115

Българин

преди 1 година

Лидерът им на Герб, бившият комунист Борисов изпрати въоръжени хора срещу собствения им народ. Тези, които гласуват за партията му, са също толкова прости, колкото и той. Честито на следващият български парламент. Петков е Кирил, а не обикновен български политик. Имала майка е песента. С очи звездици, лице трендафил.

114

Инженер - химик

преди 1 година

Не съм завършил консерватирията, нито пък духовната семинария, но пеенего го мога. Ако ги няма по-добрите от мен, тогава аз ще пея. Ако пък, те пеят, аз ще го поведа. Изобщо не ме интересуват политиците, техните депутати и лидери. На един му викат Тиква, на друуг Мента, а пък на трети мултак. Нищо добро не очаква България с такива като тях.

113

Българин

преди 1 година

Тези от Герб са напълно неадекватни. Петков им разказа политиката. Гергано, пиле шарено. Ако Глория я няма, да ми даде тон Галена. Аз ще го поведа хорото. Ще й изпея и за Гергано, пиле шарено. Честито на приятелите ми от фейсбука. След като свърши хорото, ще им изпея "Имало майка". Тези от Берковица и Мирослав Тошев нека да свирят. Виртуозни са.

112

Анонимен

преди 1 година

Герберунгелите са простти и имат народа за простт и плашат с разни флашки, истината е че искат контролират вот, участие в управление, кражба на милиарди и отърване на 206-та стая. Всичко друго са приказки от 1001 нощи.

111

Анонимен

преди 1 година

Та ние сле управлението на герб сме страна от третия свят.А първо да изчистят избирателните списъци,не може броят на избирателите да е повече от цялото население на България.

110

Анонимен

преди 1 година

А в белия свят мъкнат чували с хвърчащи листа и преброители *** след 48 часа висене без спане и вода, това е герберастки напредък. Тия грозно-тъпите сами вярват ли си или всичко е за пред аутистките им избиратели?

109

Анонимен

преди 1 година

Брей колко били напреднали в субсахарсща Африка, с машини гласували. Пък аз си мислех, че още се "подписват" с пръстов отпечатък или хикс.А иначе какво ми говорят, като по стандарт на живот сме си точно в третия свят.

108

Красота

преди 1 година

ГЕРБ - икономическата мафия, ПП - марионетката на кукловодите, ДПС - само заради името трябва да ги забранят, че тук единствени без права и свободи са само етническите българи, БСП - горките са още на всеки километър, полза никаква, ама трудно умират - останалите пълнеж в случай на необходимост. Петмилионна държава с 50 партии - тук сме ненадминати :)

107

Анонимен

преди 1 година

Герберите са казали за бюлетините: "Око да види, ръка да драсне."

106

Люта завист

преди 1 година

Герб показаха отново, че са необразовани, нискоинтелектуални, лъжливи и Калинкова секта на Боко си Вожда. Те не разбират нищо извън Химикалките на Тотев и Хартията на Путин. Видяха съвсем скоро, как Путин направи цели 4 референдума с хартиени бюлетини, с 96 процента за анексията на Путин, и му завидяха с люта завист.

105

Лесна причина

преди 1 година

Защо трябва да има само машини? Защото "Купуването и продаването на гласове на политическите партии ГЕРБ и ДПС е престъпление". Отговорът е лесен и го пише на всеки техен плакат. Повтарят го на предизборните си клипове-лъжи.

104

То

преди 1 година

вотът винаги може да бъде манипулиран, просто всеки дърпа натам, където има свои хора. Разбираемо :)

103

Иван

преди 1 година

До бг реалност 131 а с хартиени бюлетини избираме тикви, готино....

102

Иван

преди 1 година

Аналогови лъжци ... ми да върнем каруците, те бабите ги е страх като ги возят бързо и БДЖ загива...

101

Пък

преди 1 година

мен мама ме е учила, че след Хелоуин тиквите се изхвърлят, че да не мирише :)

100

Бено

преди 1 година

Пътувайки из страната, виждам как вече сме държава от третия свят - лоши пътища, бедни хора, западнали села и по-малки градчета, повсеместна мръсотия. Огромна е вината на партията, от която е този набеден политик Георг.

99

Анонимен

преди 1 година

то в държавите от белия свят, партиите не купуват гласове на калпак от малцинставата за по 50 10 евро, но вие го правите, особено от ГЕРБ. Така, че май това ви е целта

98

Анонимен

преди 1 година

Бате Бойко каквото и да пратят народа е с теб

97

А България

преди 1 година

от кой свят е бе папурсекли ?

96

Сериозно ли бе

преди 1 година

шмекер ? САЩ от третият свят ли са бе малииии не знаех ?