84

Анонимен

преди 1 година

Анализаторите троладжии анализират, три дневната специална операция. :) Погледнете си коментарите от преди 2 месеца после от преди 6 и после от преди 8 :)

83

dnes

преди 1 година

спрете да се излагате, напишете си поне, че обслужвате кремъл и да се приключва.

82

Четящ

преди 1 година

До НАТО И какво като САЩ имат 21 самолетонасчи :)) Както близката история показа колкото по голям е един кораб толкова по добра мишена е !!! Имам предвид крайсера Москва.. И още един пример защо Китайците са пуснали на конвейр фрегати ??? При съвремените оръжия една авионосна групировка е най лакомата плячка !!! Съвремените брегови системи са със обсег над 1000 км. Отделно Кинжалите и Бастионите са проектирани със цел да преодолят защита на авионосна група, така че си направи сам извода !

81

Знаещ

преди 1 година

Пълна боза е тази преписана статия от Гардиън... От месеци Уктовермахта обстрелва шлюзовте на Нова Каховка преди три дена успяха от 12 ракети със една да ударят.. И защо е от решаващо значение да е обезпрчаването на язовира Нова Каговка ??? Опс сетих се :) Сега Укровермахта ще е в позицията да бъде залят в Херсон ако Руснаците отворят шлюзовете !!! За разлика от САЩ и НАТОВСКИТЕ сатрапи Русия до този момент не е ползвала такива методи за водене на война... А САЩ имат богат със изтеблението !!

80

баце

преди 1 година

Аман от сервилност и липса на някакъв анализ или поне догадка за това което следва. Аман от *** дето са на гушене при краварите - прости радиоточки за препредаване на внушения и лъжи. Това е днес БГ - никаква журналистика или мисъл. Простакероси и простакеси. Направо да взема да ви блокира сайта, за да не ми излиза като търся някакви НОВИНИ и журналистика покрай НОВИНИТЕ..

79

баце

преди 1 година

Извинете, но за каква победа говорите. Дори Зеления друсаняк, както и надрусания Подоляк се изказаха доста сдържано по въпроса за оттеглянето на рашистите от Херсон. Е, очевидно укрите няма да могат да издавят рашисти, ако демнат каховската хидро-електроцентрала, но рашистите могат да издавят всичкото военен дето се изсипе в Херсон. Мислете за Донбас, там нещото вървят зле. Рашистите са тръгнали да си изправят фронтовата линия, за да бият по укрите с повече войска на по-малка дължина на фронта.

78

Валякът идва

преди 1 година

Когато към опълченците от Донбас се включи мобилизираната 300 хилядна руска армия всичко ще си дойде на мястото. Войната вече няма да е позиционна.

77

Анонимен

преди 1 година

До НАТО - "а сега нямат дори платки за ракетите и позват от перални." Много интерсно ,като сложат платка от пералня на ракета какво става ? Ракетата започва да пере ли ? Тцтцтцт ,колко народ се върза на тая измислица .

76

Рапунцел

преди 1 година

Победата си при Херсон ли?

75

пуйката

преди 1 година

Победителите нещо не бързат да влязат в Херсон.

74

НАТО

преди 1 година

До Българинако воюваше нато--досега да е приключило с руснаците. Само да питам за великата руска армия--къде са танковете Армата--които закъсаха и на червения площад/справка интернет/ къде е единственния дизелов самолетоносач на русия/единствен с 5 самолета на него/ срещи 21 американски с по 90 самолета на тях.. Армията на Русия е пълен цирк-стари автомати понеже всичко е окрадено-- оръжие имаха само за сним ки и за паради-- а сега нямат дори платки за ракетите и позват от перални.

73

Не е тайна

преди 1 година

Русия и САЩ отдавна водят преговори за изхода от СВО. Проблема е, че САЩ никога не спазват обещанията си и Русия винаги остава излъгана.

72

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, какъв мазньоч в условно наклонение... Те русите не се оттеглят случайно... ама хохлите са плиткоумни...

71

Смях!

преди 1 година

от Грипа , минахме на Укритата ! Ако не бяха световната досадна новина , отдавна да са превзети от Русия и да сме забравили за целия тоя цирк !!!

70

Анонимен

преди 1 година

каквото и да става оттук нататък, войната ще се реши с икономическа сила. рано или късно и финансовата помощ на запада, и руските ресурси ще принудят двете страни да седнат на масата и да се разберат.

69

Анонимен

преди 1 година

няколко пъти гледах картата на украйна в детайли. херсон не е на море и това не решава проблема на украйна с достъпа до старите им пристанища, може би донякъде подсигурява срещу атака на одеса. обаче държава без достатъчно пристанища няма как да се развива добре, да не говорим, че повечето им природни ресурси вече са в руски ръце.

68

В Украйна

преди 1 година

вече се топлят на свещи.Няпа тток.Ква стана тя?Що тъй,бре,победители?!?

67

Българин

преди 1 година

Къде точно е победата? Победи имаше руската армия в Мариупол, в Серодонецк, в Лисичанск. Големи градове, които бяха взети след трудни боеве и прилагането на всякакви военни стратегии. Украинската армия няма военни успехи. Когато руската армия обяви, че се изтегля, тогава украинците напредват. А защо се изтегля руската армия? Защото като численост е в пъти по-малка (тази която участва), а срещу тях воюва не Украйна, а НАТО - с хиляди единици военна техника и наемници.

66

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Както се разбра от публикации във Вашингтон пост, и водят се преговори от двете страни и то не от вчера. Руснаците си признаха, а американците го потвърдиха с половин уста. Предложението на САЩ е руснаците да се оттеглят от Херсон, но за неутралния статут на Украйна не са предложили нищо. Ще видим дали Русия ще се съгласи на тези отстъпки. Зеленски не вярва в отстъплението на руснаците и го смята за блъф, защото истината е , че него никой него пита, и преговорите се водят без него!

65

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Да,ама-не...няма да стане.Украйна ще проведе поредното успешно отстъпление!