245

фактология

преди 4 месеца

Тези го дават антикомунистически? Антикомунизмът е любим на живковата олигархия - станали капиталисти. Значи те правят хубаво нещо с антикомунизмът си, на мафията която ги вкарва в затворът. Но честните десни показват голяма наивност, и с дясното си работят за мафията - БКП.

244

фактология

преди 4 месеца

Дори да е вярно, че е искала пари, това не е корупция, а опит за корупция. Къде е видеото, на това?-гешев:"седнаха, пиха кафе, два часа, взеха си парите, посредникът си взе 14 хил. евро от тези 70 хил. евро" ................. НЕКА НА 14-НОЕМВРИ ДА СВАЛИМ ГЕШЕФ И МАФИЯТА.

243

фактология

преди 4 месеца

Тя издържа перфектно полиграфа, НЕВИННА Е!! Има видео което доказва подхвърлянето. Ваклин е декларирал до сега само 1000 лева печалба, тоест платил е за 30 години само 100 лева данъци. Иванчева е платила всичките си данъци, изрядна.

242

Бре

преди 4 месеца

На всичко отгоре, щяла да се събира комисия за помилване! Хайде за всички престъпници да е, да закрият затворите.

241

А

преди 4 месеца

Защо намалиха на толкова?

240

Малко е

преди 4 месеца

Искам повече такива новини за затвор за корумпирани.

239

Кога?

преди 4 месеца

Нагла,безочлива ,крадлива! Само да попитам- в Пловдив Райна и Ральо кога ще последват съдбата на тия двете?

238

Джон Ленин

преди 4 месеца

До Стига! 259 ....БРАВО . ЕТО ТОВА Е ЕДИН ТОЧЕН КОМЕНТАР ...

237

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 4 месеца

До Анонимен 262 .... Мозъка ти е сготвен ...Прокуратурата отдавна е следила тая за корупция , а там в тази община ги научи Стефан Софиянски как да си искат пари под масата и как да се правят на невинни след това ... Мястото и на тая е в ЗАТВОРА , там , където са я пратили ...

236

ктт

преди 4 месеца

Добре де ,ами детектор на лъжата ???

235

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 месеца

До ПРАВ сте 263

234

Случаен

преди 4 месеца

Не бива да се вършат престъпления, това ще има ефект, най-накрая. Има и много фини престъпления, но нека да ги плаши. Така се бяха разпасали, то бива, бива - ама то направо със шепи крадяха. На всички нива - обществени поръчки, всякакви такива. Затова сме и бедни - има пари, но сме бедни, заради кражбите в общественият сектор. Що не откраднат парите на някой частен.

233

Анонимен

преди 4 месеца

Сготвиха Иванчева, Биляна и оня наивния човек, вързал се, за пари за операция на очите си, сговиха ги Гешев, чрез роднината си Ваклин и строителната мафия на Боко тиквата!

232

Анонимен

преди 4 месеца

Срама нямате, престъпниците , мафията и крадците на държавни пари не ги виждате, а Иванчева и останалите двама, които бяха натопени умишлено от Ваклин, който е близък роднина на Гешев , ги вкарахте в затвора! Няма правосъдие в тази държава!

231

Стига!

преди 4 месеца

Стига сълзливи истории! Тези двете са доказано корумпирани. Няма постановка - боите, които се използват са определен вид за всеки случай, светват в точно определени честоти на вълната! Пипали са парите като невидели. За нейното детенце ви е жал, а за моето, което ще остане без покрив защото някоя "иванчева" ме е изнудвала не ви жал, а ? Че съм ипотекирал жилището си за да работя, да правя бизнес, да плащам вноски. Малка им е присъдата! МАЛКА!

230

Тая ще се разможава

преди 4 месеца

Може и от затвора да се забремени да произвежда потомство, което да се ползва от крадените пари и натрупани блага.

229

weR1

преди 4 месеца

Накратко..овластена и повярвала си посредствена жена, иска бързо да облажи. Пробва добре позната схема, но не е от голямата мафия , а е просто новопоявил се елемент..Следователно е сготвена и сега някои го играят морални и принципни прокурори, а същевременно пазят гърба на големите хиени. Ето това е. 100% си ги е поискала кинтите и това е масова практика по общините. С години те мотат докато им клекнеш. Тва да "имаш ВРЪЗКИ" е толкова долен соц...и се кланяш на ***.

228

Станчов

преди 4 месеца

Браво !!! Има възмездие !!!

227

Петров

преди 4 месеца

Най-сетне си намери майстора ! Така й се пада, но трябваше с повечко да я ... нагостят !!!

226

Анонимен

преди 4 месеца

Баце Бойко с Туууууррррцццция успешно унищожи Русия........ама Господарите на пудела Бойко Борисов от Банкя в съюз с Туууууррррцццция искат още унищожението на Япония,Китай......пудела Борисов да се качва на самолета с шофьор Румен Радев и да изтребват монголоидите да се харесат на Господаря на верижката им