155

Ангелина

преди 1 година

В държавите от "третият свят" имат повече морал ,отколкото такива млади хора ,като въпросният Георг Георгиев - продал душата си на Дявола. Жалко е ,че толкова "младежи на ГЕРБ" са в пъти по- арогантни и безскрупулни ,отколкото техния вожд,който те гледат с възхита и преклонение и не осъзнават ,че са безгръбначни мекотели без грам мисъл и собствено мнение ,само и единствено заради меркантилността си и болезненият си кариеризъм на всяка цена и без значение на варварските средства.

154

Мен

преди 1 година

Не че нещо, ама ние сме си държава от третия свят, та даже сме и по-зле от някои държави в същата група. Особено в последните десетина години, в които страшно много изостанахме. Сега цел трябва да ни е да достигнем Румъния първо...

153

Специалист

преди 1 година

България е страна от третия свят, ако не знаеш погледни през прозореца.

152

Пешев

преди 1 година

И Пеевски и Бин Ладен си мислеха че винаги ще им се разминава. Че и Борисов. Очаквайте неочакваното скоро.

151

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ПРАВОТО НА ИЗБОР НА ГЛАСУВАНЕ ----Е СВЕЩЕННО ЧОВЕШКО ПРАВО И ПО КОНСТИТУЦИЯ В Р.БЪЛГАРИЯ!!!......СТИГА КАНАДСКИ ГЕЙ-АЛАБАЛИСТИКИ !!!

150

П.К.

преди 1 година

ВЪЗМОЖНОСТТА НА ВСЕКИ ЧОВЕК ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР Е СВЕЩЕННО НЕГОВО ПРАВО. И, НИКОЙ НА ТОЗИ БОЖИ СВЯТ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОМЕНИ, ИЛИ ДА ЗАБРАНИ ТОВА НЕГОВО СВЕЩЕННО ПРАВО.

149

Щ vi + Щ до 177 Анон

преди 1 година

Явно някои индивиди дълго са живели в страни от третия свят, за да наблюдават има или няма купен вот.Разкажете нещо за гетото което сте обитавали.

148

така е

преди 1 година

щото в нормалните държави няма купен вот, никой не го интересува за кого гласуваш, всяко мнение се уважава и имат доверие в системата, ние сме от третия свят, ако на някой не му е ясно още

147

Анонимен

преди 1 година

Даже и в държавите от третия свят няма такова купуване на гласове,каквото правите вие.

146

Щ vi + Щ

преди 1 година

Да се свети името на светата флашка , осветила пътя на харвардски "светии" осветили своя възход със свята козяк благословия.

145

СМЕХ...

преди 1 година

Нашите машини за гласуване ---САМО ЖАЛКА ИМИТАЦИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ И ЗАПАДНИТЕ......СЪЩО , КАТО "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ "....затова дечицата на номенклатурата на БКП , я бранят със нокти и зъби...ха,ха,хааа

144

Щ vi + Щ

преди 1 година

Дааа , в щатите гласуват с машини , но техните приличат на мадуровските , колкото мерседеса прилича на трабанта. Ама на някои им е изгодна допотопната техника.

143

АБЕ НЕУТРАЛНИЯ ...

преди 1 година

..ТИ БЕШЕ ЛИ ТАМ ДА ВИДИШ И ДОКУМЕНТИРАШ ТОВА...ХА,ХА,ХАААА...?

142

Неутрален

преди 1 година

Ти да видиш! Не знаех,че САЩ (22 щата, Холандия (Валония), и Франция (30%), където се гласува с машини, са страни от третия свят!?!?

141

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

зЗаради кокала нашите пишман политици които аз наричам престъпници искат да гласуваме на ротативки.Те са направени да печелят собствениците им ,а не играещите

140

САМО СВЕТАТА ФЛАШКА.

преди 1 година

...МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПП--НА КИРЧО И КОКОРЧО УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ .....иначе изпадат с ДБ от НС --поради висока изборна активност на народа!---ВЪВ ФЛАШКАТА --"ДАЛАВЕРАТА Е ПЕРФЕКТНА" , ЗАЩОТО КВИТАНЦИИТЕ , ОТ НЕЯ ---НЕ СЕ БРОЯТ... И ВСЕКИ ЧЛЕН ОТ КОМИСИЯТА МОЖЕ ДА ДОБАВЯ БРОЙКИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ ...ДОПЪЛНИТЕЛНО ПО ВРЕМЕ ИЛИ СЛЕД ИЗБОРНИЯ ДЕН!!!!!...ХИТРО , НАЛИ....??!

139

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

138

Малко за политика

преди 1 година

Възможно е само държави от третият свят да гласуват изцяло с машини (но мисля че и в Белгия гласуват така), но със сигурност само в държави от третият свят в такива мащаби се купуват гласове, както у нас това правят ГЕРБ и ДПС. Затова точно на тях най-много им пречат машините. Цели ромски махали на предните избори не излязоха да гласуват, защото не можаха да си продадат гласа.

137

баба мара

преди 1 година

ами как се гласува в сащ чували с хартиени бюлетини се разнасят от пощ служителинезнаино къде и след вота почват разправиите кои е спечелил и как затова машинногласуване в българия които не може да се справи няма да гласува неговотоположение няма да се подобри които и да спечели наи много гласове освен едни50 лева

136

Shark

преди 1 година

Ами да, защото само в страни от третия свят се правят мошенгии с бюлетините. Както се прави тук. Абе защо ГЕРБ така истерично реват против машините бе? За един прЕател питам!!!!