55

Истината

преди 1 година

Герб,дпс и бсп искат връщането на хартиените бюлетини за мамят и фалшифицират нови избори.

54

Въпрпс?

преди 1 година

Защо на изборите на 02.10.22 на машините на много в секции в страната се четеше надпис - Дневникът е подправен?Въпрос към Ай Ти специалистът Иво Мирчев?

53

Факт

преди 1 година

До 67,Фандъкова спечели втори тур с купени гласове от две ромски махали.

52

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Флашка е в паника, че няма вече двама-трима от ДБ да прибират комисионни от набавянето и подръжката на машините и че няма да може да добавят гласове в последния момент.

51

Факт

преди 1 година

Глупости....

50

Анонимен

преди 1 година

Как била избрана Данчето за кмет на София ли? Не ме разсмивай. Беше си избрана съвсем нормално. По простата причина, че главна опонентка и беше Мая Манолова. Още тогава се знаеше, че Божков и е платил кампанията. А като почнеше да говори по медиите говореше пълни глупости. И затова хората предпочетоха Данчето. Разбира се после започна големия вой ама що не Майчето ама тва. Ми не Майчето щото е пълен б-***. То се видя и на последните избори.

49

Анонимен

преди 1 година

Машиннито гласуване трябва да се забрани със закон. Това трябва да се обсъди в сряда на пленарното заседание, а не дали да има хартиени бюлетини или не.В Германия гласуването с машини е забранено от Конституцията на страната!

48

Анонимен

преди 1 година

А който иска да получи инструкции как се провеждат избори в Столипеново в Ю туб, има клипче от кмета на ГЕРБ Иван Тотев, сега депутат на ГЕРБ в които той обяснява как се правят избори с хартиена бюлетина, всеки може да го види. Точно обяснява как се купува и променя вота.

47

Анонимен

преди 1 година

Избирателен район чужбина беше премахнат. Каква изненада, а? Там където Борисов губи наказа българските гласоподаватели и им оряза правата демократично. После Николас Мадуро бил виновен. Борисов е диктатор. Новият бай Тошо.

46

Анонимен

преди 1 година

А който иска да получи инструкции как се провеждат избори в Столипеново в Ю туб, има клипче от кмета от ГЕРБ Иван Тотев, сега депутат на ГЕРБ в които той обяснява как се оставят избори с хартиена бюлетина, всеки може да го види. Точно обяснява как се купува и променя вота.

45

Анонимен

преди 1 година

Ние сме пети свят.

44

Анонимен

преди 1 година

Аве Герге или както ти викат по европейски Георг,ние сме държава не от 3ят Ами от 4ят свят,така че при нас всичко е възможно.

43

Анонимен

преди 1 година

България само географски се намира в Европа. Инъче си е държава от третия свят. Щом полиция и жандармерия охраняват секции в изборния ден.. Това е характерно за Африка, а не за Европа.

42

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме как беше избрана Данчето за кмет на София с около 2000 гласа на ромеите от Факултета където ДПС и ГЕРБ направиха образцово гласуване с хартия 98% за Данчето без нито един сгрешен протокол, без нито нито една невалидна бюлетина. Така се прави и пак ще го направят.

41

д

преди 1 година

държави от третия свят...като Белгия...наш георг

40

Анонимен

преди 1 година

Ами че кой е казал, че България не е страна от 3 свят? Политиците ни са като тези от 3 свят, заплатите ни са като тези от 3 свят, здравеопазването, полицията, съдебната система, икономиката. Всичко е като страните от 3 свят, че и по-зле.

39

Караджата

преди 1 година

Нашето троулоче тук е грознуо хеитърче което има болен евроатлантически мозък, на всяко гърне е похлупак и разбира от всичко, дава мнения и съвети за всичко и на всеки. Дали не е някое от журналистчетата на днес.бг целящи да провокират дискусии и търсещи внимание хахахаха. Кои може да си сложи сам 11 минуса или плюса ?

38

Анонимен

преди 1 година

Да с машини се гласува в страни в които има корупция и опасност от подмяна, маниполиране на вота. В нормалните държави все още гласуват с хартия, защото там няма опасност от манипулация на вота.

37

Анонимен

преди 1 година

Хайде не се напъвайте да откривате топлата вода. Щото квот е трябвало да бъде открито на Запад вече са го свършили. Ние само трябва да се учим от тях. Та на Запад машинно гласуване НЯМА. Разни Мадуровци и Еритрейци те се натискат да гласуват с машини. Пък любимия ви Путин не му трябват ни машини, ни хартийки. Само им казва какъв резултат иска и то се случва. Нали е ВЕЛИК.

36

:):)

преди 1 година

Просто ще се купуват Гласове и ще се правят невалидни бюлетини. Май на последните хартиени избори имаше около 200 000 невалидни бюлетини. Опозиция няма да има.