44

До 47

преди 1 година

Ами абсолютно вярно, просто ако излезне истината т.е. невинна, това ще означава, че цялата съдебна система е компрометирана жестоко (каквато е истината). За това България е най-бързо изчезващата нация в света. Никой нормален човек, не иска да живее в тая ко4ина

43

Анонимен

преди 1 година

Браво!! Имало правосъдие в България!!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Добре че не си съдия.

41

Анонимен

преди 1 година

Е Гешев с това замазва очите на хората! Боко и компания невинни, изнесоха не милиони а милиарди! И тази изгоря за назидание, за някви къси пари! Да се беше писала към Герб госпожата и нямаше да иде в панделата! Ама тя независима го играеше!

40

Анонимен

преди 1 година

До гешефт. намали жълтите вестници.

39

Анонимен

преди 1 година

Всичко идва от там, че разрешителните за строеж се дават, срещу пари под масата. Знам го със сигурност, защото имам познати предприемачи. Та за това София остана без паркове и на всякъде се презастрои. Просто от общината си взимат паричките и хич не им пука за нищо. Та и в младост някое е бил взел много пари, но Иванчева е пречела, така идва момчето за мокрите поръчки, сегашния главен прокурор. Повишен за добре свършена работа.

38

Ти да видиш..

преди 1 година

Защо си мисля че Иванчева е повече от 6 г. в ареста ?Дали няма да и платят за разликата в престоя.За останалите двама е ясно. Те ще си получат заплатите.

37

Тартюф

преди 1 година

Иванчева открадна Младост от диктатурата на Борисов и всичко останало е неговото отмъщение

36

Анонимен

преди 1 година

За защитниците на Иванчева, дето си мислите, че всичко е нагласено. Знаете ли колко хора и структури ви трябват за да стигнете до подобна присъда на върховен съд. Първо бизнесмен, после прокуратура, после полиция, после експертизи, после свидетели и ако Гешев дава наклон на прокуратура, то на съд няма как. И във всички тези стотици хора дето трябва да са се предоставили в услуга някому, в никой не е проговорила съвест?

35

Анонимен

преди 1 година

А за убийство защо давате по-малко?

34

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До къде я докарахме.Да си съсипем държавата с преврат, само защото Борисов и Гешев не се харесват на комунистите.Радев като че ли започва да съжалява за преврата. Има такива наченки.

33

напомняне

преди 1 година

Днес се навършват 33 годинки, откакто фалшивата демокрация ни споходи.......

32

Анонимен

преди 1 година

Spravedlivo!

31

Анонимен

преди 1 година

Сега престъпник N1 ще се петлярка из Европа, че в България корупцията била изкоренена. Баси жалката държава сме - ако някой не играе по свиpkaта - затвор. Изхода от това дело беше от изкючителна важност за народа. Ясно е, че оправия няма да има. На следващите "избори" пак ходете да "гласувате".

30

Аз

преди 1 година

Странното е, че в България за убийство и за взимане на подкуп дават едни и същи присъди.

29

Анонимен

преди 1 година

Веднъж хората си избраха представител и мафията го вкара в затвора за 6 години. Аз следях делото и не можаха да ме убедят, че Иванчева е виновна.

28

От 34

преди 1 година

Извинявам се, за Атанас Москов говорех, че е в окаяно положение, но и всяка улица по която минават машините от строежите. Т.е. практически всяка една улица в квартала се съсипва от тях. Това да стигнеш до Бизнес Парка, в който работят и не малко чужденци, е едно ежедневно офроуд приключение!

27

Анонимен

преди 1 година

Ами защото не е от ГЕРБ...

26

Анонимен

преди 1 година

До нагласена работа то е ясно че е нагласена от богатите строители гешката просто си вършеше работата не е негова вината тя си е виновна и принципа всички така правят - търсят рушвет изнудват и изяде главата този принцип го забравете иначе и вие ще го отнесете капитализмът е за богатите, бедните дгд както каза кооокорчо както казват желая ви усмихнат ден

25

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е виновна или не, но знам нещо като жител на Младост. Това е, че по нейно време наистина бяха поспрели със застрояването! След като ГЕРБ и близки до тях олигарси я отстраниха, в Младост се строи поголовно! Вече няма въздух, от строежи няма къде да падне игла като я хвърлиш, тежките машини от строежите съсипват улиците (примерно Паскалев, който води до елитния Бизнес Парк е просто в окаяно положение), няма детски площадки, няма места за паркиране и още и още!!! Това са фактите!