138

Филип

преди 1 година

ДБ са продажници и мястото им не е в парламента.

137

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ,ДПС и БСП могат да направят правителство. Видяхме, че могат да се сговарят - мултака, хартиената бюлетина. Защо да не си спретнат и едно правителство. ПП и ДБ, дори взети заедно не са решаващ фактор.

136

Стоян

преди 1 година

На Демократична България това им е специалитетът - да провят нещата, с които се захванат!

135

Случаен минувач

преди 1 година

Тази мъpшa проклета е спокойна, защото разчита на твърдия си електорат - тези все още активни 80-годишни бабички и дядковци. Но те намаляват, отиват на едно по-добро място. И наближава моментът, когато партията й ще падне под 4%. Тогава прокуратурата ще я почне - още от Техноимпекс. Единственото спасение ще бъде да отиде в Ню Йорк при сина си.

134

Анонимен

преди 1 година

Абе ИМПЕСОВА,АКО СЕ РАЗРОВИ ОКОЛО ТЕБ ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ДА СИ ТАКА НАПЕРЕНА

133

Анонимен

преди 1 година

ДБ е вредна за страната!

132

Иванов

преди 1 година

Всички политици и партии в Бг не стават, става все по-зле във всички сфери на държавата.

131

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори сте вън от парламента,ще се радвам да го видя!!! предателите ги наказва народа !!!

130

Анонимен

преди 1 година

Ама Нинова , така ли чегърташ герб ? Егати продажната кратуна , няма толкова черни думи , с които да може човек да те обиди !

129

Мартин

преди 1 година

И двете партии, които обслужват политически и законодателно олигархът Иво Прокопиев - ПП и ДБ, нямат изгода от редовен кабинет, защото в мътните води се лови най-много риба!

128

просто е

преди 1 година

това са диверсанти, ПП и ДБ Жалко че ДБ се повличат по акъла на тея изпратени от Америка вредители. Преди гласувах за тях, но падат много ниско. За съжаление вече няма а влезат в НС НО ТО И СМИСЪЛ НЯМА НИКАЛЪВ ОТ ТЯХ

127

АМАН

преди 1 година

ПП и ДБ провалиха де що има да се проваля

126

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Съпруга на Корнелия е бил митничар и високопоставен служител на Лукойл. Друго трябва ли да добавим за тая честна госпожа?

125

ан0нимен(майтап бе)

преди 1 година

Ти кажи за хартиените бюлетини- другото го знаем. Ти точно, разкажи за продажбата на оръжие стигащо до Украйна. Оказва се комай, че не си никакъв социалист, а охранен капиталист- търговец на оръжие и влияние в Парламента. Всичките 240 израстъци на колониален режим сте за Н А Р О Д Е Н С Ъ Д по бързата процедура...

124

Анонимен

преди 1 година

многото бг пак ще бегат от бг заради пп не искам кирил петков лъжеца крадеца измамника тои не е за парламента изгонето го

123

Анонимен

преди 1 година

От всичкия *** изсипан в народното събрание, ПП са най-малкия ***. И то въпреки екстремната проамериканска политика. Не че и те са стока, но да гледаш физиономиите на останалите селски тарикати е просто унизително.

122

Мда зле е работата

преди 1 година

ПП и ДБ, ще направят всичко, за да са в парламента, но в никакъв случай да не управляват отново. Те не искат сами, те немогат и го знаят. Целите се обриват на парапети, ако се наложи да носят отговорност! След тия *** нищо хубаво не остана, ще станем Сахара на Балканите, баси и идиoтute! Заеми? В миналото е било срамно да имаш заем, билоне признак на доста неуспял човек и огромен порок като зависимите от хазарт. А тая гейдружинка ги тегли доста гордо, толкова за техния морал и ценности!

121

Анонимен

преди 1 година

Нинова е всичко друго, но не и лидер. Когато политици като Явор Божанков и Крум Зарков застанат на чело на БСП, тогава тази партия ще има просперитет.

120

Анонимен

преди 1 година

Приемат ли хартиена бюлетина, аз преставам да гласувам за БСП! Не знам за кой ще гласувам, но вече няма да е за тях.

119

Анонимен

преди 1 година

бсп-бкп трябва да се сведе до естественото и състояние от преди 9 септември до няколко шумкаря в гората