24

до 38

преди 1 година

За 8 години има 3000 цивилни жертви(използвани, като жив щит срещу украинската армия) и 10 000 ликвидирани проруски бандити (сепаратисти) в Донбас ... А за 8 месеца кремълския пcиxoпат погуби над 100 хиляди човека и от двете страни...

23

Никола Стефанов

преди 1 година

Даже и зеленчука в Киев не вярва, че украинците са победили в Херсон; той самия предполага капан. И с право. Руснаците евакуираха цивилните (и това го правят от 08/10), след което евакуираха войските си на източния бряг на Днепър. Причината - Каховския язовир на Днепър, който от доста време е под постоянна ракетна атака от укрите. Ако бъде разрушен, разливът ще потопи половината Херсон, издавяйки всички там. Така че, от гледна точка на руснаците, укрите могат да си вземат Херсон. Ако смеят.

22

до 21

преди 1 година

Я пак? Украйна била миролюбива страна. Затова за 8 години избиха хиляди невинни хора без капка съчувствие, защото са рускоговорящи, не за друго. А иначе-може би най-корумпирана държава на света, където от 30 години олигархията им е получила всевластие. И докато си бъбрим сладко тук героичният Зе натрупа милиарди. Нищо чудно, че в едно интервю сподели, че мечтаел след войната да си почива в Крим и да се чипка в моренцето. Той там има цял палат и то закупен след като Путин го анексира.

21

Мужик

преди 1 година

Здравейте русофили, как е "специалната военна операция", аз вече и изгубих месеците може и година вече да е откак бяха тръгнали сватбарската към Киев. Сега се великите се окупават като мишоци. И бомби ще летят по главите им.

20

Анонимен

преди 1 година

Денацификацията е дело на укрите!

19

Анонимен

преди 1 година

Тукашните русофили се събуждат до реалността, че великата ссср-ка войска е копие на тях самите - корумпирани, пропаднали пияници с морално остаряла техника и знания.

18

БАНко

преди 1 година

ПРЕЗ МАЙ РУСИЯ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ КИЕВ И ПОКРАЙНА ....ПОБЕДИ ??? ПРЕЗ АВГУСТ РУСИЯ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ХАРКОВ И ПОКРАЙНА ОТНОВО .....ПОБЕДИ .???СЕГА ХЕРСОН .....ПАК ПОБЕДА ???? А УБИТИ УКРАИНСКИ ВОЕННИ СА 700 - 1200 ДНЕВНО !!! ЖАЛКИ ПОБЕДИ !!!

17

Анонимен

преди 1 година

една армия, в която генералите не знаят къде са разположени войските им и са потънали в корупция мнооого трудно ще е победител

16

Петя

преди 1 година

написала си тргично слаба и цензурирана статия !

15

Фед Красивия

преди 1 година

Къде е тая победа?Или така викате на тактическото отстъпление?Щом ви кефи после да броите мъртви украйнски войничета,викайте си му както искате.

14

До 17

преди 1 година

Нали руското оръжие беше велико, а Западните - булшит. Ко стана ся, изпонаакахме се с ръждивите Калашници и вси велики оръжия. Руското велико безсналигово оръжие се оказа пръдня-боя, като всичко руско, впрочем - СеСеСеРейско. Смях.

13

Анонимен

преди 1 година

Това, че русия има много барут не е никакъв повод за гордост! Украйна е миролюбива, но героична страна!

12

Русия

преди 1 година

се приготвя за капитулация. Това и на русожопите балалайки вече им е ясно.

11

Анонимен

преди 1 година

пише "Гардиън" -- пише за да ви излъже. Клоун джонсън, написал ...

10

Анонимен

преди 1 година

Укрите продължават безплатното обучение на ватянкити!

9

Анонимен

преди 1 година

В статичта едно е вярно: нищо не се знае. Самите британци бяха публикували, че ще има масова евакуация от Херсон, седмици, преди руската страна да започне да евакуира населението с по-късната обосновка за последици от разрушаването на язовирната стена на огромния язовир. Според др. източници за сериозни действия се изчаква подходящо време, зашото сега било киша и безпътица. Освен това скоро изтича срокът за зърнната сделка, т.е. за достъп до присатанищата на Черно море.

8

Анонимен

преди 1 година

Най много да ядат салама

7

Сър Пичук

преди 1 година

Банко дърт ***. Защо натовската войска да атакува като и украинската добре се справя със спрели те в 45 година руски пияници? Само заспал пенсионери като вас още мислят, че Русия е военна сила

6

Костя Копейкин

преди 1 година

Неееее. Защо не напредва армията на матушка Рассия? Ще се оплача на другарката Митрофанова - как да си върша сега работата и да плаша народонаселението с войната?

5

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ВОЙСКА Е НА 50 КМ ОТ ГРАДА И НЕ АТАКУВА !!! ЗАЩО ЛИ ????