17

Анонимен

преди 1 година

То първо пето поколение да успеят да произведат, и тогава да мислят за шесто. Засега няма нито един произведен пето поколение дори в Русия и САЩ. Прочетете какво значи пето поколение. Няма засега никой такива технологии. Статия за едните 5 лева.

16

Анонимен

преди 1 година

Кво са за Германия и Франция 100 милиарда, нали ги пишат на външния дълг на Гърция, Балтийците и хърватите. Като влезнем в еврозоната и ние ще теглим 20 заема по 20 милиарда за да ни е мирно на душата. До 2040та ще имаме по 3 изтребителя за 12те ни пилота. В случай на война 12те ни пилота ще могат да катапултират и да се връщат с нов изтребител на всеки 2 часа.

15

Fool

преди 1 година

До 19, никъде не съм писал военните, писах военния сектор. И за да не череш, да ти спомена основните неща които този сектор е донесъл на икономиката и в нормалния живот от 1945 до сега. Цялата космическа програма на САЩ и СССР, благородние на Фау 2, реактивните самолети, замразената храна, микровълновата, GPS-а и мобилната комуникация, интернет. Всичко от изброените и още много първоначално са били военни разработки. Военния сектор дърпа икономически всяка държава (САЩ, Русия, Китай) примерно...

14

Анонимен

преди 1 година

2040? Хаха лузъри, ние тогава ще имаме 2-3 ф-16 с краварски технологии от 1957.

13

Анонимен

преди 1 година

До Fool Военните ще дърпат икономика напред? Най-много да диктуват кое да се спре от производство, какво и кога да ядеш, какво и кога да пиеш.

12

Цвета Каранянчева

преди 1 година

Е те имат право да печатат пари няма дертове

11

Анонимен

преди 1 година

Направо да върнат конете на въоръжение.

10

Fool

преди 1 година

До 11, ще просъществува не го мисли ЕС. Това е страхотна новина. Военния сектор дърпа иновациите и икономиката много напред. Едно такова решение е много голям плюс за Европа. Остава само бюрокрацията да не накара проекта да забоксува. Това е най-големият проблем на ЕС, тежката бюрокрация... С времето обаче и този проблем ще се реши.

9

Анонимен

преди 1 година

До Арабо-*** в ЕС За съжаление, ще съществува. Китайските прилепи са с европейски произход. А пък Фон Дер настоява да свикваме с Ковид. А пък нашите *** настояват да се развиват, а пък избирателя ако се възстанови ..., ако не ...

8

Арабо-Негър в ЕС

преди 1 година

До 2 не се знае дали ще просъществува толкова дълго ЕС нови брекзити, кризи и вълни от имигранти от Африка.

7

БАНко

преди 1 година

ГОРКО И' НА ЕВРОПАТА С УПРАВЛЕНЦИ КАТО УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО И БОРЕЛ !!!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 100 милиарда за следващ етап от разработката. Тоест харчат се едни пари (общи) за умуване от сорта, така ли да го направим или иначе. А междувременно хората в ЕС протестират срещу високите цени и искат помощ от държавата. Ама те им дават колкото да им за мажат очите. Не, ЕС не загива, да знаеш.

5

Флайт нюЗ

преди 1 година

Наши фирми ще произвеждат важни части за новия самолет. На България е възложена стълбичката . Защото те не лети но трябва да е здрава за да не се контузи пилота предварително.

4

Анонимен

преди 1 година

"Европа е обединена и силна, затова може да си позволи абсолютно всичко." - Европа е колония на САЩ, Русия и Турция и изкуствено създадена икономика където богатите американци, руснаци и араби да си разхождат коня обградени от леки жени. Ако Европа не се кланя на трите, обградили я, суперсили може да бъде принизена на нивото на Африка за по-малко от десетилетие.

3

Анонимен

преди 1 година

Квото искат да проектират. В България война няма, няма и да има, защото за имАнето на тия кокошкари в парламента няма да има кой да се бие. Ако дойдат турци или руснаци най-много да санират панелките и да изгонят "политиците" от ГЕРБ, ПП, ДБ и БВ в изгнание. Win-win.

2

Анонимен

преди 1 година

Забележка към последния абзац: Макрон и Меркел не биха могли да имат никакви планове през 2017г., нито пък по-късно. Пробутали са им някакви "планове", срещу които да им бъдат отпуснати пари. За какво са използвани парите от 2017 насам, едва ли някой знае. Но ... до 2040г. много президенти ще бъдат сменени, никой няма да знае за какво точно са използвани парите през 2022, 2023, и т.н. Работещите по "проекта" също.

1

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! А нашите "умни" русофили пишат тук, че ЕС загива...