160

Анонимен

преди 1 година

Тая ич да не говори сега, главата ниско долу искам... 8 дена не намери време да се прибере и сама да търси собственото си дете...

159

Анонимен

преди 1 година

"Трябваше да изкара армията веднага и да претърсват в редица,а не да се съмняват , че го е убил бащата."___Какво, какво да изкарат? Я пак. Как се изкарва това, дето го няма.

158

Анонимен

преди 1 година

"За пореден път хвърлят българите на върбата с този случай... Това дете е било държано някъде. Планът е бил друг и тази история е друга"___Помните ли историята с тригодишния Пепи преди много години, Иван Костов беше премиер тогава.Сашко е имал повече късмет защото Пепи го удушиха и хвърлиха вината на нещастната му майка защото беше с диагноза шизофрения.Иначе същия случай - отвлечено дете и нещо става непредвидено.

157

Анонимен

преди 1 година

"Погледнете профила на бащата и на майката във фб.И аз на мястото на Сашко бих избягал.Когато имаш над 2000 приятели 80% жени и си правиш селфита нон стоп, няма как сина ти да не си потърси друго място.."___И аз все си мисля какво ли правил бащата, че да изгуби дете аутист докато го разхожда. Като се знае, че детето и друг път се е губило, значи трябва да си отваря очите не на четири, а на четири пъти по четири когато го разхожда.

156

До Аз

преди 1 година

"Няма как да съдите майката при условие, че не знаете цялата и история! Може да не си е дошла, защото е устроила живота си там и има новородено например!"____И според теб това е основателна причина да си изостави по-голямото дете. Браво,бе.

155

Анонимен

преди 1 година

"...добре че намериха Сашко живо ,оцеляло, нахранено, облечено!"____Отличен сарказъм, ама повечето народ вече не знае що е то сарказъм.

154

Хем майка, хем баща

преди 1 година

Колко бащи познавате, които са поискали правата върху децата си при развод!? То така много лесно...майката та майката!

153

Анонимен

преди 1 година

аутистчето сашко - новина номер 1 в българия, за поне няколко месеца

152

Анонимен

преди 1 година

Не била избягала от хубаво?! И какво и пречи 2 години да дойде да го види при положение, че има самолетни билети до Англия почти без пари! Да не говорим, че млада, здрава, права жена - без проблем може да работи в Перник или в София и да си гледа детето!

151

От Вселената

преди 1 година

Именно детенцето е оцеляло, понеже природата - Вселената му е помогнала. Информацията събирана от нашите деди от Вселената при движение по спирала след Слънцето е предала Разума и как да Оцелеем при природни Стихии в Спиралата на ДНК - Дезиксо Рибо Нуклеиновата Киселина в Генетичния Код на нашите Клетки в Тялото на Човека - Чо(Енергия), Век(Вечна) и предадена в неговата детска Българска кръв, как да оцелее в Планината, така както нашите Славни Български Хайдути са Оцелявали!

150

От Вселената

преди 1 година

Мойте хапчета са Светлината от Загрея - Слънцето Наше, което осветлява Земята и със Слънчеви Лъчи Загрява, Твори всичко Живо По нашта любима Майка - Земята... Ти Мой Баща Слънце и Моя Майко Земя си родила една мъничка Луна да и се радват децата по земята като се събудят през нощта. Ти Земьо моя, майко моя движи се по спирала след моя баща - Ум - Слънцето и събирай и събирай Информация от Вселената, Веселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна в ДНК, за да има РаЗум, а не само Ум в нашите Мозъци

149

Анонимен

преди 1 година

Брей, големи съдници има тук, оставете това семейство на мира - стига сте критикували бащата и майката на това дете. Факт е това, че полицията, планинските служби и доброволци много се трудеха за намирането на детето, добре че намериха Сашко живо ,оцеляло, нахранено, облечено!

148

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка - сводникът, който едно време е припечелвал чрез проституция мръсните си пари от Испания пак беснее в Ютуб - обвинява майката. Този комунист и атеист, който обвинява майката на детето, но нямал нищо против ромската певачка да си показва голотията си пред храм, макар и неподдържан, Киро Брейка пак Обвинява БПЦ и свещениците за тяхната категорична позиция против онази скапана, пошла и кощунствена ромска песен, ей, ви на, двойните стандарти на промити мозъци на такива като Киро Брейка.

147

До От Вселената

преди 1 година

Пий си хапчетата. Пишеш глупости и лъжи.

146

От Вселената

преди 1 година

Не забравяйте, че Днес е 21 ноември - "Ден на Християнското семейство". Семейството на Кръстьо - Исус и неговата съпруга Диана - Мария и техните деца, дъщеря Синтия и братя Петър и Павел са в основата на Загрея - Слънчевия род Дуло, основоположници на Българските Християнски родове и семейства по Земята!Днес е ден Ден на Род, за да има Славен Български наРод!

145

Анонимен

преди 1 година

тва па родител да зареже детето си е нечовешко, тая трябва само да я разследват дали има нещо общо с изчезването, не да и дават трибуна!

144

Пич

преди 1 година

Правата са отсъдени на бащата?! Това означава, че майката просто се е отказала от детето си. В България (а и по света), за да отсъдят правата на бащата, или майката е тотално деграде или просто доброволно се е отказала от попечителство. Тази като я гледам на снимката малко ми избива на компаньонка от по-умерен тип - разбирайте хванала се е с някой заможен чужденец.

143

Анонимен

преди 1 година

К'ва майка па е тая *** заспала да си стои в Гърция?

142

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни измислици.Сашко го е родила леля му.

141

АЙ СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Изоставила си е детето. Извинения НЯМА. Хич не и и дреме живо ли е здраво ли е... Мята си големите ц....и в Англията и ражда англичета.