38

Хаха

преди 1 година

До Реалист 39, По тази логика да фалшифицираме изборите ли а ?Страшно мислене, толкова и за 7те месеца "провалена държава". Държавата драги ми смехурко малограмотен беше провалена от 12 годишното управление на ГЕРБ-ДПС и останалите муцуни. Сега искат да си циментират следващите 10-15 години за да дерибействат и крадат на воля и да си харчат паричките а ти си бъркай в нослето от мизерия ....

37

Гледна точка

преди 1 година

До мдааа. Уф, тая втръснала мантра. Ама айде сега ти, тарикат, обясни как ще се фалшифицират резултатите като във всяка комисия има представители на ВСИЧКИ ПАРТИИ. А машините пипат ли се, пипат ли се, а?

36

Анонимен

преди 1 година

За първи път импексова е права.

35

Всички

преди 1 година

В Сибир

34

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо май ше дадат фира на изборите , като ИТН ---ОСТАВИХА БЪЛГАРИТЕ С НАЙ-ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ , НА ГЛАД , СТУД , С ВНОС НА ТОКА И СКЪПИТЕ ГОРИВА----ВЕЧЕ СТАНАХА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ И ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.....?!

33

Реалист

преди 1 година

До ъххъ. А управлението на Порно Програмата хареса ли ти? Че съсипаха страшно държавата само за 7 месеца. Айде свали си променливите очила.

32

зАз

преди 1 година

ПъПъ съ оказа "вирусъ" който разби политическото статуквото, но и провокира тежката политическа, и енергина криза у Бг! За съжаление така наречените "партии на промяната" предизвикаха повече хаос отколкото единение!

31

Анонимен

преди 1 година

Аз ще съм последния адвокат на ПП и ДБ, ама в случая са прави. БСП просто иска да върне машинациите с купен и корпоративен вот. Както това иска разбора се и ГЕРБ и ДПС - все партии с огромни финансови ресурси и влияния на местно ниво, които могат да си позволят изборни манипулации в големи размери, което с машините ако не невъзможно е в пъти по-сложно!

30

Мдааа

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-БСП узакониха фалшифицирането с на изборите с хартиените бюлетини !Да ни е честито на всички .....

29

Гербер

преди 1 година

До 11. Хе-хе, тоя ГЕРБ го разпадате от 10 години, а той си е все така силен. И тотално си в грешка, ако си мислиш, че без Борисов ще се случи нещо с тях. Има много силни фигури там, които ще поемат щафетата.

28

Анонимен

преди 1 година

Да се забрани в България , НС , Президент , президентство , Премиер и кабинет ... Чакаме новият посланик на САЩ , който е спец по колониалните въпроси в Изтока , нека той да ни управлява , блгарите не могат да управляват , ВИЖТЕ ПАРЛАМЕНТА ---ПАК !

27

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 9 - колко щеше да е добре ако вярно ни управляваха от САЩ а не тея хибридчици - руски невестулки, които се правят на про-европейци но ги тегли яко към КремЪла!

26

ГЕРБер

преди 1 година

Долната прокажна Нинова пак иска да се намърда ....

25

баба мара

преди 1 година

отиваме на избори 2023 г това което сега е в нс за нищо не става

24

СМЕХ...

преди 1 година

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ПП -Кирчо и Кокорчо , защото те цял живот са следвали максимата на Ленин , че ---"УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ЛЕСНО НЕЩО --С ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ И ЕДНА ГОТВАЧКА"----те така са възпитавани.....!

23

ъхъъ

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС-БСП мафията се споразумя за изборите, следва ново 20 годишно робуване !

22

Гражданин

преди 1 година

До 5. Е, с кого да се съобразяваме тогава според теб? С мнозинството или с малцината луди? И как пък точно ти реши кои са свестни и кои не? Ти кой си и какъв си всъщност?

21

мира

преди 1 година

Ами като не ви се иска да скъсате с порочния модел и се съюзявате с баш мутрите никой не ви е крив, значи така искате а парадирахте че сте извън това жалка картинка сте Ние знаехме ама си помислихме че сте евосоциалисти вече почнали да се грижат за Бг и народа а се оказа че е пак PA за почвчр гласове . Няма да стане с вашата хария вашето говорене за разбиране след като сте твърдо с Путинчо лудия

20

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ Бг никога няма да има демокрация и свобода , докато ни управляват от през-океана .Пак ли сме ''независима и демократична държава ,... А ?

19

Анонимен

преди 1 година

Това НС няма как да е работещо поради простата причина, че е нелигитимно. Хората се отвратиха от кръвожадни политици и не гласуваха. Последните години народа вижда само едно от политиците, как защитават единствено интереса на олигарси и икономически кръгове срещу тлъсти комисионни и привилегии, колкото по-тано се разпусне, толкова по-добре за народа.