135

Анонимен

преди 1 година

Тия кр*тени още се заяждат кой ще излъже на следващите избори. Държавата потъва, те се карат за кокала.

134

Голям проблем!

преди 1 година

Как да се гласува - с машини или с хартия.Евроатлантическите партии са във война по този казус.Ами има много просто решение. Тъй като са все евроатлантици, да питат в "евроатлантическото" посолство. Каквото кажат от там, това ще е. И без това важните за България решения се взимат така. Стига циркове.

133

toti

преди 1 година

Мушеници!! В кой век живеете,хората по света гласуват даже по интернет,от телефона и т,ннали всеки ще получи код по който ще гласува и др.няма да го ползува или някой ще го застави с оръжие да гласува са вас БАЛАМИТЕ ОТ ГЕРБ !!!Не виждате ли че нико с вас б удорми не влиза щото знае ще изгури!!!

132

Щ vi + Щ до Z-175

преди 1 година

Явно страните в Европа особено Гермамия са от третия свят, ама ние как така не го разбрахме толкова време, та да вземем мадуровките доста по- рано, да си внесем харвардчета доста по-рано и като Чавес и Мадуро им осигурим винаги пълна победа.

131

Z

преди 1 година

Хартиените бюлетини са сигурната гаранция страната ни да си остане завинаги в третия свят! Бетонират най-примитивнaтa aлчнa cгaн вечно на власт.

130

ПП и ДБ

преди 1 година

ПП и ДБ умират от страх от възможността да се възстанови и гласуването с хартиена бюлетина, защото тогава няма да влязат в парламента! И на тези избори резултатът им е значително надписан от хората с достъп до софтуера на машината! Човешкият фактор не е елиминиран при гласуване с машините, както се опитват да ни внушават! Машините работят по това, което е зададено от програмистите - явни или скрити!

129

Ралица

преди 1 година

Не оставяйте с грешно впечатление, искам да гласувам с бюлетини, защото съм технически неграмотна, това не означава, че нямам права.

128

анонимен

преди 1 година

Има начин, ако има съмнения за последващо умишлено унищожаване на бюлетини по един или друг начин, това да е предотврати. Трябва да се постави във всяка секция елементарна машина с елементарен софтуер, която преди пускане на бюлетината в урната да удостовери или не валидността на бюлетината. Така последващи допълнителни манипулации няма да се взимат предвид.

127

Ралица

преди 1 година

Има едни двама трима дежурни пишат невиждани лъжи срещу държавата в която живеят защо предавате България за шепа стотинки вървете работете а не лъжете не желая шепа *** да ми ЗАБРАНЯВАТ да гласувам с бюлетина

126

анонимен

преди 1 година

В Германия е забранено при гласуване да се ползват машини. Изследвали са години наред възможностите за манипулации на вота. Това е в цяла Европа и ние нямаме никакво основание да сме единствени в услуга на 1-2 партии.

125

трети свят

преди 1 година

Няма институция и бизнес, които не разчитат на "машини" за да съществуват. Надявам се изкуствения интелкт да стане реалност и да замени подобни хора и изказвания.

124

анонимен

преди 1 година

До майора:-ами ПРРОСТИ сте бе военен и вицове има за вас както навремето за бай Тошо,дори с тези вицове го задминахте за по-кратко от неговото"царуване"! Ти пък знаеш ли и прростата военна маса що виц има?Сега да те попитам,ти като военен т'ъпак с какво ще воюваш днес при евентуална война бе ниско интелигентна тиква,с Колт-357 или със сопа от пещерата с кое от тези две оръжия ще защитиш България,а може би ще развееш бяла хартия за да се предадеш?Мисля,че си мишка и ще развяваш хартийка на пръчка

123

Реалист

преди 1 година

167, не не е бъдещето! Не може машината да замести във всичко човека! Никъде го няма, дори в САЩ! Не се опитваш да ни кажеш че САЩ са назадничави и недемократични нали? Там може да си попълниш бюлетината и да я пуснеш по пощата! Според тебе това какво е? Нима в Германия, Франция, Англия, Канада ако щеш са с машинки? Не! В някои от тези държави също се пуска бюлетина по пощата. Да не би да казваш, че там избора се фалшифицира и че нямат демокрация?

122

Из архивите

преди 1 година

На полето изорано , две фигури мъждят. В униформи край буен огън отегчително разбъркват с клечки хартиени листи . Журналист се приближава и ги пита . Защо горите бюлетини ? И биде изгонен със заплаха за арест .

121

Анонимен

преди 1 година

Мафията. Помните ли хорото пир при беровотото правителство . Всички тези край софрата ядат и пият . Няма червени няма сини и зелени а мафията черпи.

120

Haha

преди 1 година

Гьоре, печатна грешка, даже по скоро някаква неадекватена автоматична корекция.

119

Анонимен

преди 1 година

Дневника е подправен изписва точно за да няма манипулация на машината, но който няма в глава нищо как да му го обясниш. Друго е да ти драснат бюлетината с химикалка и да замине в кюпа невалидни

118

Haha

преди 1 година

Тоя дръвник как прилича на потомствен комсомолец, изключително неприятен юноша. А това Георг е по скоро партизанското му име, иначе сигурно е Гьоте, поне на такъв прилича.

117

Майора

преди 1 година

До Цон Хай и анонимниците А вие видяхте ли как се драскат протоколите и ако да защо мълчахте? Значи вие сте уччастници в нсрушенията ,а после се оплаквате! А на тоз който ни изкара прости- първо погледни себс си и тогава говори за останалите!Видяхме докъде стигна страната след фалита от Партиите на олигарсите-ПП и ДБ!

116

Анонимен

преди 1 година

Ами нас точно ГРОБ ни натика сред тия държави. Отива ни да гласуваме машинно.