89

анонимен

преди 1 година

ПП са пресметнали 11 млд. повече приходи през 23г. Лошото е, че има слепоци на които ако им бяха казали 100 млд повече приходи, щяха да повярват, защото е казано от ПП , а Европа навлиза в икономическа депресия с продължителен спад на БВП и не дай боже да влезем в дългова спирала с големи заеми. Резки движения в такава ситуация не са здравословни.

88

фактология

преди 1 година

В социализмът можеше да има заповед всички стоки да падат с 3% всяка година, и доходите да растят с 3%. НАЙ-МАЛКО! Което предприятие не изпълнява се глобява с 3% от добавената стойност. Данъците да са 12% от добавената стойност. Едно кисело мляко тогава струва 23 ст. едно предприятие прави 700 000 млека, добавена стойност 10 ст. - 5 ст. за работни заплати. Тоест за заплати 35 000 лева, при 350 работници, се пада заработка 100 лева на човек на ден. ПАНИМАЙТЕ?

87

Анонимен

преди 1 година

ПП са "Велики" икономисти и бюджетари това специалистите на Мин. на финансите, почти всички специалисти в тази сфера са некадърници според тях. Каква гаранция дава ПП, че техните прогнози се сбъднат... Във времена на кризи да се разпищолиш и да харчиш без да мислиш и да се "надяваш" на слънце когато всички прогнози са бурни и много мрачни времена.

86

САТАНАТА

преди 1 година

Не правете коалиция с ГЕРБ -сдс, отново готови за постна пица и орязване !12655

85

перко

преди 1 година

Какво да кажа? И аз непрекъснато си правя сметки и пресмятам, но в последно време все излизат криви, азимата *** на вратата!

84

Чичо Мастичо

преди 1 година

Тия сите мисири ако вленем у парламента да ги изтрескам по една връшина да им откина дзурлетата каде толко народ излъгаа и окрадоа каде кво можаа. Де ,,ба вашта мама.

83

Анонимен

преди 1 година

Браво,наш'те,само така,пари има за всичко,само трябва политическа воля!

82

Йордан

преди 1 година

От края на март 2021 до края на юни 2022 външния дълг на България се увеличи с 3,1 милиарда евро (6 милиарда лева). Това е по 1000 (хиляда) лева на всеки българин. Благодаря на Радев и на протежетата му.

81

Нафарфорий

преди 1 година

Николчо го разкарват само като куфар да им лъска имиджа с благия си поглед.

80

7 клас

преди 1 година

До АнонименТочно след 7 клас излизат в чужбина, и то там докато научат езика и завършват специалност "Лаладжия".

79

Анонимен

преди 1 година

Тези са на ниво 7-ми клас. Просто прочетете още веднъж статията!! Управлявали са ни 7-мо класници..

78

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,ха, това не са никакви приходи от производство, износ и инвестиции, а пари, за които си точиха зъбите от ПП , въпросните милиарди от плана за възстановяване и устойчивост.

77

Анонимен

преди 1 година

Държавата не е училище за да се упражняват за сметка на народа. На предишните избори лъгаха че сме били богата държава и няма да взимат заеми че имало достатъчно в държавата. Като взеха властта заем след заем и казваха че сме били бедна държава. Тези знаят две неща да взимат и да лъжат. Като сме бедни да се махат сега.

76

Случаен минувач

преди 1 година

За съжаление обаче нещата, който правят, не са за кинокомедия! Само като ги видя, вече ми става гадно. Аз не искам повече да ме управляват такива - един kypваp и един пасивен ***! Хайде да отговарят пред съда, защо взеха толкова заеми и колко успяха да присвоят за 8 месеца управление!

75

Случаен минувач

преди 1 година

По скоро Стан Лаурел и Оливър Харди.

74

Анонимен

преди 1 година

Фред Флинстоун и Барни Ръбъл

73

Цв

преди 1 година

Пак са на тежки наркотици! При тях няма спирка!

72

Анонимен

преди 1 година

ПП не могат да смятат, вече го доказаха!

71

Анонимен

преди 1 година

Гледам ги от месец, някакви с жълто около човчиците всеки ден ми говорят за някакви милиарди по телевизията, все едно ми говорят за каси с бира. Я се спрете бе, кeлeши! Идете си играйте с вашите си пари! Не искам пак да ви плащам сметката!

70

Анонимен

преди 1 година

да бе, дам вярвам им, Кокорчо март ни убеждаваше как до края на годината инфлацията нямало да мине двуцифрено число, хахахаххаа клооооунчета !!!