114

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че Путин е американски шпионин. На път е да фалира Газпром.Направи всичко за да отслаби Русия. ЦРУ сигурно добре му плаща.

113

Анонимен

преди 1 година

След като надуха главите на всички хора по света, че ще използват ЯО в Украйна, руснаците сега са по-тихи от водата, след като загубиха Херсон. От запад казали на Путин да престане да размахва ЯО като заплаха, защото ако наистина използва ЯО в Украйна, то западът няма да отговори с използване на ЯО, но за няколко часа от руският черноморски флот няма да остане нищо, от руската армия в Украйна няма да остане нищо, и Путин ще бъде убит. И от тогава всички приказки за ЯО престанаха.

112

Херсон

преди 1 година

нали беше в Русия, бе? Реката ли го отнесе? Руския болен мозък е най здравия болен мозък на света!

111

Само путя

преди 1 година

То европейците какво да ги мисля? Там е глад и мизерия. Не е като в могъща Русия. То тя и без ток и без всички европейски екстри си кара от столетия. Добре че бяха немците, че да станат хора. Ако не бе германката Екатерина Велика, а не руска, то щяха да са в първобитнообщинния строй. Велика е Русия, ама само на територия и на приказки. Иванушка дурачок.

110

Анонимен

преди 1 година

Слушайте, хора. Престанете най-накрая да се правите на луdi, а нас - на буdaли. САЩ правят всичко възможно Европа да не получава руски газ, пречеха на строителството на СП2, после го взривиха. Но енергийната война я бил водил Путин. И нали, в края на краищата, Европа каза, че няма повече да купува руски енергоресурси? А после се прави на ощипана мома.

109

Анонимен

преди 1 година

Путин. Бягай бързо докато не са те изкарали с краката напред от Кремъл

108

След като

преди 1 година

завладя Украйна, Русия нападна себе си и завладя част от територията си! Руския състезател завърши втори, а американския предпоследен! В Русия всичко е непредсказуемо, дори и миналото!

107

Германец

преди 1 година

"Както винаги руснаците мислят и правят едно, а се случва съвсем друго !" -- Рашките имат хубава приказка по тоя повод: "Хотели как лучше, получилось как всегда". Поне чувство за самоирония имат :)

106

Хахаха

преди 1 година

Голям студ ги чака в Испания, тази зима щяла да е много тежка,очаква се температурата да падне под 20градуса!А бедните германци, не ги виждам, ще си палят мерцедесите да се топлият! Мъка мъка!

105

Къде

преди 1 година

изчезна експертна Куюмджиев? И Григорова нещо, не се изказва за газа! Сега е яхнала друг протест!

104

Анонимен

преди 1 година

Путин обосрался в Украйна.

103

Анонимен

преди 1 година

Русия се прекара!

102

Руска съдба

преди 1 година

Както винаги руснаците мислят и правят едно, а се случва съвсем друго !

101

Че то

преди 1 година

в Италия, Гърция,Испания, Португалия....зимата е 20 градуса....и там ли ще стоят на студено?

100

Анонимен

преди 1 година

Чака ни ядрена зима.

99

Барба Ганьо

преди 1 година

Разни там войни - енергийни , газови , политически и т.н. ги започнаха европейските гейове под камшика на един кукундел в бялата клетка ... Путин ще разплаче и бебе в утробата ви джендърска , идва студ , глад и голямо нямане ... Ние , балканците сме свикнали , но розовите зад*ници не са усещали " хладния допир на питона " , нищо , сега ще го усетите четвъртит !!!

98

Сандо

преди 1 година

пълни глупости! Украйна и Русия се трепат като кучета, НО руската газ минава през тръбопроводната сиустема на Украйна за Европа.

97

Анонимен

преди 1 година

Абе радвайте се, че заводите на Фолксваген правят голфове, а не танкове.

96

Pen

преди 1 година

Путин нищо не е започвал ***! Европа сама се отказа от ресурсите! Даже някой за по-сигурно взриви тръбите в случай, че в Европа размислят.

95

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!