94

Анонимен

преди 1 година

Европа ще седи *** студено по собствено желание и благадарение на английско саботажи.

93

Анонимен

преди 1 година

Той вече загуби, и войната, и пазарите. Ще си гори газа сам и ще си гризе ноктите от яд.

92

Симеон

преди 1 година

САЩ превърна енергията в оръжие и накара *** си в Европа да купуват 4-5 по-скъпи суровини. България отново е съюзник с нацистите, както преди 80 години. Васалното гласуване на българския предтавител в ООН го доказва - една от 52 страни, който гласуват против декларация, осъждаща нацизма и неонацизма. Господарят във Вашингтон заповядва, българският слуга гласува в ООН според повелята на господаря.

91

Петър Гергов

преди 1 година

Величието на славната руска армия се свежда до кражби на битова техника като перални машини, телевизори, печки, дори и вилици и лъжици! За тях освобождението е изнасилване на жени, на момичета, изнасилват дори и малки деца! И там където стъпи руски ботуш тревица не пониква! А кремълския фюрер *** ще бъде поставен в огромен стъклен контейнер, пълен с фурмалин и огън ще изгори тая руска земя, нещастна! Към контейнера ще има специално направено съоръжение, с метални пръчки, преминаващи през стъклото за да може децата да бъркат в очите на фашиста Путин!

90

До 117

преди 1 година

За последното си прав , украинците са почти същите като поведение като руснаците. Изключително невъзпитани и нагли хора, дори и за нашия байганювски стандарт на простотия! Това са типичните представители на т.нар. ,,русский мир"!

89

Германец

преди 1 година

Приемам залози, на тоя от снимката кога ще му хапваме житцето. Аз твърдя, че лято 2022 беше последното лято на този извepг.

88

Анонимен

преди 1 година

Ще я спечели.То Русия не е само газ,а ЕС да купува газ от Америка само за да им угажда на тяхната полита няма как да стане.Тая зима всички,които са срещу Русия ще го усетят с пълна сила включително и България.Не,че ги харесвам много руснаците,ама тая *** от украински бежанци още повече не ми харесва.Държат се все едно са центъра на света.На никой не са нужни и трябва някой да ги сложи на мястото им.

87

Анонимен

преди 1 година

Русия бърка населението на Европа със своето...

86

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на зелен преход и кремълският злодей ще фалира.

85

Анонимен

преди 1 година

Истинската енергийна криза в Европа,засега не е в цената за битовия потребител: държавите компенсират поскъпването с печатане на пари и със субсидии,за да не се бунтува народа. Докато спре печатницата! Истинската енергийна криза в Европа е в липсващите количества газ, от които се нуждае индустрията на Европа. И няма откъде да ги вземе, освен от Русия.

84

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС има план, всичко ще се оправи, нема как да не се оправи. До пролетта нещо ще стане и от некъде ще ни дойде некакво спасение, споко, има план, всичко е под контрол. Само трябва да търпим и да изгладуваме и изстудуваме зимата и тогава нещо ще стане така, че нещата да се оправят.

83

Анонимен

преди 1 година

Про Путину что могу сказать? Человек больной...

82

Анонимен

преди 1 година

Не знам за руснаците, но българите са по зле и от африканците.

81

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

80

Руския агитпроп

преди 1 година

може да роди всякакви слабоумия, но поне мита че Русия може еднолично да налага правила, защото имала много силна армия стана за смях. Още преди време Турция се е..ваше с тях и те са знаели защо го могат!

79

Смешки

преди 1 година

Големи смешки са написани, ЕВРОПА спира газта и петрола на себе си, а Путин иска да продава. Но Европа се самоликвира, а тази статия е една голяма смешка

78

Анонимен

преди 1 година

Енергийната война ще ускори зеления преход и Русия пак ще е на минус.

77

Анонимен

преди 1 година

Много богати тия руснаци. Я си пусни ютуб да ги видиш в какъв лукс живеят. Всичките в разрушението панелки и излизат с гумените ботуши навън. Като махнеш Москва и Санкт Петербург всичкото друго е кал и мизерия. Гледах я рускинята облечена с коженото палто и отива да купува таблет от китайците... отдолу нахлузила гумените ботуши че до коляно е калчища.

76

Принципите на Европа

преди 1 година

Европа плюе по Русия от 10 години и лиже *** на Вашингтон, а иска евтини ресурси. Е може ли да прюеш по хлебаря, а после да искаш евтин хляб? Може.... само ако имаш пистолет. Лошото е, че хлебаря има къртечница.Бих казал, хлебарната война на *** Европа и Вашингтон, срещу хлебаря Путин.

75

Анонимен

преди 1 година

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.