41

Анонимен

преди 1 година

За тези статийки тук за него, т.е. медийно покритие и присъствие той си плаща с пари, които ги има откъде? Докато беше на власт са изчезнали милиони. Никой не разследва, въпреки че има доказателства. Неговите депутати са със зашити усти.

40

Анонимен

преди 1 година

Бoко, къде са тия горива с левче надолу? Или отново излъга умствено изостаналия народ? А ти това добре го можеш. 12 години го доказа.

39

Тц Тц

преди 1 година

Буци със зъби и нокти драпа да се състави правителство, вече очеизвадно са го притиснали яко господарите с компромати. Ако от ПП не куртисат и се отиде пак на избори, го пиши отписан. Ще му наизлизат всички далавери от СИК, през Барселона, Еврофондове и тн и тн и тн. Ще му се наложи да бяга по някои карибски острови където няма екстрадация. Без Върховния Лидер ГЕРБ отива в небитието. Чесно казано нямам търпение.

38

Кочанов

преди 1 година

На кога шъ го тургам тъз вечер

37

баба мара

преди 1 година

никога повече герб на власт 12 години стигат получавате мандата и веднага говръщате избори 2023 г докато случим на честни хора сега всички сте еднилакоми икон групировки устремени към траншовете от ес махаите се повече дане ви гледаме защото отвращавате хората

36

Анонимен

преди 1 година

Ралица от миманса, но още не се е сетила каква е ролята й ... накрая да получи един ритник.

35

Анонимен

преди 1 година

Хаха как се мазни на ПП

34

2020 - 2022,ЧЕРЕПИТЕ

преди 1 година

СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ.........

33

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко е яко...неадекватен. Като го попита водещият,къде е бил на 10-ти ноември 89-та,тоя отговори,че си е правил кефа,като е играл...мачлета,защото вече бил направил Ипон. Деполитизацията започна месеци след падането на Бай Тошо,което означава,че наш Боко си е служил до тогава...кротко в системата на МВР.

32

Анонимен

преди 1 година

Проблеми за американския слуга, тепърва ще стават още по-големи ... нелегитимен отвсякъде ...

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - Тук е така от 78 години насам. Който докопа властта, граби като за световно. И в Царство България са се случвали някои подобни управляващи, но след изтичането на всеки мандат, по някой и друг министър си е имал работа с Темида и не е имало прошка.

30

Тцъ, не е добре

преди 1 година

До Бай Ставри - Ако ти дойдат там всичките тези накуп, в чудо ще се видиш и ти, и останалите дърти пандизчии. Тези са си добре организирани и имат милиарди. А който има много пари, той и в панделата е тартор и му се угажда всячески.

29

Анонимен

преди 1 година

"Според него решението за предоставяне на военна помощ за Украйна също е получило огромно мнозинство в парламента." -- никакво мнозинство не е получено -- в парламента има пет-шест партии -- т.е. пет-шест човека вземат решение, което е вредно за България. Депутатите в парламента -- 240 парчета са един пълнеж без никакво съдържание, гласуват каквото им се нареди и точка. трябва да се спрат всякакви избори защото са безрезултатни.

28

Друга гледна точка

преди 1 година

Обаче позитанковците не мислят така. Според тях, трябва да се приложи принципът "избори до дупка", та ха дано останалите постепенно да се откажат и те - червенушковците, да се настанят в НС с пълно мнозинство. И ако това не може да стане по естествен път, да поканят някоя чужда армия да дойде тук, за да ни освобождава от каквото се сети.

27

Жоро от Есватини

преди 1 година

Избирателите на ГЕРБ не се ли дразнят, че Бочето се предлага на всекиго като .... труженичка от любимите му магистрали ?

26

Божинката

преди 1 година

Божинката номер 2 :)

25

Бай Ставри

преди 1 година

Най- добре е- Ти и шайката, клуба по "карти" Банкя, областнитети "отговорници" и събирачи - да дойдете при мен..

24

Анонимен

преди 1 година

Герб е разбойническа партия, гответе се за гражданска война, както става навсякъде по света, където мошенници и разбойници заграбват властта, уж "законно." Мястото на борисов е в затвора за цяла поредица от негови лични решения, които ощетяват българската държава с милиарди, за което никой не му търси отговорност, а прокуратура и съд се правят че няма нищо.

23

Анонимен

преди 1 година

През всички тези години съществувала ли е партия Герб.Слушайки Борисов той сам самичък е управлявал.Аз,аз,аз .Сега разбирам защо Герб се състои от слугинажи.Може ли човек с достойнство да понесе подобно поведение.

22

Анонимен

преди 1 година

По-добре да няма парламент. Нашите национални предатели показаха загриженост единствено за новата им родина Украйна, докато българите в карловско живеят във фургони. Закривай!