174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195. След това *** и напечатани пържоли.

173

Крим не е руски

преди 1 година

путин и газпром ще спечелят от трите най-дългото..ха.ха ха ха ха

172

Поет

преди 1 година

Небрежно веейки си yя, ypинирам с мощна струя, върху путинска Русия, дето Украйна победи я!!!

171

бай Танас

преди 1 година

Ще спечели Путин... Ще спечели пресни_лайна за закуска!!!

170

Така е ..

преди 1 година

Не само енергийната , никакво война няма да спечели.Съсипа собствената си държава.

169

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Ще спечели възможността да си надуе тумбака отзад с безполезната газ, която му остава от Западен Сибир.

168

До 207

преди 1 година

Пияндето Йелцин беше поддлога на олигарсите които бяха създадени от Америка за да ограбят Русия, но ПУТИН ги настъпи жестоко, истрепа или изгони маса от тях а другите сега го гледат право в очите (Абрамович). ПУтин сега е олигарха и затова Американците го намразиха, защото ги поряза тънко и им взе парите - за това сега са го нападнали от всекаде, когато си мислят, че е на години и е слаб. Страхливци, но ще видим, май си правят сметката без кръчмар :)))

167

До 208

преди 1 година

В момента Русия е анексирала 15% от Украйна и е разрушила инфраструктурата на половината държава. Със сигурност това не е победа за Украинците нали се сещаш??

166

Martin Bormann

преди 1 година

Като най-голям износител на енергия в Света, най-вероятно ще я спечели..... В смъсъл такъв, икономисваш ток и газ и почваш да мръзнеш. После ти писва и надуваш термостата и идва 1000лв сметка.... Викаш си майнната му, почвам да пестя ама пак тракаш със зъби през нощта..... най-накрая ти писва и викаш "маййната му на неква си Украйна и прочие" аз няма да умирам от студ все пак заради кой? Зеленчу? аре по сериозно....

165

Анонимен

преди 1 година

Ще спечели! Колкото спечели войната с Украйна! Която започна!!!

164

Анонимен

преди 1 година

Путин нищо не може да спечели защото е кученце на каишка на олигарсите си. Видя се в Херсон какво стана: предаде херсонци, които се довериха на Русия и очакваха защита от Русия. Защити ги горе долу толкова колкото е защитена и Москва може би?Да не говорим за сделки подписани защото Ердоган купил 35% от украинското жито или да не бомбардира влаковете с Хаймарс защото били на негов личен приятел.И изобщо, освен в редки моменти, Путин изобщо не го допускат да се намесва от поне месец.

163

Chichoicho

преди 1 година

До анонимен 196. Такива мислители като теб които мислиха че знаят какво ще стане след 20години върнаха европа назад с 20години.

162

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

161

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

160

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

159

Грозната истина

преди 1 година

Няма вариант Русия да спечели. Те дори не осъзнават как работи света. Ако изкопаемите източници на енергия се задържат скъпи много време, към други идточници ще се насочат толкова много пари, че за няколко години те ще станат по евтини и по рентабилни от изкопаемите. Това което Русия прави е самоубийство. Можеха да си кретат десетилетия с парите от горивата. Сега имат най много десет години за да преориентират икономиката си , което за тях е невъзможно.

158

Анонимен

преди 1 година

До Сводката за днес. Тр.ол фермата в действие. Тоя коментар го има под всяка статия. Това , ако не е тролене незнам кво е

157

Анонимен

преди 1 година

Обаче си продължавате с това как Путин правел енергийна война.Путин ли си сложи сам санкциите?Не,нали?Използваха войната,за да ни накарат да икономисваме и така да се намалят климатичните промени.Не ги ли виждате колко са откачени...Урсула като говори за войната споменава за климатични промени.Зеления също.Ако се спре потреблението на газ ще са най-доволни.А може би и ако умрем всички...те затова се пробват да запалят световна война.

156

Какво печелене ?!

преди 1 година

Руснаците Избягаха от Херсон . . . .

155

Анонимен

преди 1 година

До клиентът, разсъждавате прекалено елементарно, смятайки че, винаги ще има газ, винаги ще има петрол, всички автомобили винаги ще се ДВГ задвижени и дори си въобрязавате, че винаги ще съществуват бензиностанции. Това, което не разбирате е, че комарджийския ход на Путин има само и единствено краткосрочни последици, да кажем от две до десет години максимум. А след това?!