57

А,не,мерси!

преди 1 година

Ние си имаме хартиени самолетчета за милиарди!

56

Анонимен

преди 1 година

Русия я е страх да използва Су-57 за да не го разучат. А за Армата се говори, че напрактика е неунищожим. Дано ги видим в действие.

55

до 90

преди 1 година

Тва да не ти е комунизъма бе дрогарю, това са частни компании и се САМОФИНАНСИРАТ или ФИНАНСИРАТ от БАНКИ. Никой не ти взима скъсаните лефчета.

54

Анонимен

преди 1 година

Аз също сложих минус на коментара за чекмеджетата защото това е спекулация, а не факт. Бойко трябва да бъде критикуван по факти, а не по спекулации. Например това, че той бутна правителството и че това е в полза на Путин е факт. И това, че сега се държи като балкански селянин вместо да седне да се разбере с ПП и ДБ също е факт. А това с чекмеджето е спекулация в стил руски "факти" от школата на КГБ/ДС/ФСБ.

53

Умен

преди 1 година

Ако искаш мир,готви се за война Платон.Европа много закъсня.Не може да си богат и да те изнудват някакви трошляци от Сибир.

52

Анонимен

преди 1 година

русия след тази война може и да не види повече военна индустрия. 1. Всяка съвременна оръжейна система е компютър с броня и оръжия. А всички водещи производители на микрочипове са наложили санкции на русия. 2. След тази война ще има значително по-малко желаещи да купуват руско оръжие. Първо защото ще ги е страх от вторични санкции и второ защото русия стана за смях и се видя, че оръжието им не става за нищо. А ако няма експорт, разработката става изключително нерентабилна.

51

Анонимен

преди 1 година

Демек готвим се за пълномащабна война.

50

Боби

преди 1 година

До Русия Ъкрайна запука ПО ПОЛША не Русия за да скара НАТО И РФ.

49

Боби

преди 1 година

До Сметко Голяма част от технологиите европейците вече ги имат. Рафал е 1/2 стелт да вярно е формата му е оптимизирана за базиране на самолетоносач, но е и СТЕЛТ форма естествено без великата ХАмериканска "кожа" на Ф-22/35

48

Русия

преди 1 година

Трошкана артия. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

47

Боби

преди 1 година

До ПУТИН В ШОК РФ в момента с Арабски пари довършва Су-75 ШахМат. Самолета е с напълно отворена архитектуа тоест САрабия си прибира самолета и след това монтира радиостанция и система за опознаване НАТО образец дори няма а уведоми Руснаците за това. За разлика от Ф-35 Су-75 е по-бърз, по-маневрвн, по-*** в производство, по-евтин като цяло, с по-големи вътрешни бомбо/ракето отсеци(голям недостатък на Ф-35) и най-важното понеже няма супер дупер СТЕЛТ КОЖА вярно по-забележим е с евтина експлоатац

46

Сметко

преди 1 година

Със 100 милиарда до никъде няма да стигнат. Този проект ще глътне 5-10 пъти повече и ще отнеме поне двойно по-дълго от планираното. Американците похарчиха далеч повече за изтребител 5-то поколение.

45

Боби

преди 1 година

Европейские страни съвсем правилно са се насочили към нов проект. Ф-35 е ГРАНДИОАЗЕН ПРОВАЛ трябва само да си Глух и Сляп за да не си го разбрал. Но ползването му се НАЛАГА СЪС СИЛА ОТ САЩ. Проектите Ф-22 и 35 имат два проблема Основния безумно скъпото за подръжка покритие("кожата") на самолета и не достатъчна маневреност да дори и Ф-22 Ако си стелт конфигурация избираш между ракети Въздух Въздух и малокалибрени бомби Ако не си Ф-15/16/18 вършат дори по-добра работа.

44

Ганьо

преди 1 година

Ние няма ли да намажем нещо от този проект - можем да им правим кожената тапицерия и да им кримпваме кабелите за мигачите?

43

Анонимен

преди 1 година

В чекмеджетата на мутpите в България има пари за поне два такива проекта.

42

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

Кога ша ги стигнем западняците.....

41

Анонимен

преди 1 година

Ганйо като чуе за суми над 1000 евро започва да вие на умряло, тези 100 милиарда със сигурност ще бъдат надхвърлени, бюджета на подобни проекти по правило надхвърля първоначалната сума най-малко с 50%. И как ще са много 100 милиарда като само 8 самолета струват на България 3 милиарда? Ескадрилaта на Германия само е над 400 самолета, която трябва да бъде изцяло обновена след 2040.

40

Анонимен

преди 1 година

А САЩ разрешиха ли даде създава този самолет?

39

Петров

преди 1 година

генерал Борисов и генерал Радев казаха на полковник Донев да извика лейтенант Нинова и заедно с генерал полуръст Атанасов да направят гражданско правителство евнетуално с генерал Янев

38

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е на газ и е икономичен