125

Анонимен

преди 1 година

12 години робство

124

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО -12 ГОДИНИ ГЕРБ РЪКОПЛЯСКАЙТЕ

123

ПЕШЕВ

преди 1 година

До Ами.... Амии да, един взима 1000 лева заплата , да не говорим че другите са под масата, а друг - 5-6к и си плаща тавана и после еднакво обслужване . Значи ако не работиш или криеш доходи , получаваш същото ако работиш като ***... Е те тва какво е ? Аз на това не му викам солидарност . Това си е чисто и просто измама. Солидарност е да помогнеш на човек в нужда ... другото е измекярщина...

122

Анонимен

преди 1 година

Банани бол! Яжте повече банани за да не се разболеете!

121

КаскетЯ

преди 1 година

Забравили сте и мрънкаме най много!

120

Анонимен

преди 1 година

Важното че имаме банани! Какво друго може да искаме всичко е Оокей?

119

Анонимен

преди 1 година

В болниците в провинцията НЕ лекуват. Безсмислено е да се ходи на "специалист" в дълбоката провинция- нито изследвания пускат, нито с ехограф могат да работят, нито диагноза поставят, нито правилна терапия изписват, нито операциите им са качествени... Хората са бедни, нямат възможност да се лекуват частно в София, Варна, Пловдив, за да бъде излекувани.

118

Нквд

преди 1 година

Верно ли бе махорка. Ти си виждал револвери по каубойските филми.

117

Анонимен

преди 1 година

Това е развитието на ГЕРБ. Сега пак искат да ни развиват.

116

Сан Дукан

преди 1 година

Мале с двата ножера.

115

Цецка Цачева

преди 1 година

Цъфнаал ГЕеерб, ЦъфНааал ГееЕрб! Хайде всички! Цъвнал герб, цъфнал герб! Да живее Бойко, че ми построи болница, хайде всички! Цъфнал герб! Цъфнал Герб! Да живей! Ураааа!

114

ГЕРБ номер 1

преди 1 година

Киро открадна парите за болници. При Бойко нямаше проблеми с болниците.

113

Анонимен

преди 1 година

проблема на здравеопазването ни е и в лекарите, българските лекари не умеят да говорят и да кажат на пациентите си какво да правят след като са ги прегледали или оперирали. Майка ми я оперираха, изписаха без да и обяснят за какво да наблюдава при възстановяването си и как да го прави. С повечето наши лекари се говори като със извънземни. Ако пък нещо започваш да си търсиш правата (не съм имал такъв случай но по наблюдение) стават и отмъстителни.

112

Анонимен

преди 1 година

Напред-назад с джипката, Севда го снима - всичко едва ли не било цветя и рози, а то какво се случвало зад кадър... болниците - съсипани. Здравеопазването практически е изчегъртано, но Боко се биеше в гърдите всеки ден колко добре се справя. Ние го мислехме за куx самохвалко, а той просто е лъжел като дрът ***.

111

6556

преди 1 година

не е проблем че *** бабичките, проблем е че не раждат момите - гонят кариера, не се еват достатъчно, не умеят да гледат деца, мъжете ни пълни пуфки, ялови пуфки - няма да има държава с тоя матриал!

110

Дълбоко в Игръта

преди 1 година

Абе тоя Мишо Бирата ми се обадИ. Имал имен ден, кани ни да пийм бира по тоя повод. Айде че идем, че съм "поел ангажимент"

109

буци

преди 1 година

Това ни донесе 33 години демокрация, 18 години в НАТО и 15 години в ЕС - донесоха ни заглавието на тази статия. Пък, нека ми обясняват колко лош е бил социализЪма ....Когато фактите говорят, Боговете мълчат! Замълчете американопродажници от дб, пп, герп и дпс!

108

Гербенуга

преди 1 година

Кирцата открадна 55 Трилиона долара за 6 месеца. Сега иска да крадни още. Но ние от ГЕРБ не крадем, няма нужда да ни разследвате, ето аз се кръстя и ви казвам честно: "Не крадем! Честен кръст!"

107

Ами....

преди 1 година

Време е за здравни застраховки :) И на всеки според приноса :) Тея, които не плащат да имат право само на спешни лекарски услуги. Солидарността е прецакана концепция! Не сме длъжни да плащаме заради търтеи!

106

Аман заман

преди 1 година

Мисля че ще съберем пари за една клизма на Буда белким върне нещо