73

Анонимен

преди 1 година

До до 72 "Казах истината! Точно и ясно,така стоят нещата. Говориш,че могат да се справят с банкомат,нали? Твоите набори не са всички,просто не знаеш,нямаш понятие какво могат или не могат възрастните.Ами хората в далечните села? Имат ли достъп до банкомати,кои им помага!? Уважавай хората,не се подигравай!

72

Анонимен

преди 1 година

Ако оставите машинките нищо чудно на онези от KillNet да им прищрака и братушките да тръгнат да ни "освобождават".А може и китайците.Това си е опасно.После ще ни пишат в учебниците като първата страна,"освободена" електронно.

71

Смех БАКЕ..

преди 1 година

ДАЛАВЕРАТА ФЛАШКИТЕ --СВЪРШИ!!!!!!ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ БРОИ ВСИЧКО----КВИТАНЦИИТЕ СЪЩО!!!!

70

Анонимен

преди 1 година

С тези машинки стават много по-големи измами.Някои явно са надушили далаверата,че е по-евтино да се купи един IT специалист отколкото да се дава на бедни по 50 лв.Даже може да не го купува...ако има зависимости е готов.Никой не може да ме убеди как 70 000 са се разходили да гласуват как никой няма да подкрепят,а в Монтана били от ДПС.Тези машинки или са бъгнати,или някой ги е нагласил,който не познава българите.Ние не се разхождаме да гласуваме,че никой не подкрепяме...просто не ходим.

69

до 72

преди 1 година

Аз който коментирах това съм пенсионер и наборите които познавам до един боравят с банкомати, не става въпрос кой как си получава пенсията, става въпрос за банкомат, някъде да съм казал за пенсия в банкомат ? Ти манипулираш, този пенсионер който не може да борави с машина трябва да е на 120 г. и с първо отделение завършено, защо подценяваш пенсионерите и ни обиждаш по такъв грозен начин, все едно сме малограмажни в мозъка и не можем да схващаме ?

68

емигрант

преди 1 година

Колкото и да ми е станала далече секцията за гласуване с това ново шмекеруване /от 40 на 100 заявления за секция / за да се намалят гласовете от чужбина пак ще отида да гласувам за ПП, нито цената на горивото ще ме спре нито каквито и други разходи да направя, мразя комунистите от ГЕРБ,БСП,ДПС и Възраждане, затова и категорично ще отида да си дам гласа за ПП !

67

Анонимен

преди 1 година

Нация нетехническа значи.

66

Смех...

преди 1 година

ЕЛЕКТРОННАТА ДАЛАВЕРА ----СВЪРШИ!!!ФАТКИТЕ С ФЛАШКИТЕ НА ПП--‐УМРЯХА....

65

Анонимен

преди 1 година

До анонимен"могат да боравят с банкомат пък ме могат с машина" -Достатъчно много са тези пенсионери,които получават пенсиите си чрез пощите! Има и една немалка група пенсионери,които теглят парите си от банкомат с помощта на близките си! Така,че извода на "анонимен" е много неточен! Грозно,подигравателно! Не бива да се говори така за възрастните,заслужават уважение!

64

анонимен

преди 1 година

На изборите ще видите цялата истина в която и да е секция ще има опашка за гласуване с хартия, а пред машините няма да има, защото с машина ще са необходими "секунди" да натиснеш 2-3 пъти копчето и излизаш, свободното ти време ме е загубило повече от 1-2 мин., а за хартийката само да я разгънеш губиш толкова, който може да смята да продължи....

63

Анонимен

преди 1 година

Този няма как да знае че това било причината. Казва го за да се опита да върнат купуването на избирателни комисии за да правят измами с хартиените бюлетини. Една хартиена бюлетина е лесно да се драсне на още едно място да стане невалидна или да се премести в купа на друга партия.

62

УЖАСт

преди 1 година

...И ДАЛАВЕРАТА СФЛАШКИТЕ ПРОПАДНА....ХВАНАХА НИ ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА КВИТАНЦИИНЕ!!

61

анонимен

преди 1 година

Тук един пич правилно отрази, че могат да боравят с банкомат пък ме могат с машина за гласуване която е много по-лесна от банкомата ? Кои поискаха хартийките забелязахте ли ? Тези които крадат от България вече 33 г. и се страхуват от затвор, а това са престъпниците от БКП която се клонира в БСП, ГЕРБ и ДПС, не е трудно да се забележи от умен и разсъдлив българин.

60

Анонимен

преди 1 година

Не заради машините,а заради вас.Хората са отвратени от вашата некадърност и цирковете,които разигравате от две години насам.На следващите избори ще бъдат още по-малко,защото едно говорехте преди една година,а сега точно обратното.

59

Bbsvh

преди 1 година

България е една пропаднала клоака. Упеавляващите я са хероинови наркомани, а останалите обитатели на територията са в тежка клинична депресия, от която ще се измъкнат, когато отрицателния прираст ги затрие изцяло. Хич да не ви дреме, влакът е изтърван, спасение дебне от никъде.

58

Сещате ли се

преди 1 година

защо сме бедни ? Ами защото не искаме да определяме управляващите с разум, а с молиФ ? Който има разум губи в гласуването в пъти по-кратко време с машина, а "днес" времето е пари, а свободното време пък е по-ценно в този напрегнат свят и от парите ! Този коментар е за г'л'упаци, но се съмнявам да успеят да го "разшифроват" !

57

ира

преди 1 година

Нинова и сие ще си мечтаят за повече гласове но няма да им се усмихне щастието за да вляат вече и в парламента . Ще гледат през крив макарон и с хартиена бюлетина единствено Дпс ще се облажат от това с неграмотните останали техни избератели . Така че тази заигравка ще им струва доста скъпо ще са изметени въобще от политиката

56

Анонимен

преди 1 година

Около 3-4% от гласовете на гласувалите с хартия на последните няколко избори, ГЕРБ и СДС ги обявиха за недействителни.

55

Анонимен

преди 1 година

БСП защитава фалшифицирането на изборите с хартиени бюлетини! Защо го прави като се знае, че ГЕРБ и СДС фалшифицират така изборите?!

54

ненз

преди 1 година

Бе кво им се връзвате на глупостите, банкомати могат да ползват, тая машина дето един МАКАК ЩЕ Я РАЗБЕРЕ - не могат. Кабинет не могат да спретнат и се мъчат всячески да си върнат нещата по старому. Старите кучета Бойко, Нинова и Доган са си приятелчета и ще успеят, щот вече на народа не му дреме.