104

Анонимен

преди 1 година

Не му се отваря парашутът на банкянския престъпник да направи някаква коалицийка и да управлява пак. С бой на демонстранти под колоните на президентството.

103

ПП Подпирам Парапета

преди 1 година

къде се ЗаГуби Лена - АфРоДиЗиака на Нацията?!

102

Кака Лили до 112

преди 1 година

Идват много милиарди от ЕС затова си промени мнението да си ги разпределят и после ще се скрие у къщата си у Банкя и ще се жалва, тоя знае ли, че го кълнат обикновените орица!!!

101

Ушко

преди 1 година

Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем", категоричен бе бившият премиер. "Няма да се откажем и от машинното гласуване. Затова още преди седмица казахме да въведем същите машини, които са в САЩ, Великобритания, а не тези на Мадуро с неговите софтуери. Нямаме им доверие. Ние по никакъв начин нямаме доверие на машините на Мадуро."ТЕ това искаме всички българи, стига демагогия и лъжи на Мадурото и Кокорчо и Юда брадата

100

Печетаря

преди 1 година

Айде, давайте хартийките, насам към Костинброд. Давате ги празни-ние ви ги пращаме попълнени!

99

СМЕХ...

преди 1 година

..и да се тръшкате пак по улиците----ЩЕ БРИМЕ ВСИЧКО НА ИЗБОРИТЕ!--НЕМА ЛАБАВО!

98

Анонимен

преди 1 година

Виновно е управлението на Любен Беров и Жан Виденов което ни пречи да живеем добре в ЕС и НАТО.

97

следващи избори

преди 1 година

Само ГЕРБ са 1 само с машини копувачите са 5-ти. ПП и ИТН са на бок лука.

96

Фактчекиджия.бг

преди 1 година

Не е вярно, че българите живеят лошо в ЕС и НАТО. Вярното е, че българите живеят добре в ЕС и НАТО.

95

Реалист

преди 1 година

От две години ГЕРБ не управляват! Всеки ,който влезе в Супера ,може да види разликите между управлението на Борисов и Радевите сукалчета! С бясна скорост се отдалечаваме от нормалните държави! Лъжи, посредници и заеми за десетилетия напред! А страхът,че ще излезе наяве манипулациите с машините, най-много ги кара да лаят! Хайде и да не забравяме,че дори с Мадуровките, ГЕРБ пак са първи!

94

СМЕХ , БАКЕ...

преди 1 година

Далаверата с флашките свърши-----ЩЕ ГО ПРЕЖИВЕЕТЕ---на изборите ще се брои всичко!!

93

Анонимен

преди 1 година

Тоя още е на свобода

92

Анонимен

преди 1 година

Козяк иска да се гласува с машини. Така ще внесат западната демокрация и европейските ценности у нас и всичко ще е цветя и рози.

91

ББ-НИЕ ПОБЕДИХМЕ

преди 1 година

...АМИ ЗАЩО ТОГАВА ПП и ДБ-ИЗЛИЗАТ НА УЛИЦАТА И ИСКАТ ДА НЕ СЕ БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ ----за да не лъсне истината за "ДАЛАВЕРАТА С ФЛАШКИТЕ " ли...ха,ха,хааааааа....?????????????????????

90

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБДПС искат да циганизират изборния процес и цялата държава, за да крадат по-лесно.

89

Анонимен

преди 1 година

Значи Айше може да претегли килограм домати на Кауфланд, а не може да гласува на машина? Може да има последен модел АйФон, а не може да гласува?

88

Анонимен

преди 1 година

Ако ще искаме нещо, което е добре за нас, то не трябва да се занимаваме с въпроса, който са ни подхвърлили "машини срещу хартия", за да ни водят за носа пак, а трябва да изискаме депутатите да се намалят поне на половина и работата им да подлежи на контрол от избирателите като във всеки момент да могат да бъдат уволнени чрез подписка от избирателите си и заменени с друг, на когото избирателите гласуват доверие.

87

Ужас

преди 1 година

Най много купуване и измами правят герб и дпс а сега с хартиените бюлетини те ще победят.

86

Пожелавам дълъг

преди 1 година

Живот на гербАЛА, Движещия Престъпен Султан и османски партии до декември.Много поздрави от Драгунов,***,Катюша,Ц-4 и АК-47.

85

Анонимен

преди 1 година

Нещата са прости. Само си отговорете защо ДПС и Доган са против машините и искат хартия и всичко ще ви стане ясно. Другото са лъжи и манипулации.