38

Анонимен

преди 6 месеца

Абе тия дрислювци не чакат ли вече на опашка пред военните окръжия да се пишат доброволци.Щото много войнствено го дават напоследък тези "ястреби".Пърдон проскубани врабци,та да не се обидят горките птици като разберат с какви същества ги сравняват.

37

Факт

преди 6 месеца

Поредните глупости на ДБ

36

Лаврентий Берия

преди 6 месеца

Дрън-дрън! Държите се като изоставената любовница на ПП! Това накрая ще ви изхвърли въобще от парламента. От орбитата на Боко, та в орбитата на Киро! Хора, вие собствен път нямате ли бе? Много сте зле. От три месеца насам ревете като вдовици за мъжки полов член, че искате да се гушкате с ПП и с никой друг. Гушкайте се и не ни занимавайте с еротичната си фантазия!

35

ха ха

преди 6 месеца

Абе много ми е интересно кой пък виждахте вие и вашите последователи вместо Радев миналата година, когато гласувахте за него-бореца за демокрация, вдигнатия юмрук в името на България ли....ХА-ХА. Толкова си жалък, Бойкикиев. Много ми е интерсно наистина и всичките дето много искаха промяна как наистина се чувстват в момента. Прецакани камилчета вероятно. Само че е трудно да си го признаят гласно, нали?

34

Анонимен

преди 6 месеца

А Байдън не го ли видяхте?

33

Радев

преди 6 месеца

Сякаш видях Херо Мустафа, а не ДБ

32

Анонимен

преди 6 месеца

Вие сега ли го усетихте Рундя? Лакмусът е, че вече с Т00лупа са на едно мнение и спряха играта на "опозиционност" един към друг! Лозунгът, който вдъхнови хората по площадите "МУТРИ ВЪН!" вече също е потънал в забвение!

31

Маски долу!

преди 6 месеца

Всичко с думичката "демократично", "демократична" трябва да се закрие в БГ.... То и за САЩ важи, начело в т.нар. демократична партия там

30

Анонимен

преди 6 месеца

"Чистене на гнойта" в България е невъзможно. Заразата е обхванала 90% от обществото. В останалите соц страни компартиите им се разформироваха веднага след промените. Нашите хубавци само си смениха името. Както се казва - вълкът козината си мени, но нрава не. И като се знаеше, че за аванта в БКП членуват 1 000 000 български граждани, това означава поредната трагедия за България. Останалите цивилизовани държави ще се развиват и просперират, ние ще се влачим на опашката.

29

перко

преди 6 месеца

Когато ДБ не подкрепиха состевеният си кандидат, а гласуваха за Радев какво виждаха? ДБ сте аут на седващите избори!

28

Монархист

преди 6 месеца

От както сме се освободили нищо не се е променило. Политиците се мъдрят политиката, и политиката все неизмъдрена... Само при Цар Борис трети сме си знаели интереса. Кеф ти Южна Добруджа, на ти Южна Добруджа, кеф ти Македония, на ти Македония... Интереса преди всичко, после идеологии, филства, фобства и тн.

27

Анонимен

преди 6 месеца

ДБ призоваха симпатизантите си да гласуват за Резидента. Издигнаха един фалшив кандидат, а реално казваха на симпатизантите си да гласуват за Резидента. До бой стигаха защитавайки Резидента.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Това същество е президент от има няма 6 години и си е такъв от самото начало, на всеки международен форум само ревеше да отпаднат санкциите срещу Русия и работи в тяхна полза. ДБ им отне 6 години да го разберат това определено бавно загряващи както и повечето хора които избират въпросния.

25

Анонимен

преди 6 месеца

ДБ са най-голямата гнус,появявала се в българската политика.Злобни,грозни,гламави,продажни,чудовищно некомпетентни пумияри.За пет цента продават и семейната си чест,какво остава за националните интереси.И всичките до един потомци на комунистическата номенклатура и примерни бивши комсомолци или млади партийци.Ако утре Ердоган ни завладее,първи ще се набутат в джамиите да се закълнат в корана и да си резнатт чурките.

24

Ром"с

преди 6 месеца

По-добре да е Митрофанова,отколкото да е ХероТо на МустафаТа ,а ДБ май се финасира от ул Козяк!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ме уморят от смях ДБ: уж дясна партия, а искат да де коалират с ПП, които са лява партия отвсякъде. Не стават никои за нищо.

22

Анонимен

преди 6 месеца

В България съдът, ВСС, Конституционният съд, МВР, МВнР, Резидентството, парламентът, прокуратура и т. н. са пълни с комунисти, агенти на ДС и хора на ДС. Я покажете една друга бивша соц страна в ЕС без лустрация, без декомунизация, без премахване на съветски "паметници". С този червен гноен "елит" никога нищо няма да се случи в България. Трябва си чистене на гнойта.

21

Черноризец Хлабав

преди 6 месеца

*** вие не разбрахте ли, че Румбата бил учил в Америка! Учил той, учил, но там не знаят за Славяново и за това какви хорца може да тропка там на нова година. На Румен Радев най би му отивало да закичи един калпак и една гега да хване. Същински Пурко, който обаче се задържа повече от необходимото.

20

Хахаахах

преди 6 месеца

Усетихте ли се? Дано не е късно.

19

хаха

преди 6 месеца

На тия Дииии Биил лииии, само Митрафонова им в главата, но приемат заповеди от Козяк. Добре им нашока канчетата президента.