58

Анонимен

преди 1 година

Мафията, зависима от сараите на Доган се обедини официално.

57

Анонимен

преди 1 година

от всичко точно това решиха да уредят първо - егати смешниците, толкова е очевидно и не знам колко слабоумен трябва да си да не го видиш

56

Петров

преди 1 година

Корни, Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров, Гешев... направиха милиони за сметка на българския народ. Те стават все по-богати но БГ разрухата става все по-голяма. Все едно русия е бомбардирала и България - всичко е леш! Руската проказа е страшна болест! ще ни трябват 50 години да се оправим.

55

Joko

преди 1 година

Пропадналият Планктон и Дъй Бъ са пътници.. На следващите избори ще дух ат шкембе чорбата.

54

Анонимен

преди 1 година

До Гошо...ТъпотоГласуването няма да е смесено, защото вчера приеха машините да бъдат просто принтери. Т.е. гласуването вече ще е изцяло хартиено и отново лесно за манипулиране като в златните години на ГЕРБ и ДПС.

53

Анонимен

преди 1 година

Лелката Трансимпекс...до кога мисли че ще си разиграва коня - времето на всички производни комунистически и ДС политици "милионери" тип ДПС, БСП,ГЕРБ ..и т.н измислени патрЕотични патерици - свършва- тази "фасадна демокрация и държава" под контрол е към края си. Това е единственият начин да станем най после нормална държава през нормални институции...Докога тази агония с тия криминални "политици" маскирани в партии ще ограбват настоящето и бъдещето на цяла една държава - на поколения..Стига

52

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Смесеното гласуване ще...затрудни само комисиите в изборните секции,при броене на бюлетини и вотове. Иначе не виждам нищо нередно и този...вой от страна на Х.Иванов и компания е...странен и смешен.

51

Анонимен

преди 1 година

Формирайте си кабинет от ГЕРБ, БСП и ДПС. Маските вече паднаха.

50

Анонимен

преди 1 година

Това буZесто нещо все още плямпа за "..вкарване във война..". Затова, тея дето и вервате - Рафаелчо ще си живее живота в Америка с изкараните от Путин сребърници, а вие и вашите деца и внуци - тук - презирани от Цяла Европа. Подкрепете я - помогнете да остави повече на Рафаел - живота в Америка е скъп!

49

Чук и Гек

преди 1 година

ПП и ДБ ще се сдружат с Герб и ти ще видиш какво е да си преластена и изоставена най позорно! На това твое поведение, точно това трябва да направят и да те оставят да се радваш на хартиено гласуване, което нищо няма да ти донесе!

48

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 48, малограмотник си и това е. Проблема е че невалидните бюлетини са много, познай кой губи и кой печели. Едни партии добре плащат за да правят на други бюлетините невалидни с най различни номера при броенето ...Да не говорим колко допълнителни напечатани пристигат. Хайде бегай за зеле на полето малограмотник

47

Анонимен

преди 1 година

До баба мара - 10% ;-))) Zбогом ВъZраждане!

46

Гледна точка

преди 1 година

До 47. Глу.пости. И побой от кого спрямо кого? Не се прави на интересен, защото това могат да го правят от всяка партия. Включително твоите любимци. Пречи ли им нещо?

45

ЧОВЕК

преди 1 година

ТИ ГО ПРОВАЛЯШ. НЯМА ЛИ ДА СЕ МАХНЕШ, ЧЕ ДА ИМАМЕ КАБИНЕТ И ЛЕВИЦА.

44

Анонимен

преди 1 година

Народа се срасна с корупцията, внесена от БСП /БКП/ от Москва Сега част от народа разчитащ на подкупи,връзкарство, кражби на спокойствия не желае промяна. Не може да дава нито продукт нито услуга , а разчита на партийната врътка. Проблема става още по-голям , че са в напреднала възраст и им се живее по старо му. Тези , които са на Запада са много ограничени от изборния закон

43

Мдааа

преди 1 година

До Гледна точка 44, доказателствата къде са бе другарю ?За хартиените бюлетини обаче е ясно че се пипат здраво, даже ви показаха примерно как става фалшификацията в НС ... ама няма кой да мисли вместо вас

42

Анонимен

преди 1 година

До 36. И ти си от глу.павите. Айде сега обясни какво пречи машината на купения и корпоративния вот? Ами който си е купен, глу.пчо, ще си гласува купено, независимо дали е на хартия или на машина.

41

Хаха

преди 1 година

До Гледна точка 44, я питай какво стана като имаше наблюдатели в малките населени места ?Заплахи за побой и саморазправа и т.н.

40

ГЕРБ=ДПС=БСП=ВЪзражд

преди 1 година

Какво да кажа ? Ще поплача в ъгъла.

39

Един Българин

преди 1 година

До зАз За 12-годишната мафия нещо да кажеш обсебила цялата държава? Ако не си си платил на ББ не взимаш проект и това е! Корнелия е продажна *** и го доказва с позициите си. Никъде в Европа няма банкянски чекмеджета и Костинбродски печатници за това може да се гласува смесено. Тук се видя, че машините съсипват мафията и тя отговаря включително чрез тр-оло-ве като вас!