65

до 87

преди 1 година

Да не би наистина да искаш Възраждане да дойдат на вкаст? Не ти ли е ясно какво ще стане?

64

Анонимен

преди 1 година

До 72 :( . . . . . . . За Възраждане не си прав! Те не са били на власт! Парламент да, но власт не! Все пак има разлика да си на власт или само в парламента! Тази разлика трябва да ти е ясна, ако ходиш на избори, в което се съмнявам!

63

Анонимен

преди 1 година

Зеленото е много модерно сега, обаче вече няма къде да складираме зеления хайвер. И да ни пращате, вече не ходим на пазар /избори, имам предвид/.

62

ред на прокуратурата

преди 1 година

Туй го е измислил оня дебеличкия. Бляновете по чекмеджетата нарушават съня и на пРезидента и на бандата му. И Асен като отявлен scoundrel e измислил как да натъпче повече от един милиард в едно чекмедже.

61

май ни пробват

преди 1 година

А защо не го публикуват това официално писмо, че да го видим и ние гражданите.

60

Анонимен

преди 1 година

А пък съпругът на новата звезда от Демократична България Надежда Йорданова съвсем случайно е назначен на висока позиция в компания за търговия на електроенергия, която да продава ток и за битовите потребители след излизането им на свободният пазар.

59

PPFen

преди 1 година

Активираха ИванчоГешков...защо не повдига скалъпени обвинения вече 2г...?кой натисна копчето на ГП?

58

Анонимен

преди 1 година

Някои чакат държавата да направи нещо за тях?!!! Ще имат за чакат! Най-добре е запретват ръкави и кой каквото може да направи за себе си..

57

Getting ready mafaka

преди 1 година

Той и мадридския разбойник нямаше претенции (как по никакъв начин и повод аз нямам претенция към България, казваше измамника) ама карай , важното е, че децата на другарете изкараха едни пари с които да осигурят децата си/внуците им.

56

Некъдърници

преди 1 година

Тоя основател не е собственик, а служител някъкъв нека истенските собственици да кажат, че нямат претенции. Въпроса с договора сючен на тъмно остава.

55

Интересно

преди 1 година

Според companycheck.co.uk, Бостанджиев си е подал оставката като Директор на Gemcorp още преди година.

54

Парите

преди 1 година

Парите с които е създаден Gemcorp идват от Ростек, които са руски оръжеен концерн. Киро много се репчеше, пък виж с кой върти далавери. ПП не са по-добри от ГЕРБ, и те просто искат да се докопат до софрата и да крадат милиарди.

53

:(

преди 1 година

тия само се дърлят и нищо не направиха за България. И ГЕРБ и ПП и ДБ и БСП и Възраждане и ДПС. .. абе всичките там.

52

Айде пак...

преди 1 година

Какво стана с огромните залежи на газ в Черно Море? Казаха че имаме залежи за стотици години, но после бързо-бързо потулиха новините за това. И пак внасяме от Газпром.

51

Всъщност,

преди 1 година

...разбра ли някой, кой е този Атанас Бостанджиев, с който са подписали меморандум за над 1 милиард лева! На същото отгоре, той "потвърдил" с писмо, че нямали претенции към България? Че тия работи с писмо ли стават? И виждал ли го е някой това писмо? И виждал ли го е някой, този Бозаджиев? И защо служебният министър твърди, че меморандумът още е в сила? Май ПП-тата се опитват да шмекеруват, и ако мине номерът! Те са доказани лъжци!

50

Упс

преди 1 година

Май пак ще съдят ГЕРБЕНУХИТЕ за лъжа.

49

Анонимен

преди 1 година

А от къде да вземат газ? Може би да идат в мината на Газпром и да си вземат от там? Някой да обясни на ГЕРБЕНУХИТЕ, че се намираме в ситуация на отворен пазар. Може да купуваш от когото искаш. Зависи. Може да е по-скъпо, но да е по-добро. Това е отворения пазар. Това не е Бай Тошево време - някой да обясни на Тиквата и неговите ибpици.

48

ЕТО

преди 1 година

Гербенухите ако имаха капка достойнство, щяха да потърсят сметка на Тиквата и Делян, за това че ги излагат и срамят с лъжите си, пред цяла България. Това ако го направи Кирчо, веднага ще го порицая. Аз съм избирател на ПП.

47

Анонимен

преди 1 година

Вечния интригант и бандит , ограбващ България , Бойко Тиквата!

46

ИСТИНАТА

преди 1 година

Ако Кирчо беше направил нещо нередно, адвокатите и икономистите на ГЕРБ щяха вече да са го вкарали в затвора. Смучат си от пръстите.