61

П.К.

преди 1 година

Кандъм от "обсъждания и от анализи". И от грешки прости... Заради тези безкрайни бюрократични обсъждания и анализи ние, българите, сме на този хал...

60

889

преди 1 година

С машини, но всеки да може да си провери гласа чрез уникален идентификационен номер, дали гласът му отчетен, така както е гласувал. Като IT-специалист го казвам. Най-лесно се пипа по софтуерчето, особено когато паролите се държат от наши хора, при това двама.

59

55

преди 1 година

До Анонимен65 Леко си се пообъркал

58

Анонимен

преди 1 година

Юрист но глупав! Видяхме всички изборите в САЩ. Гласуваха с машини! Във Франция, Белгия и Испания също! Някоя от северните страни, че не се сещам може би Дания пак с машини! Хайде стига бешинг за машинното гласуване! В много страни го има, но машините изглеждат малко други! Може би софтуера не е лесно да се манипулира както на българските машини! Кой ги избра и по какви линии, параметри също? А пропо обяснението е че е по кесно за възрастните хора! Наопъки както обясняват в България!

57

Анонимен

преди 1 година

Как трябва да гласуваме? НИКАК. До сега като гласувахме какво стана.

56

Анонимен

преди 1 година

Бюлетините от машините са достъпни за последващ контрол. Какъв е проблема?

55

Анонимен

преди 1 година

Тук има две съвсем различни неща - как гласуват хората и какви са резултатите от изборите. Ние си гласуваме против ГЕРБ, а ГЕРБ с фалшификации и купен вот печели изборите. С машини ГЕРБ по-трудно фалшифицира изборите, докато с хартиени бюлетини им е лесно.

54

ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН

преди 1 година

ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ГЛАСУВАНЕ С ДВЕ КУТИИ - ЕДНАТА ЗА СИК, А ДРУГАТА ЗА МЕРАКЛИИТЕ ДА БРОЯТ. МАШИНАТА ИЗДАВА ДВЕ ИДЕНТИЧНИ РАЗПИСКИ: РАЗПИСКА 1 В КУТИЯ 1;РАЗПИСКА 2 В КУТИЯ 2. СИК ПРЕДАВА ПРОТОКОЛ БЕЗ БРОЕНЕ ОТ МАШИННИЯ ВОТ,А КОЙТО ОБИЧА ЦИФРИТЕ - ДА СИ ПРОВЕРЯВА УМЕНИЯТА ЗА БРОЕНЕ!!...

53

След като

преди 1 година

След като избирател даде гласа си в машината, от там нататък , няма никакъв контрол,къде отива гласът му! Затова и са забранени в цяла Европа! Защо няма контрол в процеса на преброяване! Някаква фирма, била държала софтуера??? А и самият факт, че отмениха преброяването на изрезките, говори изцяло за измама и манипулация!

52

ПЪЛНО КУКУ

преди 1 година

МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКИ ОПЕРАЦИИ МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕННО И ПО-БЪРЗО ОТ ГРУПАТА ХОРА НАРЕЧЕНА СИК И ОТСТРАНЯВА ВЪМОЖНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ С ВОТА!!! САМО СБЪР.КАНЯК КАТО ЛУЦИФЕР МОЖЕ ДА СИ МИСЛИ,ЧЕ МОЖЕ ДА НАДХИТРИ МАШИНАТА И ДА СРИНЕ "НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ", ЗАЩОТО НИТО Е НАЯСНО НИТО С ЕТАПИТЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА,НИТО С МЕНАЖИРАНЕТО ИМ. А ЩОМ НЕ ВЯРВАТЕ НА БАНКОМАТИТЕ,КАКВО ПЪК - ИЗХВЪРЛЕТЕ СИ ДЕБИТ И КРЕДИТ КАРТИТЕ!!...

51

не е важно

преди 1 година

кой пуща хартията, важно е кой я брои ;)

50

Всички

преди 1 година

.... които реват за машините, по-скоро ги тресе страх, че ще им уловят фалшификациите с Мадуровките! И на някои непрекъснато трябва да им се обяснява,че ГЕРБ дори и така , пак са първа политическа сила! И за какви машинации с хартия циклят, като и ЦИК, и районните комисии, и шевовете на МВР... са назначени от Радев и Рашков!

49

Кико

преди 1 година

Който плати повече, такава ще е!

48

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ от когато започнаха да губят на избори се хванаха за хартиените бюлетини.Най големите измами с купен вот да по време на Бойко Методиев Борисоф Ци* ганюте гласуват на 100 процента в махалите.Това показва статистиката.

47

Анонимен

преди 1 година

Гласува се против машинния вот, разбира се. Благодарение на манипулирания машинен вот, в политиката влязоха нагли и некадърни случайници от ИТН и ПП, които разбиха парламентаризма у нас и хвърлиха държавата в хаос. Нито една страна в ЕС не гласува с такива машини. Германски съд обяви , че с тях вотът се манипулира и ги отхвърля.

46

Съдията Дред

преди 1 година

Гласуване .. гласуване ... Ами я помислете , колко полезно за България е гласуването на криминално проявени рецидивисти ? Ами на избягалите преди години през някои от Треминалите на Летището с думите "Евалл съм ви и кинеффа . Махама се завинаги " .... А колко ли справедлив вот ще даде бедния , финансово зависим човек получил 50 лв ... а този на когото шефът му галеник на партия му е заповядал да гласува за "нашите хотра " .... а неграмотния .. а психично болния ... И се чудим КОЙ ни управлява .

45

Света се обърка

преди 1 година

От хартиен .. на машинен ... От трън та на глог . Няма значение как гласуваме . ВАЖНОТО Е ВОТЪТ ДА Е ЯВЕН и да се знае кой за кого е гласувал. По всяко време . Така ще изчезнат "мъртвите души" от списъците... Така няма да има дублиране И надписване с фалшиви бюлетини. Така ще се спре изборния туризъм ... И най-важното ще се прекратят договорките между партиите с които си прехвърлят гласове помежду си за да "натъкмят" резултата в полза на евентуалния първи... АНОНИМНИЯ ГЛАС Е ГЛАС ЗА КОРУПЦИЯТА..

44

Анонимен

преди 1 година

Тези машинки са опасни за националната сигурност.Всеки може да ни хакне.Един от IT специалистите се оказа,че бил сектант сатанист със странни вкусове и се подвизава с ник Луцифер.Представяте ли си?!Като има някой със зависимости лесно могат да го манипулират от вън и да ни превземат!Неслучайно са забранени в другите нормални държави от ЕС!И не ми излизайте с опорката за банкоматите,защото от банкоматите не зависи дали ще я има държавата или не!

43

ЧокОнКок

преди 1 година

с хартия само мой да се забършим символично

42

Анонимен

преди 1 година

Дъртите герберасти да обяснят как с манипулирани машини, които работят срещу герп-дпс, спечелиха изборите? Неслучайно герберунгелите ги наричат глупавви и грозни.