60

Reinhard

преди 1 година

Дете на робовладелци в Африка,притежаващи диамантени мини и съсипали живота на много хора! И*зрод с мания за величие!

59

Reinhard

преди 1 година

За съжаление такива като тоя *** диктуват статуквото в света! Антихристи и сатанисти ,милиардери съсипващи човешки съдби!

58

Анонимен

преди 1 година

До Това е мечта 59 - Малко ме съмнява това с любониците. Бувкално всичк те следят, ако си мъж/жена на нкой толкова известен.

57

Това е мечта

преди 1 година

Този мократа мечта на всяка жена огромно количество пари и постоянно зает така че жената да може спокойно да харчи пари и да върти любовници.

56

ДААААААА

преди 1 година

Нищо лично, но на мен ми прилича малко на надут п3дал и ми напомня за Евгени минчев :)

55

1

преди 1 година

Без подкрепата и парите на американското правителство и НАСА тизи орунгел щеше да фалира SpaceX и Tesla. Но сега с неговите мега гениални набутвания с Twitter ще ги фалира със закъснение и в ущърб на американските данъкоплатци. Да им е честит господин "изпарение" както има един израз в английският език.

54

1

преди 1 година

И какъв гении е тоя? Някой да ми каже какво е измислил някога? Какво е завършил? Какво е проектирал? Въздух под налягане. Мама и тати са били мега богато в ЮАР с диамантена мина. Даже баща му в интервю се подиграва на двамата африканци които са тъпчили долари в сейфа и това им е била работата, не са могли да го затрорят години наред. Запада с такива измислени фигури е жалка работа. Също като онази хиперумната Холмс. И излез на от съда с 200 долара.

53

ьаьааь

преди 1 година

Нормален човек е , както всичко които му завиждат. Статията е излишна

52

Човек

преди 1 година

на елита!

51

Анонимен

преди 1 година

Към такъв тип човек нямам уважение, самозабравил се плъх. Най-ценен е този който знае да уважава хората независимо кой какво ниво има. Раждането и смъртта за всички е еднакво и там парите не са нищо.

50

Чиполита

преди 1 година

Мъск е...... никой. Кукла на конци с физиономия на свинкс и поставено лице който уж води някви ви фирми и го раздава политически коректен, но зад него са трилионите на истинските инвеститори в сянка ;)

49

Анонимен

преди 1 година

Никакъв гений.. Психопат. Бит и тормозен като малък от съучениците си и сега избива яко комплекси..

48

Кочо

преди 1 година

Колко взехте за тъпата реклама, която му правите с досадна периодичност на това изчадие ?!

47

Бат Сашо

преди 1 година

Той е просто един бушон на правителството, прокарващ интересите им през частния сектор!

46

Американ

преди 1 година

"че е изгонил около половината от служителите си без обяснение" -- изгони "прогресивните" цензори и подобен безполезен персонал, какво обяснение искат па тия? "забранил да работят от вкъщи" --- ще кандиса като почне да му бяга техническият персонал. SpaceX e sweatshop, предполагам и останалите му компании също

45

Моше

преди 1 година

Мъск НЕ Е създател на Тесла а отива там едва когато прототипите на двете най успешни Тесла автомобила S и X са били вече готови и ИСТИНСКИТЕ ОСНОВАТЕЛИ НА ТЕСЛА са имали нужда от увеличение на финансовия капитал на фирмата за да започнат серийно производство. Скандално изгонени от Мъск за да може той да оглави компанията .. а Спейс ЕКС е изграден изцяло от инжинери на НАСА ... в лаборатории на НАСА ... с тестове на полигони на НАСА изцяло със средства на НАСА ..... Мъск е марионетка.

44

Къде е успеха ?!

преди 1 година

Мъск Повече дължи отколкото притежава !

43

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам ти успех в спора с Гейтс и Мъск относно ползата от четенето. Може би си по-интелигентен от тях и знаеш повече по темата. :)

42

До 42

преди 1 година

Не съм съгласен. Има една приказка, че умния се учи от себе си, а мъдрия от другите. Знанието се увеличава, когато се акумулира. Ако се разчита само на собствения си опит, тогава всяко поколение ще трябва да открива огъня наново. Книгите, ако са написани от сериозни автори, дават дълбочина на мисленето.

41

Анонимен

преди 1 година

До 41, хубаво е човек отрано да разбере, че книгите не помагат, а това, което е ключово е как правиш интеракция с хората и връзките, които изграждаш с тях. Човек трябва сам да трупа преживявания и да си извежда логически заключения от собствения опит, а не да чете писанията на хора, за които не знае с каква цел са написани.