53

Анонимен

преди 1 година

"52 : Трябва ли да съм крадец че да си позволя тесла? Много ти е плитък мирогледа. Аз съм софтуерен архитект. Мога да си позволя доста повече." - Браво. Ако ти си софтуерен инженер, то аз щях да се срамувам, че съм ти колега, в случай, че и аз бях такъв. Има една приказка "пази боже сляпо да прогледа". Да я прочетеш!

52

до долния

преди 1 година

"А "пред входа" е за децата да си играят. Разберете го най-накрая." - Ти разбери най-накрая, че за всяка сграда се проектира паркинг с достатъчно паркоместа. Ако си недоволен, че тези паркинги не се реализират, а остават само на хартия, тогава можеш да се оплачеш на съответния главен архитект, а не да мрънкаш на тези, които поради липса на нормално пространство са паркирали в междублоковото пространство. Ти случайно да не би да печелиш пари от строителство (от непостроени паркинги)?

51

Анонимен

преди 1 година

С други думи, както винаги, пракриката в БГ е да наказват всички в удобство и заради престъпниците. Те си крадат катализаторите, и нас ни наказват с масивни ограничения....това не е демокрация, това е нелигитимно ограничаване на гражданските права защото сороската прокуратура и съд и полиция пазят престъпниците

50

До 57

преди 1 година

Да бе в днесчето всичките сте програмисти и Ай ти та , аз пък имам роднина който е It специалист много добър ,ми човека няма време за нищо постоянно се оплаква от мигрена и вечно гони някви срокове, пък всичките спамаджии в днеса са икономисти финансисти и програмисти и всичките много добре платени

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 : Трябва ли да съм крадец че да си позволя тесла? Много ти е плитък мирогледа. Аз съм софтуерен архитект. Мога да си позволя доста повече.

48

До 55

преди 1 година

Аз пък имам яхта кво стана

47

Анонимен

преди 1 година

До 53 : И как реши че нямам Тесла? Добре, доживях opъфляци от панелките да определят какво може да имам и да нямам :)

46

Анонимен

преди 1 година

До Фед Красивия 46 : "Пред входа" викаш? Ами то автомобила не е за панелистанци, за тях е градският транспорт. Автомобила е екстра, за тези, дето могат да си го позвоят, да го съхраняват и поддържат адекватно. А "пред входа" е за децата да си играят. Разберете го най-накрая.

45

До 50

преди 1 година

Две неща -нямаш и никога няма да имаш тесла освен онази с която баба ти вади лук! И второ винаги в Софето ще се карат стари коли много повече от новите!!!

44

Анонимен

преди 1 година

"защо само малкият ринг? В другите райони не дишат ли? Хайде разкарайте старите ламарини, за да мога да си карам Тесла-та на спокойствие." - Ходи да си караш теслата на спокойствие някъде на май_ната си хахаха ... Какво открадна, за да си купиш теслата?

43

Анонимен

преди 1 година

Имам предложение това да не важи за автомобили, чиито катализатори са били откраднати, кражбата е регистрирана от собственика им в полицията и полицията не е разкрила престъплението. Все пак битовата престъпност е една от причините много коли да нямат катализатори, така че не е редно някой да плаща глоби заради това, че полицията не е разкрила престъпление направено срещу него. Другият вариант е просто полицията да плаща глобите на такива автомобили.

42

Анонимен

преди 1 година

защо само малкият ринг? В другите райони не дишат ли? Хайде разкарайте старите ламарини, за да мога да си карам Тесла-та на спокойствие.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще дойда с магарето в центъра на тази ко4ина, това ще реши проблема.

40

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна безсмислица с цел дискриминиране на хората със еко1 и ограбването на шофьорите чрез глоби с цел някой шеф с 12хил заплата да може да ли окраде!

39

Анонимен

преди 1 година

Значи ако колата замърсява на 100 метра- може. Там тя ме замърсява. Поредната розова логика.

38

Фед Красивия

преди 1 година

Има и друго,основно говорите за катализаторите.Да но знаете кола като дойде с катализатор,какво става до 3 дена пред входа нощем!!Естествено не помня полиция да е върнала откраднат катализатор.Вместо да насочите енергията си към нулевата разкриваемост на битовите престъпления,си мерите тука оная работа.Полицаите си перкат заплата,пенсия кафенца,вие се надскачвате.Катализатора е скъп.Откраднали са го,ама да не влизали таралясници!!!Проблема е в Системата,вие се джавкате!!!

37

алф

преди 1 година

я нарезах с ножката чипа дали ще е проблем;}

36

Мен

преди 1 година

Пичове, това е поредното измиване на ръцете, колкото да кажат че има някакви мерки. Много ясно, че няма да сработят, нито пък ще се изпълняват. Много по ефективно е вдигането на данъка на колите прогресивно с годините. Техническите прегледи на всички е ясно че са майтап - ако реално преглеждат колите 30% ще заминат директно за скрап. Това е начина, обаче не им стиска. Да не говорим, че платеното паркиране е на смешни цени.

35

Анонимен

преди 1 година

Ще минават по около мръсното

34

Край

преди 1 година

Ето това е то гнил популизъм. Властта не ще да управлява процесите, а само да папка от бюджета на София. Фандъкова и общинското и съветче разпределят мииарди всяка година. За това се нала да и помага и Орлин Алексиев.