64

Войната на фейковете

преди 1 година

Така я беше нарекъл, някой случаен човек в интернет. Лъже се и от двете страни, в ерата на сателитни наблюдения не би следвало някой "случайно" да попадне в засада, която е подготвяна от месеци. Проблеми с командването има и от двете страни. Въобще, съмнявам се, че ще узнаем предварително какво точно ще стане в Херсон (или около него), докато не стане, каквото е планирано да става.

63

Анонимен

преди 1 година

Солдатите на кремъл смело отстъпват ...

62

скромно мнение

преди 1 година

Предизвикателството е на Украйна да и остане ток поне да си зареждат телефоните...ако продължава по същия начин

61

Сводката до 10часа

преди 1 година

Един човек е убит, друг е ранен по време на обстрела на Куйбишевски район;Ще бъде повишена секретността на руските комуникационни с-ми въз основа на опита от използването им в Украйна;Байдън: Все още не е ясно дали Укр. е готова на компромиси с РФ;Байдън каза, че се надява да поддържа двупартиен консенсус за Укр.;Група от 35 военнослужещи от Нар. милиция на ЛНР се завърнаха от украински плен;WSJ: Съединените щати няма да доставят високотехнологични БПЛА на Киев от страх от влошаване на конфликта

60

Анонимен

преди 1 година

До "До Бандеровците" - абе, нали украинците щели да взривят язовира, защо сега така разваляш рашистанската пропаганда?!

59

r3v0lv3r

преди 1 година

РУсофилите пак капани им се привиждат, както при Белаклия и Лиман, където страшната руска контра-атака трябваше да разгроми ВСУ. Вместо това ги погребват бавно и методично, както това се случва и при Сватово.

58

Туйто

преди 1 година

Ха, кат чет коментарите абре ора, професионалната окупационна армия вече я няма. Остават само фейк-рушистки спамери и туйто. Че Украйна ще повтори, и ще освободи останалата територия - да, защо да не го направи? Че ще е трудно - да, знаем че ще е трудно. Но който се бори за своята Славянска територия, успява.

57

Да напомня:

преди 1 година

Разстоянието между позициите на ВСУ пред Николаев и Херсон е около 30 км. изминава се за по-малко от час, стига да няма проблеми по трасето. Какви проблеми ще има - това ще разберем след поредното тръгване на украинската армия към Херсон. При предишния опит ВСУ загуби над 20 000 момчета. Сега, освен всичко, предимството да взривят стената на Нова Каховка вече ще е на страната на руснаците. А после превзелите Херсон ще участват в речен маратон за моржове....

56

Масов фейк

преди 1 година

Новата форма използвана във вашингтонските журналистически територии се нарича МАСОВ ФЕЙК управляван от Вашингтон. НЯМА изтегляне от Херсон, а частично изтегляне от северния бряг на Дон, за да се спасят войниците от евентуално наводнение при взривяне на ВЕЦа

55

64

преди 1 година

ХАХАХАХА клооооун руски. Да не вярваме на бг медиите, ама тая новина я има и в световните медии. Ей, тъжни, тъжни русофилчета. Цял живот дано сте в мизерията, цял живот да се чудите как да си платите парното и цял живот да ви треперят душичките дано.

54

Анонимен

преди 1 година

Да помисоим. Изтеглянето на Русия от Херсон няма нито тактически, още по-малко стратегически смисъл във военно отношение. Да не говорим, че само по себе си е сложна маневра. Политически прилича на поражение. Тогава защо? Значи, има друга сделка, между Москва и САШ, която не виждаме на повърхността. А времето е за сделки. Затова е сдържан Зеленнски.

53

Анонимен

преди 1 година

Русия не отстъпва Херсон, много първосигналници има в този сайт.

52

Не е истина

преди 1 година

Не е истина , че за няколко пробити цента какви шедьоври на фантасмагоpиитe могат да сътворят "неподкупните " медии !? И като прибавим и "Эхо Фашингтона" (Эхо Брюкселя) под формата на коментари от активните му *** "сътрудници " , милата родна картинка става пълна !

51

Анонимен

преди 1 година

Русия превземаше 4 месеца 1 завод, а Украйна за 2 седмици си върна огромни територии. Повече няма какво да кажем, освен че наборниците ги връщат в ковчези, ама вече дори нямало материали за такива, та не ги връщат- стоят си на тревата.

50

аож

преди 1 година

Днес по руската телевизия казаха, че руснаците отстъпват от Херсон и той вече е Украински!Весели празници за русофилите.....

49

Мохамед Али

преди 1 година

Херсон е руска територия и Русия не отстъпва никъде. Ако Украйна нападне руска територия, ще види дебелия край. Послепис - не вярвайте на българските медии

48

Язовир Каховка

преди 1 година

Елате хиляди нацисти. Ще ви устроя невероятна забава ! Няма ток, но вода ще има предостатъчно за всички !

47

До 72 БАХМУТ БАЛЪЦИ

преди 1 година

Напъват се от месеци . Мисля че бяха 4 месеца :)

46

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са расли в джунглата в Сибир и си мислят че при хората важи закона на джунглата! По силния изяжда по слабия! Затова сега ще бъдат изядени!

45

Анонимен

преди 1 година

Победата в Херсон е предизвестена, но Украйна се бие за всеки метър там. Окупационните войски са концентрирани там. Това че направиха шоу от страна на Кремъл че ще трябва да излизат не прави победа. Все още. След 2-3 седмици, може би.