49

Анонимен

преди 1 година

А бе хора не разбирате ли че герберастите ви грабят вече 14 години, за тях пари за пенсии и заплати няма ,защото от тях не може да се краде.А сега Кирчо иска да ви даде пари и казва всичко от къде ще дойде и вие го плюете!Освен да сте платени с парите от магистралите гербави *** не виждам какви друго сте.

48

Анонимен

преди 1 година

ПП по изчисленията и обещанията са много добри. После като дойдат на власт, само куролират в кръг и теглят заеми. Корупция щяха да борят а те самите са забогатели с нагласена обществена поръчка през 2013та (за справка Кокорчо като служебен министър дава нагласена обществена поръчка на единствения кандидат - фирмата на Кирчо 'Волаком' земя в Божурище за без пари). На тати клептоманчетата.

47

перко

преди 1 година

Сметките на ПП са грешни, защото Кирчо и Кокорчо скоро ще отзоват при бай Ставри!

46

Анонимен

преди 1 година

А бре трендафили, сега като не управлява така наречения крадец и мафиот Борисов по добре ли живеете, а?

45

Анонимен

преди 1 година

При тая инфлационна среда - това НЕ МОЖЕ да е верно! Търсете грешка у сметките

44

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам една тенденция последните 10 години. Всички се рекламират, като борци против мафията, казват че ГЕРБ са мафия, така че не е редно даже и за политики да разговарят., а се получава точно обратното, първо гнома Атанасов крепи Бойко цял мандат, после Ристьо му беше и министър. Сега новобранците ПП също решиха седнат всички заедно на масата с мафията и да разделят баницата?

43

Марин

преди 1 година

Партията на новите балъци.

42

Реалист

преди 1 година

Страхотни предложения, само че крадливите мутри не искат народа да живее по-добре,а да го грабят отново.

41

Анонимен

преди 1 година

В цялата си история България винаги е била мачкана с опити за унищожение. Единствените периоди в която България е била във възход е когато сме били с Русия.

40

Анонимен

преди 1 година

Сиренето и кашкавала могат да минат над 100 лева.

39

от село

преди 1 година

От промяната не само ,че не могат и не стават да управлява,но не знаят и да смятат когато става на въпрос за държавата .

38

Анонимен

преди 1 година

Ми кашкавалът е вече 30 лв килото. Ето 6 лв от ддс. Догодина става 45 лв. и държавате ще гушне 9 лв за кило.И Кирчо ще вика как благодарение на него държавата е събрала повече пари. Аз го плащам това нещо. Какво ми се хвалиш с него бе Кириле. От моите пари пълниш хазната

37

до 38

преди 1 година

С тия пари /кредити/ се покриваха стари задължения на крадците от герб!

36

хм

преди 1 година

ох майкааа , гербаджиите сън няма ги лови как откраднат тия пари

35

Анонимен

преди 1 година

Този театър го плащаме ние . За какво се събират като догодина пак 100 000 000 лева пак ще ги дадем НИЕ .... за ИЗБОРИ КОИТО КИРО И АСЕН НЯМА ДА ПРИЗНАЯТ АКО НЕ СПЕЧЕЛЯТ !

34

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава като бяха на власт бяха изчислили, че трябва да теглят 15 милиарда лева заеми?

33

Анонимен

преди 1 година

Аха, представям си го Василев как така е обяснявал и на инвеститорите във фирмата му :) Дават едни милиони и той ги прави в милиарди и после ни милиони ни милиарди а само едни изчезнали пари! Истински финансов магьосник :)

32

Анонимен

преди 1 година

Лъжете,като дърти римляни.Толкова заеми се теглят,от там приходите.

31

П.К.

преди 1 година

По-скоро, КАЖЕТЕ КОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЕВРА ДЪЛГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ ЛИЧНО НАПРАВИХТЕ. И, ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ В ЗЛОВЕЩИТЕ КЛЕЩИ НА СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРИ. ОТТУК НАТАТЪК СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ СВЪРШИ. И УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИЗЦЯЛО СЕ ПОЕМА ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО. ТОВА ГО НАПРАВИХТЕ ЛИЧНО ВИЕ, И ЛИЧНО ВИЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

30

Joko

преди 1 година

Ало....., вие двамата сигурно сте учили смятане в изгорялата гимназия.... Видяхме ви какво чините и колко можете... Одете да си доучите кой в хАрвард, кой в Аскьово !