97

Бай Дрън

преди 1 година

100mlrd. Похарчени в Германия са равни на 10млрд. похарчени в България и то с рушветите. Лошото е, че част от тия пари ще бъдат взети от България и ще бъдат използвани 10пъти по-неефективно. Затова и ще си тънем в мизерия дори през 2040-та.

96

Анонимен

преди 1 година

богаташчетата ще похарчат още 100 милиара за оръжия против бедните

95

Министъра

преди 1 година

И този ще го купим... колко му е.. Вече купихме 16 самолета.

94

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

Ние българите да платиме половината от сумата предварително - 50 000 000 000 долара, и без това сме свикнали да даваме луди пари за самолети на чертежи.

93

Анонимен

преди 1 година

До Кармазъ Сикиш Не стига, че си умствено недоразвит, но явно и не произвеждаш нищо. Иначе щеше да се радваш, ако хляба или сиренето са на високи цени.

92

Лудост

преди 1 година

100 милиарда, егото на човека ще съсипе Земята. Бедни , но духовно европейци.

91

gogo

преди 1 година

До зАзлетящ дрононосач такава е идеята на ербус

90

до анонимен

преди 1 година

"Кръстоска между Грипен и СУ 35." ----- Нее..., такова "му.ле" пак ще бие на Пето поколение!

89

зАз

преди 1 година

Някой може ли подробно да ни обясни, какви би трябвало да са ТТХ на самолет от "Шесто Поколение"???

88

Анонимен

преди 1 година

Кръстоска между Грипен и СУ 35.

87

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯСпоред мен България трябва да стане център на НАТО за Киберотбрана. Нямаме пари за скъпи западни оръжия, но имаме програмисти които могат да бъдат полезни. И вместо парите да отиват в САЩ и Германия, ще остават в България като заплати които ще се харчат тук и ще движат българската икономика. За съжаление генералите ни са от 20 ти век и още не са разбрали колко много може да се свърши с компютър в днешно време. Ако хакнеш комуникацията на чужд дрон, можеш да го отвлечеш и пренасочиш.

86

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да стане

85

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво. И ние трябва да допринасяме,а не да чакаме на АМЕРИКА само. За да е по-мощен съюзът ни НАТО всички трябва да допринасяме.

84

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Ся да ви обяснявам какво става. Ейроейската икономика е в рецесия. Ще напечатат 100 млрд. кафява шума, ще я раздадат на ЕЙРО*ЕЙСКИ фирми, не БГ, да разработят някво фарчило, разбирасе без краен срок. Ще намерят работа на ЕЙРО*ЕЙЦИ, а васалите като БГ ще си останат с инфлацията, и хляб по 3.50 600г и сирене 30лв килото.И война със самолети можеш да водиш само с/у не ядрена държава(бананова). При първия самолет който влезе в Русия, кажете бай-бай на планетата.

83

Анонимен

преди 1 година

А джуджето още се хвали с безаналоговия си Масквич.ХА-ХААААА

82

Ауч!

преди 1 година

Не завиждам на враговете на Велика Европа! ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

81

до 109

преди 1 година

няма такава информация. Може и да е вярна, но едва ли има задължително действие. 1. Г-20 не е международната здравна организация, 2. Украинците са твърде по-назад в имунизациите, видяхме го при идването на децата и проблема с пускане в дехски градини. Едва ли тях, а и други мигранти, могат да контролират и да им предявяват изисквания. А че ЕС става дикатура, е повече от видимо.

80

Анонимен

преди 1 година

А някой информира ли хората че на срещата на Г-20 са подписали за бъдещо вътвеждане на електронни ваксинационни паспорти за пътуване в чужбина? Света се превръща в непоносима фашшистка ***.

79

Анонимен

преди 1 година

преди дни от Международния валутен фонд публикували нова информация за нивото на цифровизация в държавите по света. Любопитно беше, че Русия, ОАЕ< МОНГОЛИЯ са в числото на 10-те най-напреднали. Може би защото Русия покрива страната си със спътници, покрива и Монголия. Германия, Испания, Франция не са в десятката. Няма и да бъдат. Защото, каквото и създадат, зависят от спътниците на САЩ. Отнася се в огомна степен и за армията.

78

Анонимен

преди 1 година

Те капитулираха без война, а тръгнали за самолети да харчат. Маллоумници!