122

От Вселената

преди 6 месеца

Господин Грах се надигна, изкашля се, изпъчи гърдите си и рече: - Долуподписаните Череша първа и Череша втора смятат, че бидейки собственички на въздуха, трябва да бтдат признати и за собственички на дъжда. Затова те искат от всички граждани да им заплащат такса, съзлизаща на 100 лева за обикновен валеш, на 200 лева за бури с гръмотевици и светкавици, на 300 лева за снеговалеж и на 400 лева за градушка. Следват подписи на Домат, Картоф, Люта Чушка, Ленено Семе и Печена Тиква!

121

Анонимен

преди 6 месеца

КАКВО СТАВА? ВСИЧКИ СЪВЕТНИЦИ СЕ ОКАЗАХА НЕКАДЪРНИЦИ? ЕЕЕ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА, РАЗНИ ГМО ПАРТИИ И МАШИНИТЕ НА МАДУРО И КОМПРОМАТИ И КАКВО НАПРАВИХТЕ?СИРЕНЕТО Е 18 ЛВ.ПРИ ББ 8 ЛВ.КОГАТО ГЛАСУВАМЕ ЩЕ СИ ГЛЕДАМ СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ !НЯМА ЛЕВИ ДЕСНИ И МОШЕНИЦИ ЧУДЕСНИ!

120

Анонимен

преди 6 месеца

Единственото добро тикво е да не те виждаме повече , стар корумпиран наглец, от всички като тебе в парламента ми се повръща

119

Петров

преди 6 месеца

Оно язека пръво нема да сум премиерин, ама като видат дебелио па че ме викнат, оти язе сум най-опитния крадец, каза селянина-мъдрец Борисов пред захласнати мисири и мисирки

118

Анонимен

преди 6 месеца

А най-добро е тиквите в ЦСЗ!!!

117

Анонимен

преди 6 месеца

От тия стари корумпирани старчоци ми се повръща , всичките милиардери начело с кръглия суджук от Банкя са за затвора , как не го е срам тоя плондир да се показва още

116

КИРО АСЕН НАЙ ДОБРИ

преди 6 месеца

РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУК И ПОВЕДЕ БУНТОВНИЦИТЕ И ВЪСТАННИЦИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ? СЕГА СЕ МОЛИ НА БОЙКО И РАЗЧИТА НА ГЕРБ ДА СЕ ВЪРНАТ ДА МУ ОПРАВЯТ БАКИИТЕ?

115

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 6 месеца

ДВАДЕСЕТИНА ПАРТИЙКИ СТЪРГАХА ГЕРБ И НАКРАЯ НАРОДА ПАК СИ ИСКА БОЙКО?

114

ОТ 2 ГОД 50%ИНФЛАЦИЯ

преди 6 месеца

САМО БАЦЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА! САМО ТОЙ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО 130 МИЛИАРДА БРУТЕН ПРОДУКТ! САМО ПРИ ГЕРБ БЕШЕ СПОКОЙСТВИЕ, СТАБИЛНОСТ И РАСТЕЖ!

113

единственото добро

преди 6 месеца

Единственото добро в случая е престъпника Боко да е в затвора и някой Хасан да му показва нови форми на любов.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Едно редовно правителство за редовни предателства спрямо собствения си народ. Айсиктир... Тикво, правителство може да направиш в Белене за другите затворници.

111

Анонимен

преди 6 месеца

ЕТО БОКИЧА СЕ ПРАИ НА ОТГОВОРЕН, НЕ Е ГЛУПАВ ТОЙ - НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ПАК ЩЕ ВЗЕМЕ ВИСОК %, А ПП ЩЕ ХОДЯТ ПРИ СЛАВИ СЪС СВОЕТО ЕЖЕНЕ.

110

р

преди 6 месеца

Бойко се връща - ще има видов дан за "почтените" !Иванчева е първа.Да се готят Киро, Кокорчо, Лена-парапета, Бойко Рашков и цялата пасмина на т.нар. промяна.

109

gogo

преди 6 месеца

"да вземе"

108

gogo

преди 6 месеца

Ами Боко да мземе и да чете коментарите

107

Furie said to me....

преди 6 месеца

Тоя построи златен дворец на принц Уилям, който сега някой да обясни как трябва да бъде махан и принцъп ***, какъвто е Уилям трябва да бъде гонен с просташката му шайка и как ще се поправи възпитанието на, тези които са нон стоп с този принц, Герб могат само простотия да внесат, дори турците не са толкова прости колкото Уилям, това ваше ново робство е странно? И сложихте паметниците на осбодителите под арест и с някакви странни постройки, you are out of any historical connct with your state

106

Анонимен

преди 6 месеца

Протестирахте 6 месеца да свалите бойко. Той сам си слезна за 2г, почина си малко и сега ще се събере с тези, с които го сменихте. И вие ще сте доволни, защото Путин е лош.

105

Ха

преди 6 месеца

ВИНАГИ ДОЛО ГЕРБ !!! Най - крадливата партия, с психични отклонения !

104

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЯ Е КАТО УПОРИТА СРАМНА БОЛЕСТ. ТАМЪН СЕ УСПОКОИШ, ЧЕ ИЗЧЕЗВА И ЕТО ГО ПАК НАПИРА ДА СЕ ПОЯВЯВА.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквенякът пак се напъва да управлява !? Нагъл крадлив толуп ! Сретан Йосич , кога ще ни отървеш най-после ?!