41

Анонимен

преди 1 година

Защо в община Грамада, Видинско имаше машинен вот, при който Демократична България беше спечелила 100% от гласовете?

40

Shark

преди 1 година

За връщане на хартиената бюлетина са само партиите, които разчитат на гласовете на ниско- и необразованите прослойки от обществото в Бг и в южната ни съседка. Също така на купен и корпоративен вот! Това са ГЕРб, ДПС и отчасти БСП. Така или иначе неграмотните не трябва да гласуват, защото не може неграмотни да определят бъдещето на страната ни, а корпоративният вот, харак под заплаха от уволнение, трябва да бъде пресечен веднъж завинаги. Това са достатъчни причини да се мине изцяло на машинен в

39

Мнение

преди 1 година

Машиннито гласуване трябва да се забрани със закон, а тези, които го рекламират и защитават да се наказват с лишаване от свобода от 10 до 20 години. Само така ще се прекратят фалшификациите и манипулациите на определени партии с флашките.

38

Кьорчо Кьоравия

преди 1 година

Кога ще има " ОН ЛАЙН " гласуване ????? Защо може да ни броят , да си превеждаме пари и да си лафим " он лайн " , а да не можем да гласуваме така ??? Аааааа , ще се затрудни нечий електорат .....

37

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който си мисли че не иде реч за купуване на гласове от герп-дпс на уязвимите групи е малумен.

36

Анонимен

преди 1 година

Хвърчащите хартийки са за тия с констибродските афери, надявам се не си мислите че има друга причина освен манипулация на изборите, после кражба на макс, а вас отново кучета ви яли, ще измирате пак като пилци по села, улици, граници и тн.

35

Ха ха

преди 1 година

ПП-тата били изгонили руските шпиони? Затова ли през руски посредници напълниха гушите на Газпром и Лукойл, за сметка на обикновеният българин? Били спряли "кранчетата" за крадене? ЛЪЖА! Те просто прибраха парите и ги профукаха, и кранчетата сами пресъхнаха! Такова опоскване на държавата, както при Харвардските Мошеници, не е имало от времето на Виденов!

34

Анонимен

преди 1 година

След като коалиция "хартийка" върна паpцала, то ГЕРБ и Пеевски, заедно с казионната опозиция БСП, си гарантираха още поне 12 години безметежно управление! Главния виновник за това разбира се е българския народ, който сега ще си сърба попарата да го управляват мутри, както в предходните 12 години

33

Дневника е подправен

преди 1 година

...които плюят хартията, го правят с единствена цел...да скрият голямата манипулация и фалшификация с Мадурките на Радев! На всички е ясно, че машините се манипулират! Не може до сутринта да са преброилии 96%, след това три дена да броят 3%, .докато изкарат Чалгата на първо място! Не може за два часа , да пребориш всички социологически агенции и екзитполове с близо 8% ! И нека не забравяме, че сегашният ЦИК е на Радев! Защо хартията ги плаши?

32

Анонимен

преди 1 година

хартиената бюлетина не лошо решение, но да е с баркод всяка бюлетина и се сканира с четец при всеки глас, така не могат да се добавят и сменят бюлетини. С машината манипулациите стават най лесно.

31

ми добре

преди 1 година

Тогава хващайте файтони,товарни влакове и цепелини и беж в канада!Кво ми се правите на интересни!?

30

анализатор

преди 1 година

След 12 год.разбойническо управление на държавата,24 г. няма да стигнат,за да се възстановим.Арест и затвор на банкянския крадлив шебек,на 100 човека висши герберасти и собственици на фирми,чрез които крадяха народната пара.

29

питайте

преди 1 година

про3таците на референдум

28

Анонимен

преди 1 година

гешев вкарва невинни в затвора, а не тия които трябва, иначе по медиите се изживява като селски кмет - много загрижен за своите съселяни и селото

27

Дневника е подправен

преди 1 година

В прев текст си каза, че на гласуването с машините нито е правена проверка, нито анализ! Нито е известено резултатите от преброяване на изрезките! При машините, гласоподавателите по никакъв начин не могат да проверят, къде им е отишъл вота! Някаква "частна" фирма, била отговаряла за честността? И нека да не забравяме, че сегашният състав на ЦИК, е назначен от... Радев, ИТН и ПП-тата! За какво се страхуват от хартията? Да не излезе истината за манипулацията на машините ли?

26

Анонимен

преди 1 година

Машината избра умишлено квадратчето над моето, дефект или случайност не ме интересува, ако това не го забележиш а и дори да го забележиш един пенсионер примерно трудно би го коригирал, как да гласуваш е право на избор и при толкова ниска избирателна активност не трябва да има само два начина да се гласува.

25

Анонимен

преди 1 година

Peзyлтaтът oт вoтa зa ocнoвнитe napтии, npegи и мaшиннoтo rлacyвaнe изoбщo нe cтaнa no-paзличeн, kakтo тpъбяxa жълтonaвaжнитe метежници? A nъk тaзи мaнтpa бeшe ocнoвният мoтив зa въвeжgaнeтo мy! Bзexa oбaчe ga излизат фakти, нacoчвaщи kъм "цeнтpaризиpaнo" мaниnyлиpaнe нa coфтyepa и kpaйния peзyлтaт в noлзa нa aмepиkaнckитe napтии...

24

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Никъде в ЕС няма задължително машинно гласуване. Даже в Германия има решение на Върх. съд против него. 100% се използва само във Венецуела. Ние ползвахме същите машинки. И гоним техния резултат. Без съмнение, те могат масово хард или софтуеврно да се манипулират, много по-лесно от хартиените. Няма никакви технически пречки. Всичко е на доверие, и то на частни фирми.

23

toti

преди 1 година

*** си е балък,***,невежа и умствено ограничен ***,който по повод ,без повод си вре носа къде му падне и сам не знае какво иска,но винаги иска ,,това което другите не искат'',на кратко,,МАЗОХИСТ !!! Обича си средновековието и се връща към него като ПРАСЕ КОЕТО СЕ ТЪРКАЛЯ В КАЛТА !!!Просто си ЗАСЛУЖАВА КОТОРКАТА !!!

22

по-малкото зло

преди 1 година

До АнонименПо-добре американска пропаганда , отколкото руски потисничество! Гледай филма за Беларус в Ютюб : Belarus: At the Heart of Europe's Last Dictatorship