93

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Ромите пак ще напълнят хладилниците от нашите пари. Защото работя с такива'зная че изобщо не ги интересува политиката. Обаче когато бяха хартиените бюлетини всички ходеха да гласуват за престъпника от герб срещу 50лв. Дори се хвалеха с това. Никога не го криеха. Сега пак ще напълнят секциите. Борисов трябва да спре да съществува за политиката ако искаме нещо да се промени за добро. Този човек е антихриста за България.

92

До 98

преди 1 година

Най-сигурният начин да сложиш "старите крадци" на власт е като не гласуваш и си въобразяваш, че си много умен.

91

Анонимен

преди 1 година

До анонимен "аз съм IT специалист, голям ли, малък ли"-Явно си малък специалист,да ти кажа...

90

Анонимен

преди 1 година

пълни глупости. Не гласуваха защото нямаше за кой, те всичките са старите крадци.

89

Анонимен

преди 1 година

И не е само за това!

88

Потребител

преди 1 година

До до 91 Искаш нещо да кажеш,но не знаеш как!

87

Анонимен

преди 1 година

До до 91 Не зная за каква наглост говориш! Повтарям: казвам истината! Това са факти! Не съм от ГЕРБ! Всички са ми много ясни,но отчитам това,което е в действителност! Не може да си затваряме очите нито за доброто,нито за лошото! Жална ни майка,щом има хора,които вярват на нечестните и лъжливи манипулатори,които се стремят да ни превърнат в послушни бедни, жертви с наведени глави без право на мнение и глас!

86

до 91

преди 1 година

Абе какво оправдание търся, прочети ти казвам какво съм написал и тогава прокламирай тук пrоsтотията на Тиквата ! Вече дразниш с гербопитекската си наглост да драскаш глUпости !

85

анонимен

преди 1 година

Този вместо да каже "Бог да ги прости нашите избиратели починаха си хората от естествена смърт" той ги "съживи" и ги изкара неграмотни и маLоумни, не можели да гласуват с машини, е как ще могат бе пич, при вас, ГЕРБ и ДПС винаги мъртвите гласуват с хартийки, затова и се "погрижихте" за тях ?

84

надеждата

преди 1 година

Още една специалист се появи тук, той пък е по квитанциите....ха ха тук е весело бе хора, един с флашки се занимава, друг квитанции ще къса 😅😅😅

83

Анонимен

преди 1 година

До до 81 Мъчиш се да се оправдаеш,но не се получи!Едва ли ще ме обидиш,разсъдъкът ми си е на ниво,а "***" е този,който не иска да признае в каква ситуация се намираме,какви манипулации се направиха в последните месеци само и само други да се настанят във управлението на държавата и то с цената на жестока инфлация,драстично обедняване на народа,заличаване на всичко положително направено от предишното управление..Стига лъжи и заблуждения!Искаме демократичен избор при гласуване!

82

шопендар

преди 1 година

П.П. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ БАЙДЪН КАЗА ЧЕ ПЕТКОВ ЩЕ Е ПРЕМИЕР А АВЕРА МУ НА ФИНАНСИИТЕ,И МАШИНИТЕ ГО ПОТВЪРДИХА.

81

до "Ами така е&

преди 1 година

От кой го чу това за квитанциите бе ? От този който ти контролира главата ли ?

80

шопендар

преди 1 година

не знам откъде черпи инфо този писач,НООО,аз познавам много хора които не са гласували,и за нито един машините на са причината.политиците макар и неудачници,УСПЯХА ДА ОТВРАТЯТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА НЕ ОТ САМИТЕ ИЗБОРИ,А ОТ ФАКТА ЧЕ ОТ 30/ТРИДЕСЕТ/ГОДИНИ ЕДНА ШЕПА ПСЕВДОПОЛИТИЦИ ПРАВЯТ ХОРАТА НА МАЙМУНИ.В ДЪРЖАВАТА НЕ ДЕЙСТВАТ НИТО ЗАКОНИ,НИТО ПРАВИЛА,А МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ...НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ДОКАТО НЕ ЗАИГРАЕ ТОЯГАТА

79

анонимен

преди 1 година

До "ПП---побесняха..." - виж какво приятел аз съм IT специалист, голям ли, малък ли, диплома имам, та би ли ми обяснил тази далавера с флашките каква е, какво се прави, какво е времетраенето, че и аз да спечеля малко далавераджийски пари, няма само депутати да "мезят", разбирам по-голям специалист си от мен, а аз искам да се развивам постоянно, затова ти пиша, помогни, накратко ако искаш.....

78

Анонимен

преди 1 година

То от по-старите избиратели не останаха. От етническия вот ги гледам всеки ден в социалните мрежи. Да си качи клипче на кючека може, пък машината го затруднявала?

77

до 81

преди 1 година

Ти умееш ли да разсъждаваш ? Написах "наборите които ПОЗНАВАМ", как го "разшифроваш" това като ВСИЧКИТЕ ми набори ли ? Трябва да те обидя, но ще се въздържа, само ще ти кажа, че трябва да обърнеш внимание голямо на разсъдъкът си, много ми наподобява на оня който сам си призна колко е пrosт от Банкя е и много обича да манипулира стадата ов.......

76

Ами така е:

преди 1 година

БРОЯТ ЛИ И КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ-----ПП и ДБ си отиват..!

75

ПП ---побесняха..

преди 1 година

РАЗВАЛИХА ИМ ДАЛАВЕРАТА С ФЛАШКИТЕ.....и ше изпаднат от играта..!

74

пенсионер

преди 1 година

Тук става въпрос явно за нас ! Много ни подцениха тези червени измамници, подцениха ни мозъка, подцениха ни интелигентността, направиха ни неграмотни, не можем да прочетем какво пише на екрана на машината, направиха ни първите страхливци от една машина, това е вече толкова обидно, че и комунист да бях щях да гласувам против тях, точно затова, че ме смятат за овца ! Отвратително комунистическо отношение към пенсионери !