59

ББ

преди 1 година

горките китайци...пуснаха вирус и не могат се спасят от него!относно избора кой как иска да живее е личен!...не смогват компанийте да извозят желаещите да избягат в китай и раша...толкова сте го закъсали...че плющите глупост след глупост!

58

Анонимен

преди 1 година

Най-доброто решение. Щатите ограбиха над 600 компании само от Германия. Ако включим и останалите държави и бизнесите, които се изнесоха от тях във ФАЩ, ще ви стане ясно какво ни причиниха нашите приятели (в кавички) американците. :)

57

Анонимен

преди 1 година

Европейците са казали нещо на Си от елементарно дипломатическо уважение , и това все още не означава нищо ...

56

Анонимен

преди 1 година

Много ми е тъжно, как ще живея без САЩ...

55

Анонимен

преди 1 година

45 стигат, само близост с чинезете и рашките ни липсва! Винаги с Америка, с чинезите и рашките само търговия!

54

Ром"с

преди 1 година

Най-накрая се усетиха и посмяха да се опълчат на империята на "демократията".Браво !Какво ли ще правят медиите у нас,които се финансират от Фашингтон?

53

Ssss

преди 1 година

Късно е моме за китка! Събудиха се ама когато онова вече им стигна до гърлото. Между другото-съдбата на полупроводниковата индустрия зависи най-вече от нидерландската ASML която единствена прави съвременна техника за производството им. САЩ и Великобритания държат патентите, но е въпрос на време Китай да обърне нещата

52

мда

преди 1 година

ДО 58като те чете човек излиза, че загиналите украински войници са кът или просто няма такива.

51

знам ли...

преди 1 година

Нещата в ЕС не вървят добре,.. Когато БГ влизаше в ЕС, най-често чувах фразата: Няма съюз, в който да сме били и да не се разпаднал... Имам усещането, че тоава ще се сбъдне и сега....Дано да греша, че комунизъм-преход-ЕС интегриране стига ми това за един живот, не искам да преживвея и криза от разпадането на ЕС...

50

Анонимен

преди 1 година

"Нуждаем се от единен глобален ред. Някой да уведоми френското момченце, че на тая идея и се тури край преди година.

49

Макарон

преди 1 година

не знае какво проказва, щото не го слуша главата.

48

ДРЪН-ДРЪН

преди 1 година

МНОГО ПРИКАЗКИ - ПОЛЗА НИКАКВА !!!

47

Жебок

преди 1 година

Така като гледам Европа влиза с пълна сила в британската доктрина за контролиране на света от 1950 г., която казва, че за контрол над света тр. се контролира само дъгата Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Сирия - нещо, което англоговорящите отсам и оттатък океана правят от 80 години. Ерго: развитие за Европа точно по тоя път - йок! Ах, да, да не забравят и какво ще поиска Турция в цялата тази сценка. И тя е част от дъгата

46

Аха

преди 1 година

Европа пое средния и толкова дълбоко, че излизане няма.

45

едва ли

преди 1 година

Просто да се начудиш , как разбраха, че Китай и Русия са нещо различно? Ако считат,че това е така--много се лъжат. Там където е стъпила комунистическата идеология-да вземем от който има, да го дадем на който няма--за да няма никой нищо, няма разлика--всички са увредени. Пример България - нима има промяна в мисленето? Или в Бургас - за 14г. кмет -Д. Николов, освен кражби и европроекти за улици в центъра--няма друго. Но бургазлии го харесват. А за тези 14г. един инвеститор не е дошъл.извод:

44

Чужденец

преди 1 година

До ЩО ТАКА? : Бедни сте щото сте глупави, а политиците ви са продажни, щото идват измежду вас..

43

Американ

преди 1 година

От трън та на глог!Китай е ДАЛЕЧ по-опасен от Русия, ама явно плаща добре на когото трябва от европейските "ценители на демокрацията"..

42

Я па я..!

преди 1 година

Си Дзи пин е много умен президент, за разлика от Путин.Поддържа Путин , но не баш. Не приема войната и ядрените заплахи на Русия.Целта е максимална полза от по евтин газ.Такъв е и Ердоган. Приятел на Путин , ама го прави на луд от време на време.Путин не желае единен глобален ред.Иска да е световен фактор. Ама нещо не му върви баш.

41

Глух Пор

преди 1 година

До *** самонадеян- Още по-лошо. Нападнат ли Русия, няма нужда тя дори да воюва! Населението в ЕС не е като руското и украинското и Русия само да им прати по няколко Калибъра и народите на ЕС ще се вдигнат и ще изметат продажните си правителства, които са ги докарали до този хал с безумната си политика. И до там!

40

ОФ

преди 1 година

Долу ЕС /31/, кой и с какво може да оспори факта, че германският модел за икономически ръст е смъртоносно застрашен от антируските санкции, които доведоха до рязко съкращаване на евтините енергоресурси. Германия е локомотивът на икономическия просперитет на ЕС. Аз ясно наблюдавам крах на либералния модел на енергийния пазар на Еесовската Зона.В борбата с енергийната криза акушерските еесовски шефове ще погребат над 1 трилион евра.