45

Повярвайте ми.

преди 1 година

Ако имаше нещо, за което да хванат Кирчо, щеше вече да е в затвора. Явно нямат нищо срещу него и си измислят скандали за парапети и джемкорп договори. Все едно че има нещо лошо в това човек да си има любовница... че това е мечтата на повечето мъже. Дори на най-верните. Натискаш си твойта, ама то след години омръзва, трябва си нещо различно.

44

А бе?

преди 1 година

Я кажете каква далавера е скалъпил пак Буци? Нещо дъщеря му май отопила човката? Структурата на ГЕРБ явно се разпада, щом започва да се разчита само на роднини. Фирмите са започнали да губят вяра в супер-силите на Баце? Очаквано. Закъсняло, но очаквано.

43

Анонимен

преди 1 година

така гербаджий яко са се омазали ама искам да съм министър е не добре Е но некой трябва да свърши и черната работа

42

Анонимен

преди 1 година

Не се отваря видеото, а може ли да обясните с какви ви пречи тази сделка? Или защото не е както кражбата на златото или тръбата откъдето Бойко краде пари, че и дъщеря му?

41

Кво стана?

преди 1 година

Лъжите на ГЕРБ лъснаха.

40

Бойко не е лош човек

преди 1 година

Похвално е, че Боко умее да чете горе-долу прилично гладко, при изключителния му образователен дефицит. Ако трябва някой ден да му стисна ръката, ще е за това. Ще реча "Браво Бойко, притежаваш улична интелигентност, но не и образователна. Въпреки това се справяш с четенето горе-долу прилично, дай да ти стисна ръката! Браво пич!"

39

Велики Цитати, Фрази

преди 1 година

ЦИТИРАМ: "Света е война" - Боко Тиквата. КОМЕНТИРАМ: Не се казва "Света е война", а "Света е във война"... някой да връчи на Боко един учебник по български език, защото май в часовете е "ритал мач".

38

Света е Футбол

преди 1 година

Пореден автогол на пухкавия лъжец от Банкя. Някой да му връчи златна топка за най-добър автогол-майстор.

37

КОЙ

преди 1 година

Кой седи зад Киро и Кокоро? Отговори мyxльо.

36

Сатир

преди 1 година

Основателят на "Джемкорп": Меморандумът е прекратен с официално писмо - Някой да извади писмото, Моля!!!!!

35

До43

преди 1 година

Сега зад лоестото ясно кой седи,ама това да ми твърдиш че тия никому неизвестни две "ангели звездички"са се пръкнали ей така от нищото и зад тях седи "любовта народна"е несериозно!

34

Анонимен

преди 1 година

Макак Така жемкорп? По-добре си бяха ГЕРБ-аджийските фирмички.

33

Отивай в бай Ставри.

преди 1 година

Бустанджиев е човек на Боко Тиквата. Лъсна истината. ГЕРБ-ДПС и ПП са "доброто и лошото" ченге - една и съща страна на монетата. От другата страна на монетата са БСП и Възраждане.

32

Анонимен

преди 1 година

С едната ръка захранвай раята със заеми и дефицит,с другата ръка усвоявай ударно парици от Европа по плана,на това се вика Изучени Измекярчета а не Продължаваме Промяната!

31

Анонимен

преди 1 година

Бостанджиев не е никой. Зад Промяната седи само българския народ. Кой седи зад Промяната, айде кажи. Какво само пускаш догадки, миндилe.

30

Пореден Автогол

преди 1 година

ГЕРБ с пореден автогол. Да готвят следващата серия лъжи. Май и за тази ще ги осъди Кирчо. И не само. И ДжемКорп трябва да ги осъди сега.

29

До-37 О ох хо

преди 1 година

КОЙ Е Атанас Бостанджиев?А?Ами част от проекта,който докара тук въпросните"променители"с идеята власта да бъде обсебена и милиардите които очакваме по плана за възстановяване и устойчивост от Европа да бъдат Усвоени!Сега остава малко да погадаем,кой е човекът{хората}които седят зад въпросният проект"Продължаваме Промяната"

28

КОЙ е Бостанджиев.

преди 1 година

Бостанджиев е доведен брат на Кирил Петков.

27

Анонимен

преди 1 година

Лъжите на ГЕРБ край нямат.

26

Алоуу

преди 1 година

БОСТАНДЖИАТА ЗА АЛВАДЖИЯТА! Бостанджиев мноооого бързо скочи да защитава Кираджията. Аууу!!