20

Анонимен

преди 1 година

Нито едно от изброените. Безполезен нарцис извадил късмет, всичко му е дошло даром, и също толкова лесно ще си отиде.

19

Бай 100ян

преди 1 година

Не харесвате Мъск . Всички знаем защо. Българина скърца със зъби когато чуе за някой богат и успял. Но Мъск ще се помни стотици години след смъртта му и името му ще се споменава в редица книги,Учебници и прочее а вие като пукясате ще получите един безименен гроб който ще бъде подържан докато децата ви скърбят за вас. След това никой няма да ви помни

18

Анонимен

преди 1 година

Дори и да има известни визионерски способности и принос към иновациите в телекомуникациите и технологиите, начинът на отношение към служителите му, основаващ се на арогантност и безпардонност, го прави точно безчувствен работохолик. Скоро ще се провали с Туитър и светът ще спре да се интересува от неговите милиони. Парите не правят човек гений, този е просто ТАРИКАТ.

17

Анонимен

преди 1 година

До ПРОПАГАНДА - защо само с тези, при демокрацията не е ли имало пропаганда преди?

16

Анонимен

преди 1 година

Подкрепата за Украйна до пълна победа и до унищожение на Русия е най-правилната тактика, но Елон Маск е пpocт и не може да го разбере това нещо.

15

ПРОПАГАНДА

преди 1 година

Само преди 1 година свързвахме Пропагандата със Хитлер, Комунизма , Диктатура и прочее . Думата се използваше рядко, най-вече когато говорим за История. Днес свързваме Пропагандата със Англосаксонската политика , ЕС , САЩ ,Украйна, Демократичната партия и най-влиятелните медии в света като CNN, Дойче веле, Sky news и др. Думата пропаганда се използва и коментира ежедневно.Хората се учат как да я отсяват и борят срещу нея.Тези които я създават и разпространяват ще загубят катастрофално !!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4, я кажи къде точно е този завод на Тесла в Норвегия, че нещо и гугъл не го знае :) Егаси, поне като лъжете си измислете достоверна лъжа, а? Профанизираните индивиди вече дори не сте смешни!

13

бате ви мъск

преди 1 година

не съм най хубав и не съм най умен и не съм най красив като мистър свят, но съм най най богат! Колкото повече се кълча на манежа толково повече чуствам превъзходството си над плебеите. Аз съм най богат а вие си мислете каквото искате

12

Анонимен

преди 1 година

Бизнесмена първо се проявява , като работохолик. Работата го увлича и търси все нови и нови решения Професията която си е избрал я знае и развива. Тези който не се съобразяват с него , имат правото да го напуснат . Да си потърсят собствен избор за професия и да работят.

11

АНГЕЛ

преди 1 година

Сега ще започне и пропаганда срещу Мъск за това ,че отблокира Туитъра на Тръмп.

10

Анонимен

преди 1 година

Човек постигнал независимост на мнението си благодарение на състоянието си натрупано с визия, упоритост и найвече много труд. И тази независимост бърка в ****на либералите искащи да контролират всичко в света защото някой смее да прави и казва каквото иска.

9

Анонимен

преди 1 година

То той сам, децата и жените му не знаят какъв е, че аз ли да знам! ;-)

8

Анонимен

преди 1 година

Докато помагаше на фашистите беше хубав и добър, като се отдръпна стана грозен и лош. Вижте само каква снимка са му сложили. Това по заповед на мериканското посолство ли е?

7

До 4

преди 1 година

В Норвегия няма завод на Тесла!!! Единствения такъв е Германия, Берлин!!! Което не променя факта, че Мъск се отнася зле със сложителите си! Но твоя "приятел" едва ли го знае от първа ръка!!!

6

Анонимен

преди 1 година

И каква работа върши освен да се разпорежда с хората, за мен този човек е обладан от демони и изкарва милиарди за царството на мрака и неговия княз Сатаната

5

Мъск Президент

преди 1 година

Мъск ще се кандидатира за президент в близките години..... Той много добре знае какво прави....

4

Мда

преди 1 година

Кукла на конци с която кукловодите му се опитват чрез искуствено създадена харизма, да вкарат човечеството в контролирани коли, контролирани социални мрежи, че и чиповете "му" много хора вече са готови да си имплантират доброволно, да си отключвали теслите без да носят ключове!Най-лесния начин да заробиш един човек, е като му създадеш кумир или божество!

3

Анонимен

преди 1 година

Комик и клоун е Илън Мъск!!

2

ПроСоТо

преди 1 година

знаете ли какво е разстоянието от гения до лудия ?..-"САМО ЕДНА КРАЧКА" !!!!...

1

Анонимен

преди 1 година

Мега алчен за пари, както 99% от милионерите.