21

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо хората, които са на страната на русия не говорят за американската пропаганда, която ги залива ден и нощ, а хората които подкрепят демоничната политика на щатите постоянно им се привижда руска пропаганда и Митрофанова в частност. То и идолът им Байдън се ръкува с призраци и слиза по несъществуващи стълби, а Камила тича да го хване да не земе да се пребие.

20

Българин

преди 1 година

Изобщо не ме интересува как трябва да гласувам. Василка Ботева поздравявя българските политически лидери с Младата невеста. Те , като са неспособни да съставят правителството, обикновените българи изобщо не са им виновни. Честито на Бойко Борисов. Вече си е намерил членската книжка от БКП и иска да е депутат от БСП. Корнелия пък, изобщо не иска подобни неща.

19

Обективен

преди 1 година

Огромният проблем е, че при наличие на хартиени бюлетини ГЕРБ фалшифицират изборите и купуват гласове. За един човек няма голяма разлика как гласува, с машина или с хартиена бюлетина, но ако гласува с хартиена бюлетина, гласа му после може да не се отчете. Знае се как СДС и ГЕРБ го правят

18

ОБЕДНЯВАМЕ ЗАЩОТО:

преди 1 година

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби..."

17

Анонимен

преди 1 година

Ееех руската пропаганда работи!

16

Анонимен

преди 1 година

Чийтo ca мaшинитe, нeroв e и вoтa...

15

Анонимен

преди 1 година

Имаме право на избор, който както иска да гласува. НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ОТПЕЧАТВА ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ, НО ИМАХМЕ ПРАВО САМО НА МАШИНЕН ВОТ! В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА НИЕ ЩЕ ИМАМЕ СЪЩИЯТ разход като на предните избори

14

Анонимен

преди 1 година

На повечето хора заплатите се изплащат в банка и никой не реве да получава банкноти на ръка защото с машините е страшно. Както е тръгнало ще се върнем 100 години назад.

13

От зайчарника

преди 1 година

Имаме много хартиени бюлетини. Шкафчето от къде се се пълни.

12

Бонджорно Бг мафиозо

преди 1 година

в бегето всичко е наред, ненужна е за Избори прогноза - поДСтавен данъците ще краде.

11

Анонимен

преди 1 година

С какви несъществени въпроси само си тормозим мозъците. Абсолютно е все тая дали ще гласуваме машинно или хартиено. Важното е, че няма за кого да гласуваме. Все едни и същи диванета, които се интересуват само да им са пълни шкафчетата.

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

А според вас аз шизoфрeник ли съм или олиrуфpен ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

9

Анонимен

преди 1 година

Ако щете и със СМС направете гласуването, няма да гласувам повече. Изтървахте ме. Наближава момента и извън страната да бъда. Повече никаква България. Гоните всички вече 33 години. Само експерименти правите. Заявете нещо, обмислете го, тествайте го, недрете го, използвайте го. Не само опитни мишки да ме вземате - днес елекронно, утре хартиено, вдруги ден електронно и така до безкрайност.

8

Анонимен

преди 1 година

Изборът е между "Хартиите на Путин" и "Машините на Мадуро". Предпочитам Машините на Мадуро, защото герберите не разбират от машини и са фокусници с "Хартиите на Путин"

7

Баце от Банкя

преди 1 година

Само бюлетини там ни е силата напечатваме колко ни трябват и печелили убедително.

6

Анонимен

преди 1 година

НЯМАМ ДОВЕРИЕ НА МАДУРО! БЕЗ КОНТРОЛ И СЪПОСТАВКА НА РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОТОКОЛА С ОТРЯЗЪКА!ИМАМ ДОВЕРИЕ НА 10 ЧОВЕКА ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ ВМЕСТО СОФТУЕР НА ЕДНА ФИРМА С ДОГОВОР ЗА МИЛИОНИ!НАРОДА КАЗВА:''КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧА МУЗИКАТА ''

5

сталин

преди 1 година

както и да гласувате важното е кой брои гласовете

4

Ай Т специалист

преди 1 година

Само хартията е действителен документ.Машините на *** и Путин се манипулират при нас.

3

селянин

преди 1 година

ами гласувайте за Путин

2

баба мара

преди 1 година

категорично против хартиените които е неграмотен няма да гласува защото незнае какво прави какво като вкара 30 депутати от дпс положението му няма да сепромени а само икон групировка ще набира сила и наглост