108

Браво!

преди 1 година

На протеста сме! Няма да ви мине номера да върнете хартиената бюлетина, за да мамите с протоколите и с купените гласове в махалите!Корнелия, жалка си! И да върнеш хартията, няма да си вдигнеш процентите. Електоратът ти се топи по естествен път и скоро няма да си в парламента дори!

107

пешо рендето

преди 1 година

Не симпатизирам към никого, но да се върне хартиената бюлетина е най-долното нещо, което можаха да измислят. С Машина всичко става мн по-бързо и екологично!

106

Има-нема

преди 1 година

Върнаха репресивния апарат от близкото минало. Справка: Рашков. Комунистическите методи. Справка: Нинова. Руската пропаганда. Справка: четворната коалиция от предишния парламент. КГБ-то. Справка: Йончева, Костадинов и Бареков. Тоталитарното управление. Справка: Радев. Пребоядисването на идеи. Справка: Бойкикев. Командването в сянка. Справка: Йотова.

105

МАКУРО ПЕТКОВ...

преди 1 година

ПРОЧУТ ШУТ... "КУРОЛАЦИЯТА Е МНОГО СЛОЖНА СИТУАЦИЯ"

104

Анонимен

преди 1 година

Теия копират Нинова с ултиматумите. Не наумиха някоя добра практика, попиват само тоталитарните науки, щото са им в кръвта.

103

Божидар Божанков

преди 1 година

Няма да се плашите ! Докато кода и флашките ги държат моите хора - всичко ще е Окей.Нали все пак ще останат и машинките !

102

Един от мнозинството

преди 1 година

Ей сега - веднага ! Защото Гнома, Пинокио и мошенниците от "Промяната" го искали !!! Да вървят на май ... та си ! Големи наглеци ! "Двойният им стадарт" присъщ за лъжците няма граници ! Май месец миналата година когато арогантно и без да зачитат друго мнение за една нощ наложиха Мадуровките - беше добре, а !? Сега - "терор", "преврат", "диктат на мнозинството" !!! Да "мили мои" *** - хората не ви гласуваха доверие, бъдете по-смирени и не си мислете че светът свършва с вас!

101

Анонимен

преди 1 година

Чупка далеч от Парламента! Чиба! Чиба, мръсни ***, прокопиеви!

100

П.К.

преди 1 година

-Крадеца крещи - дръжте крадеца??? Не бяха ли кутиите на Мадуро, които в последните минути на предишните избори изведоха "напред" най-големите нека-дърници и измам-ници на преден план? Или, по-точно, това беше високоплатения шашмаджия по компютърния софтуер? Хайде да ви видим сега с ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ как ще направите същия номер? Но, БЪЛГАРИТЕ имат достатъчно разум и пълна информация, за да могат да инфилтрират вашите бълнувания и да ви пратят на политическото бунище. За вечни времена.

99

Явор Иванов

преди 1 година

Тези го обърнаха на цирк! Щом няма да влизат в зала да си връщат заплатите! Егати детските истории! И тези ще вадят България от калта!?!?!

98

глас в пустиня

преди 1 година

А защо не се броят разписките от машините?

97

Ами сега?

преди 1 година

Как ще се класират в парламента само с хартишки? Няма да могат. Мъкааааа! По хора ходи. И по народни избраници

96

Хайдееее!

преди 1 година

Ураааа! На път сме да отървем България от хватката на харвардските мошеници, Пинокио и Гнома ! Ура! Откога българският селянин ходи с гелосан алаброс и се мисли за кокона ???

95

Манипу л а т

преди 1 година

От всички, които обикалят телевизиите, да ме "учат" на ум и разум, най-често изключвам Лорер или сменям канала. Вкъщи му викаме "даскала". Прототип са му едни древни комунистически даскали, които говореха назидателно на всички като на бавно развиващи се и нарочно наблягаха на несъществените думи и общите приказки, за да запомним пропагандата, а не научните знания. Смятам, че той е този с менталните проблеми, не ние, но кой да му го каже в очите. Има пари, ще осъди човек за нищо, даже за истината

94

Ъхъ !

преди 1 година

Истерията на Про100 Киро и Пинокио за хартиената бюлетина е ясна - гласуваме ли с хартия - край на партийките им ! Няма да имат 4 % за влизане в Парламента и остават без имунитет ! И....тогава идва чичко Гешев !!!! А той идва с едни папки пълни с далаверите на Кокорчо и Про100 Киро !!! Чакаме този ден с нетърпение !

93

Абе! Тия 35%

преди 1 година

избирателна активност, в каква степен са от чужбина? Човек, който живее в България едва ли ще отиде да гласува.

92

Българин

преди 1 година

Е как пък от 96 поуста не се намери един да ги подкрепи тия по горе на снимката,тия четат ли въобще какво мислят хората за тях,ома нещо сбъркано в главите им

91

хахаха

преди 1 година

тия що ги е страх от бюлетините ? нали са сигурни че народа ги харесва и ше гласува за тях . или пък усещат че вече не са харесвани и им трябват машинките :)

90

Анонимен

преди 1 година

Избори и дано един от тия мишоци да не померишат повече парламента

89

Сталин-балин

преди 1 година

Тримцата сложиха Нинова в малкия си джоб с тия сталински методи и ултиматуми. Ако имаха оръжение, щяха да разстрелват другите депутат за неподчинение.