57

Анонимен

преди 1 година

До ноби Те на тези избори ловко се прекръстиха, затова и стигнаха до Народното събрание. На следващите избори, пак ще се прекръстят с някое благовидно изглеждащо име.

56

Анонимен

преди 1 година

Тези употребени от американците пам перси имат едно единствено оправдание за всички вреди, които носят на България и българите - Митрофанова. Агресивни проамерикански натегачи, които нямат капка идея какво е всъщност демокрацията, се домогват до властта за да прислужват на САЩ и всеки, който е против им е враг и виновен.

55

Хуск

преди 1 година

А вас като ви гледаме все едно виждаме некадърни и неадекватни политици.

54

Фен

преди 1 година

Оставете чорапа, кажете кво ша праим ако ни отрежат специалния софтуер?

53

Възможно е,

преди 1 година

Аз пък като видя барни ръбъл, все едно съм видял coрос.

52

ноби

преди 1 година

на следващите избори сте аут. само за това ще гласувам. искам да видя как ще овеси големия нос

51

Анонимен

преди 1 година

Всякаш,мякаш,клякаш...ДБ се превърна в нещо като йезуитите в Римокатолическата.На бялото викат черно,на истината лъжа,а на лъжата истина.Интересуват ги само парите.

50

П.К.

преди 1 година

Тия отпа-дъци, "начело? с гнома от държавната сигурност не са ли се наспали, та приказват още врели/некипели? Тях, само пранги, съд и въдворяване зад решетки ги монтира на сигурно място...

49

Спеца

преди 1 година

Тия бяха до тук!Групичката на Иван Костов за последно се мярка в Парламента!Уж щяха да затриват БСП , а те се замозатриха с тъпите си изяви!

48

Анонимен

преди 1 година

И каква точно военна помощ да окажем на Украйна? Да си дадем и без това остарялата техника, без да имаме пари да си купим нова? Наречете ме русофил, но съм милион процента убеден, че ако войната ескалира и се сбием с руснака, няма нашите пишман смелчаци от ДБ да отидат да се стрелят в окопите. Те ще са първите на Терминал 2.

47

Дааам

преди 1 година

Тия кучелюби и тротита ДБ нямаше изобщо да са в парламента ако я намаше Софийската паднала маса дето пие бира по паркове, кара ретро колела щото било фънк и не си мие косата щото е реге и цял живот работа не пипнала.Най ама най с-таната партия в парламента.Време и за тотална чистка.

46

Анонимен

преди 1 година

Резидента Радев е загрижен единствено за Русия. Не знам защо ДБ са очаквали да видят нещо друго освен посоль Митрофанова в стола на Радев. Радев е част от матрьошката и се намира в корема на Митрофанова, а Митрофанова се намира в корема на лошадь Лавров, той пък в корема на психопать Путин. Така е устроена путинската вертикаль на властта.

45

Анонимен

преди 1 година

Тия няма да мирясат, докато не ни вкарат във войната реално!

44

Анонимен

преди 1 година

Радев ясен, руски агент, стара новина. Важното е, че в Крим копаят окопи! :)

43

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На Зеленски на ДБ дилар на белото е един същ! Предлага им доста кофти матриял и им се привиждат на всеки ъгъл руснаци.

42

Анон

преди 1 година

Христо Иванов е бивш ръководител на НПО, получаващо средства от Америка за България за "обучение" (да се чете промиване на мозъка) на млади български юристи.

41

ДБ :

преди 1 година

Хапнахме от пицата на Кирчо и изпушихме по една цигарка с ХазарДът... Леко сме се отнесли и стадо розови понита и ято слонове прескачаха дъгата на прайда в стаята.

40

до тук добре

преди 1 година

До Краси Плюеш Герб вдъхновено и напоително!Няма лошо!Само дето забрави да кажеш,колко спечели България от транзита!?И защо Курц се провикна "А бе кво става тука,бе!?Вместо да загубят,българите печелят!Как става тая работа?"

39

Анонимен

преди 1 година

Аз особена разлика не виждам, дори и визуално.

38

Майора

преди 1 година

Абе Иванов какво реформаторско уптавление ще маправите с Партията на подмяната , след като гуруто ви е един и същ? Видяхме как за 7 месеца фалирахте държавата , неизгодни и тройно по восоки цени на газ и всичко останало , попълване на ошфорните сметки със 100млн, частни впаяжи , парапет гейт, закриване спец звената с цел спиране делата срещу олигарсите , които ви доведоха *** власт , манипулиране на изборите с машините !