40

Болифаров

преди 1 година

Нито имам Туитър, нито искам Тесла, нито пък бих работил за такъв човек. С две думи хич ми не дреме.

39

Анонимен

преди 1 година

хаха каква бедност бе, баща им е имал мина за скъпоценни камъни, елончо е бил надут нарцис още от малък, разглезен хлапак който не е свършил една читава работа сам през живота си, все чужди пари и купена слава

38

Анонимен

преди 1 година

Интересен подход. Представих себе си като софтуер инженер в туитър и поставения ми ултиматум - или да се скъсам от работа или да получа 3 заплати и да продължа да си клатя краката при някой друг.Определено бих избрал второто, ако нямам някаква сериозна мотивация да избера първото. Сериозна компенсация - % от печалбата на компанията или пък сериозно увеличение на заплатата. Мина ми времето да бачкам за чест и слава и потупване по рамото (въпреки, че и това е много важно)

37

Хм.

преди 1 година

До Глобалягите .... Ама верно ли ве ? Бреееей. Щото до сега като се види кой гони , единственото което може да опише уволненията е..... ХАОС. Бели ... цветнокожи... азиатци... мениджъри... програмисти... дори и цял отдел които току що са били назначени ... Мъск говореше за чиста от ботове мрежа а ЛИЧНО разпореди намаляване изискванията към верифицираните акаунти... Изгони и специалист който "дръзна" да спори с него и да му обясни грешките. Мъск е АБСОЛЮТЕН *** относно социални мрежи.

36

До 40

преди 1 година

Ти затова книги не четеш. Караш на первий канал, алфа те, картинки от фейсбук и на клипчета от ютуб. Сериозна работа.

35

Анонимен

преди 1 година

Като почнат и той, и Гейтс да казват как благодарение на книгите, които обичат да четат са постигнали успех. Глупости на търкалета, с книги нищо не става ако не си от организацията. А и книгите не са нищо друго освен начин за прокарване на манипулации. Книги били чели.

34

Анонимен

преди 1 година

Защо ни двете?

33

точно така 38

преди 1 година

и война може да води путин, а мъск - неее. е праща ракети на марс ама путин в украйнаааа , Велик е путин

32

Русофил

преди 1 година

Путин е по-гениален и по-голям работохолик.

31

Анонимен

преди 1 година

Никакъв работохолик и гений не е, просто е част от Организацията, която владее света, представително лице. Вие наистина ли си помислихте, че някой ще бъде оставен намира с толкова много пари, че да може да купи света хаха.

30

кво значи

преди 1 година

добър? ако си монахиня трябва да си добра, за успешен бизнес такъв филм няма. Там често трябва да вземаш непопулярни решения за да не банкрутираш. А инак е гении де възкреси 4 компании на които никой не даваше шанс . Първите акции на Тесла се продаваха без пари, сега виж колко струва една акция на Тесла. От другата страна виж една България де се надпреварват кой да е по-добрия и до кво дередже води тва

29

До 33

преди 1 година

Няма проблем, има ли власт. В Русия Пyтя си променя тамошната както си иска, ако нещо не му отърва - доказан факт.

28

Бгг

преди 1 година

Агент на ЦРУ. Превъзнесен от медиите, а в действителност надали може да си смени спукана гума на колата си.

27

Анонимен

преди 1 година

Мъск няма как да стане президент, защото е роден в ЮАР. За да стане президент, трябва да се промени конституцията.

26

Анонимен

преди 1 година

И двете. Гениите рядко са добри хора.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27. С това определено мнение изглежда да сте му проверявали кода лично? Или една жена каза? В ББС плайер в момента има достъпна поредица посветена на Мъск. Въпреки, че по очевидни причини те не са му фенове, доста балансирано показват как наистина е започнал от едно нищо, какво е рискувал и какво е постигнал. Но злобата си е злоба.

24

Чичко Паричко

преди 1 година

Не е много по различен от всички останали бизнесмени, просто е един от най богатите и затова е в центъра на вниманието на медиите и в устите на завистниците.

23

w

преди 1 година

гений!

22

Анонимен

преди 1 година

Да, бе! Българинът си обича да мрази и да оплюва. Особено успелите и работливите. Дете, израсло в изключителна бедност, майка им която сама ги е гледала нямала пари да им купи кревати и са спели на дюшеци на земята. Днес и тримата - и брат му и сестра му са милионери. Който си го може си го може. А останалите ще се удавят в злоба. Особено българите.

21

Анонимен

преди 1 година

Има информация само веднъж да се е опитвал да върши действителна работа, още в първата му фирма се опитва с уеб програмиране. Резултатите са толкова трагични, че не само че наемат външни хора да вършат работата, но и нищо от това което е правил не е използваемо, всичкото в кофата, и всичко наново. Силно ме съмнява инженерния гений да може дори да скове една барака като хората...