39

Нормален

преди 1 година

До Бе ти нормален- Путин вече ги премаза! И те си го знаят! Затова и спряха да се репчат на Китай и вместо да му говорят за спазване на човешки права и "демократични ценности" и да го плашат да не превзема Тайван- млъкнаха и почнаха да му се подмазват и кланят. И да го молят да накара Путин да не ги унижава и съсипва до край. А и Русия нокога не е казвала че и трябва ядрено оръжие за да премаже Зеленски и нацистите му.

38

Бе ти нормален

преди 1 година

"Путин ще ви прегази за броени месеци....." ли си?

37

Анонимен

преди 1 година

"РАНЪТЪ ПРАЙ БОРБЪТЪ" ИЛИ КАЗАНО НА МЕДЕРЕН ЕЗИК, КЪДЕТО ИМА ХРАНА И ПОЛЗИ, НАТАМ СЕ ЗАВЪРТЕТЕ, ОТ КИТАЙ ВСЕКИ ИМА ПОЛЗИ, ЗАЩОТО АЗИЯ Е МНОГОМИЛИОНЕН ПАЗАР И СЕ РАЗВИВА, ТАМ Е БЪДЕЩЕТО!

36

УСА машата НАТО:

преди 1 година

"Столтенберг: Нараства заплахата от Китай"

35

Пътя до Китай

преди 1 година

Минава през Русия. И ко ще правят въртиопашките?

34

Българин

преди 1 година

Който мисли за бъдещето си, нека учи китайски. Първите, които започнат, ще стигнат най-напред.

33

Макрон

преди 1 година

До Анонимен: Макрон ще стане съюзник на Путин срещу Украйна.

32

Анонимен

преди 1 година

Манол само преди дни пак го ошамариха, ама иначе се прави на много отворен.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя макарон мн отворен стана... утре първи ще реве за помощ от САЩ:)) НЕ го виждаме да е много деен в Украйна..... на уста е мн деен.

30

педерасите

преди 1 година

в ЕС правят паради полуголи в европейските столици, и ги дават по телевизията и го показват на децата, и на тези паради са задължени да ходят всички посланици на ЕС, а цензурират думата!

29

думата педерас?

преди 1 година

защо се цензурира? ЕС е пeдepackи съюз където педеращината е политика на ниво Европейска комисия в Брюксел, а цензурират думата? Американските учени са доказали научно, че пeдepaщината е нормална, в ЕС децата от малки се обучават на пeдepaщина, а думата се цензурира!

28

Пътят на ЕС

преди 1 година

ще последва пътя на cвинчето.

27

akud

преди 1 година

ЕС продължава да поддържа джендерска външна политика....

26

phaha

преди 1 година

Канализациите на Блумберг.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 "...вируса е създаден в лаборатория и след Китай беше напаснат за Европа, латинска Америка.." ----- Ами не..Навсякъде другаде (освен може би в щатите, но там по-скоро щото са затлъъстяли) този вирус е малко по-сериозна настинка. Никъде другаде освен в китай не е имало (преди експерименталните препарати) хора както си седят прави да паднат и умрат. Естествено това са само догатки понеже китайците никаква достоверна информация не публикуват, но 100% имат причина да продължават цирка

24

Анонимен

преди 1 година

Европа явно не знае древната пословица, че който седи на два стола пада на земята. Това ще се случи още догодина!

23

Долу ЕС

преди 1 година

само да попитам кои са нидерландия германия и франция от 8 млрд души!! ще им подскажа мясото им, НИКОЙ! за това могат да призовата да призовата да призовават, понякога да се тръшках тюхка и реват, но без ресурси и робски труд са НИКОЙ! вече нмат анито едното нито другото.

22

Анонимен

преди 1 година

Дементното старче,синчето му и още куп пуйки като Нюланд и тнт ,заробиха Европа .

21

Анонимен

преди 1 година

Военен бюджет на Китай преди 20 години - около 20 милиарда долара. Военен бюджет на Китай днес - около 200 милиарда долара. Европа и САЩ създадоха поредното чудовище. Всичко това е резултат на алчността на една шепа корпорации които за по-висока печалба изнесоха производството в Китай и така дадоха на поредната фашистка империалистическа държава достатъчно пари и технологии за война.

20

Анонимен

преди 1 година

Ааа усетиха се май,че Бидоня върви срещу старата госпожа Европа .