69

Анонимен

преди 1 година

"Ръст на пенсиите на два пъти, скок на минималната работна заплата" .. и всичко това при 50% обезценяване на лева...

68

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия маниакални циркаджиии!

67

карачанаков

преди 1 година

Сигурно тези от снимката си е представял Доньо Донев когато е писал ,,Тримата глу...,,

66

Йордан

преди 1 година

Само да спомена: външен дълг на България края на март 2021г. = 38,6 милиарда евро, края на юни 2022г. = 41,7 милиарда. Откакто ГЕРБ бяха свалени от власт, за година и половина, натрупахме 6 милиарда лева външен дълг. Това е по 1000 лева на човек, натрупани за последната година и 3 месеца. Честито.

65

ами

преди 1 година

видя се на разговора кой колко струва, Добрев и Ананиев затапиха яко Асен Василев че той едвам почна да вади няккави изречения накрая....ПП нямат капацитет откъм кадри , Кокорчо беше като ученик пред Ананиев,който е гледал е видял цялото падение на Пепетата

64

Тиквуний

преди 1 година

Тиквата плю плю, а сега им се омилква. Ясно е кой е лъжеца...и за гръцката връзка и за парите...и за 12-те години застой!!

63

д

преди 1 година

Правилно, какво стана гербери, кога да чакаме армагедон от чекмеджета??

62

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и кокорчо дори немагат да смятат вярно!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Чудите ли се защо, ами те така направиха умишлено донякъде цените да фръкнат на максимума (мечтите на Костов и Прокопиев) и съответно си правят сметки как ще пробират повече от ДДС-то. Това е така но при хипотеза, че дори и при високите цени които за някои стоки вече са в пъти потреблението остава същото, което няма как да стане защото спестяванията са до време, а доходите почти не мърдат, демек надявай се Кокорчо но няма да се получи.

60

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да обясни защо трбява да присъства ББ? нито е финансов експерт, нито е шеф на парламентарната група, нито е депутат. КП и АВ присъстват в качеството си на финансови експерти. Цялата среща се води експертна.Ето Ананиев е 20 години зам-министър по финансите.

59

Айде стига вече

преди 1 година

Четири пъти Василев преправя бюджета и нито една негова прогноза не се указа вярна.А сегашната му си е чиста катастрофа.Абе кой му позволи на този да бъде финансов министър ?

58

Ганди

преди 1 година

Абе Бойко ,дайте им власта на мазния ,красивия и кумецо и само след два месеца хората ще ги утрепят с камъни,какво се разправяте толкова с тия ке ле Ши

57

До 58

преди 1 година

В голяма грешка си,твоят вожд Боко-*** го чака бай Ставри.

56

Мхм,ще подправят

преди 1 година

протоколите също като гърците за да ни набутат в еврозоната! Оттам нататъка е ясно - крадене с големия черпак от кацата с медеца! Гръцки сценарий на 1.1.2024! Да ви е честита промяната,гушната със статуквото, "в името на народа"...

55

Голама Гряшка

преди 1 година

Голяма Грешка! С терористи не се преговаря!

54

Мисъл

преди 1 година

ПП били пресметнали ! Те могат да смятат само какво ще правят като отидат по килиите си. Кокорчо с радост ще се навежда , но каратиста Петков ще прави поза "разтвори бузи" доста дълго.

53

Анонимен

преди 1 година

'' ДБ и БСП се отдалечават '' ................................. те всички се отдалечават от всички, в очакване на ПОРЕДНИТЕ нови избори, на принципа - Тука има, Тука нема, но най-накрая всички ще гледате Парламента като Слави - само отвънка.

52

Очолог

преди 1 година

Какво виждаме - оклюмания Про100 Киро - мисли какво го чака в затвора.

51

До 49

преди 1 година

Баце не дойде, защото е ограничен и не може да се води дебат с него.Ще се изгуби нацяло сред по-умни и интелигентни от него.

50

Варан

преди 1 година

А бе къде е батко,защо не дойде на срещата?...Забравих,че той не може да смята,но пък за сметка на това за 12г.оглозга до кокъл държавата,а народа умирше от глад и мизерия.