141

Анонимен

преди 1 година

Единственото добро в зима и война е връзване на разбойко борисов и разследване на престъпленията му... защото ще стане по-лошо...

140

Обикновен човек

преди 1 година

Този защо си мисли, че България е във война ? Вярно е, че зичата наближава, но тя ще е само за партията му. неговата личната, както и за депутатите му ,които гласуваха облигационния заем за 16 милиарда евра. Честито на финансистите от Герб и на тези от БНБ.

139

Анонимен

преди 1 година

177 Само "галактически глупецможе да напише това, което си на исал.

138

Сата НАТО

преди 1 година

Гответе се да колим комунисти - Боко, Янев, Радев, Гешев - заслужават жестока смърт!

137

Анонимен

преди 1 година

175 Единствено добро е, никадърните *** от ПП да бъдат изритани от политическия живот в България

136

Анонимен

преди 1 година

. . . . обединили се около ГЕРП за Македония! Или е невменяем или е галатически лъжец! Каза едно но каправи друго - дъд и затвор! Никаква власт на този шмекер!

135

Боби Турбото

преди 1 година

"Идва Коледа, колим шопаро..."

134

Анонимен

преди 1 година

Единственото добро е да напълниш трапа възможно най-скоро, престъпна Тикво!

133

СПИРО АГНЮ Vicepr.US

преди 1 година

Позволението за Частен Бизнес-----Това е от Постановление 56 на Министерството на Народното Стопанство, прието на Конгресса на БКП от месец Май 1987 година !!!....Да, на същия Конгресс в НДК, БАЙ ТОДАР СЕ ПРОВИКНА НА ТРИБУНАТА ПРЕД 20 000 В ОГРОМНАТА ЗАЛА :: КОЙ СИ ТИ (КОИ СМЕ НИЕ) ,ЧЕ ЩЕ РЕШАВАШ ?..РЕШАВА ТОЗИ, КОЙТО ИМА ПАРИ !!.....А НЕОФИЦИЛАНО ИМАШЕ ЧАСТНИ БРЪСНАРНИЦИ,БАКАЛИИ И ФРИЗИОРСКИ САЛОНИ ОЩЕ ОТ 1976-1977 ГОДИНА !!

132

Анонимен

преди 1 година

През 1989 моята фирма беше регистрирана!ИМАШЕ ЧАСТНИ ФИРМИ!НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ ББ ДАЛИ Е ИМАЛ ФИРМА ТОГАВА! НО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ОЩЕ 1988 ЗАПОЧНА РЕГИСТРАЦИЯ И ТОГАВА ТРЯБВАШЕ ДА ПУБЛИКУВАТ В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ФИРМАТА ЗА ДА ЗАПОЧНЕШ ДЕЙНОСТТА

131

ДИМАТА РУСНАКА

преди 1 година

Този изродд превъртя напълно..Няма ли кой да го вкара в затвора този психопат и луд крадец...Няма ли някои да му измери Кюляфа в селската шопска Софиа.? 2 миллиона ШОПИ СТЕ БРЕЕ .

130

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега ! Нали имаше редовно правителство ,за свалянето на което със зъби и нокти драпахте ?! Как така "Единственото добро в зима и война е редовно правителство" ?! Значи се борите с доброто ! Ами ,за ГЕрП е нормално - откак са на власт винаги са се борили с доброто , то затова сме на тоя хал ...

129

българин

преди 1 година

Докато Боко айдука и Ахмед крадеца,не бъдат осъдени на 20 г.затвор,нищо няма да се оправи.

128

! ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО !

преди 1 година

Водещ: "Днес е годишнината от 10-ти ноември. Къде бяхте на тази дата?" Буци: *празен поглед* *мисли 3 секунди* "..азз на 10-ти ноември... изобщо не се занимавах с политика." (бел. ред. не думай) Водещ: "А какво правехте, къде бяхте" Буци: "Ми... играех си ... мачове и имах охранителна фирма" --- извод: През 1989-та година, господин Буци е имал охранителна фирма. КОМЕНТАРА МИ: Според мен на следващите избори, трябва масово да гласуваме за този велик ум.

127

ГЪБАЛ ДЮНЕР

преди 1 година

Буци: "Единственото добро е редовно правителство", апропо ГЕРБ свали редовното правителство, сиреч ГЕРБ е зло. Според изказването на Буци. Тиквата си наби автогол. Голям гений.

126

ВЪЛК

преди 1 година

Вълк в овча кожа.Това е Борисов.Преди ден плюе ПП,днес ги защитава.Мафията ни се смее в лицето,българите искали правителство.Че и преди да свалят ПП българите пак искаха правителство.Какво стана тази нощ,че сутринта ББ цъфна в БТВ?Те не рекламираха участието му.Като е най-добър,защо още няма правителство?Защо Радев се мотае?Явно има дълбока завера между него,ББ и Гешев.След "мутри вън",Радев го обзе амнезия и продължава да играе сега заедно с ГЕРБ.Не може толкова дълго време да оставя мутрите.

125

до 164 нито

преди 1 година

ме е купувал нито ще ме купи, стига като развален грамофон повтаряте едно и също ,гласуваите си за въздухарите колкото искате

124

хаха

преди 1 година

и да плюете срещу Борисов, пак има най много поддържници , така че айде моля не го играите на Capo di tutti capi, много сте мижави на брой в парламента

123

Бай Асан

преди 1 година

Едно време, през "Средновековието" било лесно, купуваш си индулгенция от църквата и всички грехове ти са опростени. Сега като няма индулгенции си купуваш медии, за по лесно цял Хекимян, и си чист и изпран демократ евроатлантик.

122

.

преди 1 година

"Почтените" бяха 8 месеца на власт.Защо не откриха кюлчетата, пачките, къщата в Брселона, милиардите в чували??? Арестуваха го(незаконно), обискираха къщата му - пачки няма?? Къде са? Ако имаше милиарди в Банкя ли щеше да си стои и да идва Рашков-бедняка да го арестува? Вервайте на Киро и Кокорчо и се чудете защо касовите ви бележки са такива.