60

Ламята

преди 1 година

Вземете му паспорта на това чучало и го обявете за персона нон грата - да не се връща! Зарязва болното си дете в България , за да си го слага с араби в англия! Б0kлyk!

59

Анонимен

преди 1 година

Мъжа и е арабин!

58

до карлуковеца

преди 1 година

До Анонимен 59 Бе ти нормален ли си?

57

Дюк Нюкем

преди 1 година

Taя ако я видя на улицата ще я заплуя в лицето!

56

Анонимен

преди 1 година

65, или просто бащата има пари (нотариус), а тя не (гест-арбайтер в Англия). На кой ще даде детето един корумпиран съд?! ( въпроса е риторичен, не е нужно да ми отговаряш).

55

ХАХАХА

преди 1 година

До 69. Дано си намериш мъж, който да те БИЕ С КОЛАНА ВСЯКА ВЕЧЕЕРРРРРРР! ВЕЩИЦЕЕЕЕЕ

54

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво, е че този евроатлантически уррод вече не е в България, дано никога не се върне.

53

Анонимен

преди 1 година

62, раждай ти бе като имаш мерак! Кой те е спрял?! Намери си мъж и му раждай деца ;)) Нас, жените, ни остави да решаваме за себе си дали искаме да сме средства за разплод и слугини на някой смотан ***. Телата са си наши, както и избора, колкото и да не харесва това на някои съграждани с ориенталски манталитет.Топим се и това въобще не е мой проблем.

52

Анонимен

преди 1 година

Изследванията са показали, че Сашо не е бил нито гладен, нито жаден. Явно бащата е инсценирал отвличане. Психопат!

51

Съда

преди 1 година

да присъди детето на бащата при наще закони, явно за кво става дума. Ама така е, някой майки дават мило и драго за да имат дете, други ги оставят в кошове за отпадъци, трети просто си бият камшика и другите да се оправят

50

анализатор

преди 1 година

Една никаквица,зарязала болното си дете.Устата ми се изкриви да говоря за изчезващия майчин инстинкт, на жената-християнка.Плюехте ме.Християнката се изврати през последните 50-60 г.Бръщолеви се за женска кариера,за равенство на мъжа и жената/разбирай мъжа сврян в ъгъла/,но не се говори за раждане на деца.Резултат-ние,християните,се топим.Там където не се говори за такива дивотии-свръхраждаемост.Вие г-да женски родители,си направете изводите.А тази я проклинам,че е изоставила детето и мъжа си.

49

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате с това ненормално семейство толкова време???? Още не е изяснено какво е станало но вади изводи че било издръжливо детето. Тая е много зле. Никой родител който си обича детето няма да го изостави.

48

Анонимен

преди 1 година

Майката на Александър е отхвърлена от бащата. Човека е с власт и пари. За какво у е да тежи на джоба му?

47

Анонимен

преди 1 година

... полицията каза " няма как да се проведе разговора по този начин / да се разбира по телеф./ А и права е полицията - ченгесарите нюхат за парите да не се разбере! А че жената не идва , то е в реда си . Правата са на бащата. Такава му е волята и като човек от правната система знае как да се справя- пари има, власт има. За какво у е жена за семейство.

46

aa1830

преди 1 година

Аре тая държава да вземе и да разкрие едно престъпление най-накрая. Очевадно е че става въпрос за отвличане, може би и схема няква с откуп... Не ме интересува, опищяха ефира, няколко стотин човека търсеха детето, Най-важното е че е живо и здраво, но глупостите на спасителя че планината е майка и мащеха - аре нема нужда....

45

До 55

преди 1 година

Горките ти деца с такава майка като теб.

44

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате с треторазрядни куррвентии, днес е последната формула за сезона в Абу Даби и откриването на СП в Катар. Пускайте лайф от арабския полуостров !

43

До 62

преди 1 година

Нямаш оправдание за липсата на любов към собственото ти дете.Каквото и да е то.Това не е развалена стока,за да я изхвърлиш на ***.

42

До 14

преди 1 година

Там е работата , че аутизмът се изразява точно в това, липса на потребност и липса та способност за комуникация с околния свят, с хората изобщо, пък било то и майка или баща. Затова е много тежко за близките да приемат тази реалност.

41

Анонимен

преди 1 година

Майка на годината.. дайте и приза.. това е пример за МАЙКА !!!