33

Така де

преди 1 година

Добре бе, 30 години една и съща постановка и искате хората да гласуват.Гласувайте си вие и си се избирайте и без това си плащате заплатите, въртите бизнесите какъв е проблема.Гушнете се отново и да се приключва тая драма.Българският народ е обречен и без това.Който избягал и се уредил в чужбина уредил.Останалите са рая на Бизнесмените Ви така или иначе.В момента по лесно е да отвориш бизнес през комунизма отколокто сега.Поздрави от свободният свят.

32

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е от значение дали е машинно, или не. Не искаме да бъдем отходен канал на западна европа.

31

Изборният кодекс

преди 1 година

трябва да се пише не от партийци, а само от експерти. А целият изборен процес трябва да се осъществява само от постоянна изборна администрация, никакви доброволци. Пълно машинно гласуване с постепенно въвеждане на интернет гласуване. И стига с тези стари хора. Старите българи, не говоря за ромите, имат средно образование, и в училище още тогава учеха програмиране. А висшистите учеха в своите области АСУ- автоматизирани системи за управление. Не гласуват старите, защото са болни.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя театър ни омръзна.

29

Анонимен

преди 1 година

Гласуване с хартиена бюлетина и машинно е напълно нормално и демократично. Дава се възможност да се гласува по желание и за по- голямо улеснение. Това е един от начините за повишаване на избирателната активност, предимно на по- възрастните хора. Така е навсякъде по света. Не виждам къде е проблема и защо кирчовците са толкова разгневени.

28

Абсолютна

преди 1 година

лъжа.

27

Дааам

преди 1 година

И в другите държави има Мафия ама в нашата така наречена родина Мафията си има държава и плебеи.

26

Анонимен

преди 1 година

Машините не са пречкап и причина за негласуване.Причините за не гласуване за комплексни - основната е че вече няма за кого.Защо н-р водата в Хасковско стана вече 5 лв. г-н Зафиров, областния там е от бСП. Защо натискат хората за регистрация на сондажи, кладенци и хидрофори. Ако хе ефтина водата никой нема да дълбае земята нали.

25

28

преди 1 година

и дпс пропускаш, вярвам случайно

24

Анонимен

преди 1 година

Аз не познавам човек да не е излязал да гласува зареди машините. С какви данни може да покаже това вчтвърдвние?

23

карачанаков

преди 1 година

ПеПитата и Маймунарника нямало да влязат в Парламента ,голям праз,ама за заплатите си няма да пропуснат да се явят.И нека един от всички тези клоуни ни обясни защо в целию свят не гласуват с машини като е толкова прекрасно и честно е гласуват във Венецуела -Мадур ковците и разбира се там Мадуро никога не губи защо ли ,ние такива ли сме че гледаме от тях.

22

Анонимен

преди 1 година

Много "ромеи"

21

баба мара

преди 1 година

не е верно хората не излязоха да гласуват не заради машините а заради това ченяма за кого докато нинова е в бсп тази икон групировка ще изчезне от хоризонтатака че не говорете глу=пос-ти а се махнете да доидат нови млади хора коитода мислят за държавата и хората това се отнася и са другите икон групировки

20

карачанаков

преди 1 година

чл.40,, Всеки български гражданин навършил 18 г. има право да избира и да бъде избиран....,, и не са тези Кирета,Кокорчовци,*** и фауната от маймунарника ДБ които да ми казват как да гласувам с машина или с хартия.Стига с тези митове и легенди за невалидни блетини и подправени протоколи/за една партия гласували 11 и някой добавил 7 и станали 117???? ами Вашите хора в СИКа къде спаха или бяха купени ами нали сте неподкупни в чувалите били слагани готови бюлетини,ами Вашите хора къде са

19

Анонимен

преди 1 година

Много не отидоха на изборите,заради машините Това е факт и е истина.Не отидоха ,защото няма как да се плати и да се докаже,че са гласували за определен човек.Освен това няма как да се добавят бюлетини,както ГЕРБ го правеше.Никакви хартии повече.Само пари ше даваме.Има маши да гласуват.Ако говорим за манипулации с хартииите може да се манипулира повече.Тези,които плащат на изборите са за хартиени бюлетини.Това е

18

....

преди 1 година

по скоро ще избием до крак продажния, дупедавски български политически елит алчен за власт и си гласува 10000 лева заплата, отколкото да гласуваме за тези имбицили..

17

Анонимен

преди 1 година

Не . Не е заради машинитеНяма за кого да гласувамеИ пак няма да гласуваме

16

Анонимен

преди 1 година

Хората не гласуват не заради машините, не гласуват защото нема за кого, още повече за това БСП което се превърна в капиталистическо- милионерска неолиберална партия.Колко кметове на БСП забогатеха набързо с връзките на партията майка с проектета на ВЕИ, ВЕЦ,едри земеделци и пр.

15

Ван дер Любе

преди 1 година

Всеки с телефон може и да гласува. Този комунист да не лъже. Ууупс - той само това може.

14

Анонимен

преди 1 година

ИЗритвайте всиката пасмина в пармалента, който е бил, НИКОГА да няма право да бъде управляващ. Махайте имената, пренасяни с 30-десетилетия. Дайте нови организации/партии ако искате/, изберете можещи, без психично отклонение и без пиещи и приемащи опиати политици, и може и да гласувам. 33 години едно и също.