37

Анонимен

преди 1 година

Анонимен33 е напълно прав. Но дотогава технологиите за РЕБ ще бъдат още по- развити, засега са до 7-8 км. След 10г. сигурно от 100 км. щемогат да му опекат електрониката, така че се обезсмислят. Щевидим какво ще стане.

36

Само помислете !.?.!

преди 1 година

100 млрд. Евро за проект целящ унищожаването на себеподбните ни хомосапиенс !!!!!! И ще тръгне някой да ми разправя ди къде е стигнала цивилизацията ни в съвремието в което живеем !!!.... И преди е имало войни,но тези войни са били за земи,жени,злато и надмощие,а днешните войни целят само едно,..колкото се може повече жертви.Това в момента най го усещат и изживяват руснаците които ги ловят като животни,и ги пускат на гладиаторската арена.Направо във ,,месомелачката/човекомелачката/".

35

Дърт Вейдър

преди 1 година

Ако тепърва ще разработват нов модел X wings, много са закъснели, звездата на смъртта и T-fighter-ите са в готовност. Освен това най-актуалните в момента са хартиените ф16 стелт, някои планети смятат да поръчват втора ескадрила даже.

34

Българин

преди 1 година

Че то без пари!

33

Анонимен

преди 1 година

Абе в Европа знаят да харчат пари. Ще оформим малко дълг тук и там и да ги плаща там някой балък в бъдеще ха ха. А за инфлацията е виновен то се знае Путин!

32

Анонимен

преди 1 година

Преди 2040г. ще стане! Ей така, ще ви пращат филмчета, как излита, как каца. И всички ще си мислят, че изтребителят съществува. Нещо като снимчиците на Ковид. Аз предпочитам синьо кълбенце с червени пипалца. Сивото със сините пипалца също е много добро качество.

31

Петров

преди 1 година

докато чака супер свръх новите американски изтребители Бългерия взе 10 милиона заем за да внесе домати и чушки за коледните празници от икономическата свръхсила Албания. демокрацията значи разцвет навсякъде.

30

Анонимен

преди 1 година

Изтребителите са отживелица. Бъдещето е в дроновете (БПЛА).

29

Анонимен

преди 1 година

Европа е пълна с ЛГБТКЮ+ хора. Европа е обречена! Бшсгодарим ти ФАЩ!

28

Петров

преди 1 година

Бългерия , Ромейния и Норт Мяцедония са постигнали споразумение да внасят имам баялда в Бългерия.

27

Анонимен

преди 1 година

Май ние самолети няма да видим. С тия милиарди си е ужилване.

26

Fool

преди 1 година

До 36, мозъка не знам дали нямам. Ама нещо не виждам Херсон защо не остана руски? Имам очи, а те видяха как руснаците бяха в настъпление докато Украйна имаше само съветска бойна техника. След като получиха американската Русия мина от атаката в отстъпление нали така? Аз ли нямам мозък или ти? Въпроса е риторика, само да кажа не се пъни да ми отговаряш :)

25

Бай Ментор

преди 1 година

Ще пусна във въздуха 100 милиарда за да ги свалят руснаците веднага ?Е това го могат само кукуевропейците!

24

До 35

преди 1 година

Той ще стъпи, ама на прочистена от врагове територия.

23

Fool

преди 1 година

20, двадесет краварски HIMARS системи от 1990, пръснах цифката на руската артилерия. Танкове им спряха настъпление заради ръчни системи Javelin от 1970, а ракети Stinger 1980 съсипаха авиацията им. И от атаката го обърнаха на отстъпление рашковците. Очевидно американска технология дори и много стара е години наред от съветската. Съветската не с случайно спемната тук, защото Т-14 е руска разработка, която още е прототип и ще стигне M1A1 1980 може би никога :)

22

Анонимен

преди 1 година

Изтребителите от следващо поколение са безпилотни, както и танковете, корабите, подводниците... Войниците вече са повече "геймъри", отколкото "рамбовци" и съвсем скоро няма изобщо да се появяват на фронта, а ще си стоят в бункера, докато дроновете свършат работата на кашимерията.

21

по прозд от мен няма

преди 1 година

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

20

А в руската клоака

преди 1 година

чакат цистерна квас на площада, различни стандарти др0гаре.

19

Анонимен

преди 1 година

"В БЪЛГАРИЯ 100 МИЛИАРДА СА ДАДЕНИ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА 12 ГОДИНИ И НЯМА САМОЛЕТИ" - явно 12 години сме пазарували от грешните чекмеджета.

18

Пенсионер

преди 1 година

Путин да му мисли.Всяко зло за добро.До сега нито една победа. Загуби всичко , което Русия бе постигнала преди войната.