33

Край

преди 1 година

Вместо тези плахи глупатевини /сакън да не паднат от власт/, трябваше забрана за движение в цялата страна на неизправни коли. Така си е и по закон. Кола с махнат катализатор или фапфилтър не е изправна кола. Сега очертали едно смешно кръгче и страшна работа свършили.Фандъкова и съвет мислят само как да крадат от общината а не да я управляват реално. Синята зона е прекалено евтина - задръстена е с коли и по 10минути се обикаля да намериш място.

32

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Опаааа....а ДЕМОКРАЦИЯ де!

31

Анонимен

преди 1 година

Абе кви обръчи кви мярки... направо забрамявяйте дадени коли и ги вадете от системата. Какво си играем на закончета, лепенки , па полицаи, па зимата неможе лятото може. Забранявате коли под 1998 примерно да се движат по улиците и точка.

30

до 27

преди 1 година

Имам хора в екипа си от Португалия. Много симпатични хорица, ходя често да ги виждам. Заплатите им дори са по-ниски от нашите, ако гледаме нетните суми. Говоря за ИТ сектора.

29

Шофьор

преди 1 година

Тя и синята зона започна само така ,около институциите и после превзе целите градове. Догодина "малък кръг" а следващата "голям кръг".

28

Анонимен

преди 1 година

Отлични новини! София стана 2.5м души... От тях 1.5м бачкатори от западналия прованс идват да ринат дъното по складовете на Лидл. Тук-таме някой говорещ на диалект ИТ спец, който се мисли за милионер, че взима 12000 и нагоре. Но простотията си я носят. Поне последните не карат бараки, а нови автомобили. Кореняците избягахме от София- живеем в къщи във високите части на Витоша (в Симеоново вече не се диша от селяния) и до града. Не се трае от простотия.

27

Сахар

преди 1 година

Отвратително е, че държавата допуска да се движат коли, които са за автоморга и бълват кълбета дим след себе си.

26

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да ги забранят

25

Това

преди 1 година

Значи, че около тази зона ще стане ад, всеки ще си пракира барутника там. Имах преди 10 години едно Поло без катализатор, направо ми ставаше неудобно тия зад мен на светофара какво им е.

24

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят бедняците. Мен не ме касае.

23

ааа не

преди 1 година

До Сандански Слагайте я където си искате,само в Пловдив не!Ние сме хора търговци,и с политически простотии не се занимаваме!Дръжте си панелните селяни по младостите,тук нямате работа!Айдее...

22

До 15

преди 1 година

Напълни се и с меки като теб!

21

до 20

преди 1 година

Заплатите в София са отлични. Дори по-високи от Португалия и Чехия. Говорим за квалифициран труд, разбира се. Че даже и неквалифицирани хора могат да работят за нормални пари, ако се трудят с мисъл.

20

Щерю

преди 1 година

Явно бедните наистина само Господ-Бог си ги обича...

19

Фандупка

преди 1 година

Ако искате да сте европейски град, забранете всички дизели в софето от 2025, ама не ви стиска. Каруци може, стари коли - не можело.

18

Анонимен

преди 1 година

И защо чак от догодина? Кой го е страх?

17

Анонимен

преди 1 година

Браво! По данни на НСИ СРЗ в София е 3100лв. бруто. Реално доста по-висока, защото в тези цифри влиза сивият сектор. Дори човек да работи за 3100 в София (толкова взима склададжия, че даже и доста повече), може преспокойно да си позволи малък градски автомобил Евро 6. Но не- *** иска да скочи на престаряла огромна немска барака дизел, разбира се. Защо? За да го мислят за много страшен на пътя и богат. Нищо, че бракмата му струва двойно по-малко от една добра за София заплата.

16

Анонимен

преди 1 година

Само че категориите се определят от годината, а не от замерванията, така че гоуфо с чернилката отзад втора категория няма да има проблем да си чади пред света софия

15

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, кеф. Старите бараки заминават за скрап, също като МиГ-29 :)))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

От 1 ви декември заплатите стават колкото в Португалия и Чехия! ДА ама НЕ! Всеки иска да кара нова кола бе ид иот и! Кога ще направите заплатите европейски?