите тъмни сили.В Бъгария е обратното,само две не са повлияни.В Македония са ВМРО и Алианс.

17

Анонимен

преди 1 година

A за украинските руснаци?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16Те са промите ве мен, какви примери требва да ти дам, че да те убедя ? Има контролна футболна среща, те освиркват химна ни, подаваме им ръка - "те е отхапват и изхвърлят"....:)) Нема как да стане, прекалено са промити :)

15

Анонимен

преди 1 година

По всичко си личи ,че има тъмни страни,които искат България да бъде унищожена.И май на там отиват нещата.Имаме политическа криза,ще имаме и финансова криза.А скоро и между съседска.Закачаме се с Македония,а скоро и с Гърция.Прочетете последното исказване на Слави Трифонов за Гърция и за улиците в Гърция с кмето на Василий Българиубиеца и се замислете .Започва се бавно в тази посока.Ще се опитат да предизвикат балкански конфликт.А последствият всеки ще ги осети.

14

България и Македония

преди 1 година

ВМРО в нашата държава и в македонската, не са никакви български или македонски партии. Това са чисти руски партии с корумпирани членове, които извършват активни мероприятия срещу собствените си държави с цел поддъжането на конфликти и осъществяването на подривни дейности срещу България и Македония!

13

Анонимен

преди 1 година

НЕ са с промити мозъчета.Няма разлика между Македонец и Българин ,това е факт.Но защо е необходимо да убеждаваме че ние сме прави,а не те.Каква е разликата в това те да твърдят,че ние сме Македонци.Приемете факта че има Македония и Македонски нарид,който не иска да приема шизофренната политика на България.Не искат да има общо с Бойко,Нинова и Доган.Те си имат тяхните луди и нашите не ги искат.Освен това те вече са много различни от нас.По всичко.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Ако попиташ почти всеки в БГ, това са промити от Тито македонски българи :) Гърците го казват това, сърбите мълчат като шарани, нема некой от съседите да каже, че те са антични макета...хахахахаха :)))

11

Анонимен

преди 1 година

Това е организарано само и единствено от Българското ВМРО.Всичко изглежда като тяхен черен сценарий. ВМРО от България е срещу това България да е част от ЕС и НАТО.Тогава да напуска ЕС и НАТО и да остави демократична Македония да влезне там.Те направиха тези провокативни клубове в Македония и сега плащат на хулигани и вандали да стрелят и да ги трошат.България влиза в етап на трета национална катастрофа и пак Македония ще бъде замесена за съжаление.

10

Анонимен

преди 1 година

Еми те са българи мен, македонски българи са.... :))) Като изключим албанците и неколко хиляди сърби, те са си българи с промити мозъчета :))) Няма да се намери път мен, ще останат завинаги кандидат за ЕС, просто нема как да стане работата с зомбита :))))

9

Има и има

преди 1 година

До Анонимен Има такова нещо, като македонски българи. Както има тракийски българи, както има бесарабски българи, както има таврийски българи. Българи!

8

Анонимен

преди 1 година

такива животни като македонски българи или български македонци НЯМА!!!!!!

7

Зозо

преди 1 година

Хахааа, сърбоманите в Македония сега ще ги таковат на Европейско ниво. С това поведение ще влезнат в ЕС точно след Турция :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

До8

преди 1 година

Ти си последният! Дори Болен си ака на партийната книжка! ХАХАХХХАХАХАХАХ!

5

Анонимен

преди 1 година

Надявал се правителството на Македония да направи каквото и миналия път - демек нищо, ха-ха

4

На мен

преди 1 година

Вратата ми е широко ,широко затворена за българските македонци! Неблагодарна п.а.с.м.и.н.а. нямам нужда от тях!