204

Ралица

преди 1 година

СТИГА ЛЪЖИ ПЛАТЕНИТЕ С БЮЛЕТИНА СЕ ГЛАСУВА В ЦЯЛА ЕВРОПА И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ЖЕЛАЯ *** ДА МИ ЗАБРАНЯВАТ ГЛАСУВАНЕ С БЮЛЕТИНА РЕПРЕСИИ ОТ ТЕЗИ *** АЛЧНИ ФАЛИРАХА БЕЗНАКАЗАНО ДЪРЖАВАТА А ГЕШЕВ СПИ

203

Анонимен

преди 1 година

РАЗПУСКАНЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ,ПРОГОНВАНЕ НА ВСИЧКИ ДУПЕТАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА !!

202

Бай Иван

преди 1 година

Гласува ли се с хартийка , работата е ясна, мафията пак си продължава да управлява без значение колко пъти ще има избори.Дори малко дете да види кои партии подкрепят хартията ще се досети,Мафията се завръща.Това е техния специалитет за манипулиране на вота.Толкова ясно им пролича че няма на къде.Вмомемта съ мнозинство но с 30 процента от имащите право на глас.Но ако гласуват 100 процента няма да влезе никой от тях в парламента и те го знаят.....

201

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят с хартиените бюлетини какъв пазар ставаше. Всички неграмотници срещу кебапчета и някой лев гласуваха в захлас за когото им кажат. С машините трябва да могат да четат. Радвам се, че възрастните хора се отказват от БСП заради напъна им за хартиена бюлетина. Герб и дпс напъват защото техните избиратели не могат да четат и им е по лесно да им покажат коя цифра да драскат. Жалка работа.

200

Анонимен

преди 1 година

ХАЙДЕ ЛОЙКО,СПЕЧЕЛИ ,ПРАВИ СИ СЕГА ХАРТИЕНА КОАЛИЦИЯ !!

199

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ ТЕЗИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ

198

Анонимен

преди 1 година

Правителството оглушително мълчи, а уж, трябваше да осигури честни избори. Неможе шепа хора ПП/ДБ, които манипулират машинния вот, да разиграват държавата. Контролът трябва да се увеличи.

197

Анонимен

преди 1 година

Нали Бойко ги победи и с машини! ББ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА А ТЕЗИ ВЕЧЕ ХОДЯТ С ИЗКРИВЕНИ МУЦУНИ ОТ ЗЛОБА!ВИЖТЕ ГИ!ПОД КАЛЪП СА ВЕЧЕ С ИЗКРИВЕТИ ЛИЦА!РАДЕВ КИРО КОКОРЧО!

196

Анонимен

преди 1 година

Като останат вън от парламента от ПП ще могат да се върнат към успешния си бизнес и кариери, с които парадират. А Христо Иванов Буйкикев ще се вози наволя в джипа на Бобоков и ще си хортува свободно със секретарката си Йорданова. Писна ни от корумпирани случайници и далавераджии. Не ми се мисли за гнома, сигурно ще си скубе косите с писък, с малките ръчички.

195

Анонимен

преди 1 година

КАКВО ИСКАТЕ! ИМАТЕ ПРАВО НА ИЗБОР!ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ПИШЕТЕ КАТО НАБЛЮДАТЕЛИ И ДА ПРИСЪСТВАТЕ НА БРОЕНЕТО НА БЮЛЕТИНИ! ПОСТОЯННО ТЪРСЯТ ХОРА!АЗ ВЯРВАМ , ЧЕ 10 ЧОВЕКА КОМИСИЯ НЯМА КОК ДА ФАЛШИФИЦИРАТ, НО ЕДИН ПРОГРАМИСТ МОЖЕ СА ФАЛШИФИЦИРА РЕЗУТАТА И ЗА ТОВА ТЕЗИ ЛЮБИМЦИ НЕ УСПЯХА ДА ОЧРЕДЯТ ПАРТИЯ,НО УСПЯХА ДА БЪДАТ ПЪРВИ НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ! ТЕ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАК СТАНА МАГИЯТА , НО ЗНАЯТ,МЕ ИМАШЕ МАШИНИ И МАГИЯ А МАГЬОСНИЦИТЕ СПЕЧЕЛИХА МИЛИОНИ

194

Анонимен

преди 1 година

Борисов е най-адекватен от всички, за съжаление

193

Анонимен

преди 1 година

219 Който гроб копае сам пада в него. ПП и ДБ съвсем изтрещяха, страх ги тресе, че ще изпаднат от парламента с хартиения вот. Свикнали бяха да си манипулират машинния вот.

192

Анонимен

преди 1 година

Тик,во-ча

191

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ,ХЕЛУИН МИНА,ПРИБИРАЙ СЕ ЕЕЧЕ В ОТВЪДНОТО !!

190

ЛОЙКО КЮЛЧАН

преди 1 година

В ХАРТИЕНАТА НОЩ БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В НАЙ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ!!ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ ПРЕВЗЕ ВЛАСТА !1 ДЕПЕСЕТО ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ ,И ЩЕ ИМА ФЕС ЗА МИНИСРЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!

189

Иван

преди 1 година

До ПолитологДруго си е мутра от Банкя, наша родна

188

ми така си е

преди 1 година

До ПолитологДруго си е да слогуваш на една проста мутра.Ама тая мутра пускаше трохи на слугите и като не помагаха трохите грабваше сопата.Примери бол.Които има очи вижда които има уши чува.Само боиковчитата са глухи и слепи.

187

Време е !

преди 1 година

Време е Гешев да привика отговорните за скапващата се държава Про100 Киро и Кокорчо на спявка в Прокуратурата ! Време е ! Трябва някой да плати разсипията на държавата България !!!

186

Политолог

преди 1 година

Няма нужда партийката на Про100 Киро да търси причина да излезе от Парламента , защото на следващите избори народът ще ги изхвърли от поитиката ! За справка - ИТН - и те бяха първа политическа сила , но на следващите избори бяха извън политиката вече !! Не може българинът да слугува на простотията на един мошеник от Канада !!!

185

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 206 Всичко зависело от народа.Така е . Той постави ГЕРБ на първо място.