65

Допълнение:

преди 1 година

...освен това се пенсионираме на 65(67 за тези без стаж), а средната продължителност на живота за мъжете е 70г.

64

Важното

преди 1 година

Само едно е важно да има пари за луксозни хотели, СПА, басейни по черноморието за Украинските бежанци. Също дарения пари и дарения оръжия за Украйна. Може и по-нататък и мобилизация на българи за Украйна.

63

Иванова

преди 1 година

Хората не се осигуряват не защото не вярват на системата,а защото нямат пари! Някои от тях работят без трудови договори,други изобщо не работят.Не можеш да очакващ,че човек няма пари,за да гледа децата си,а ще си плати здравната осигуровка.

62

Анонимен

преди 1 година

Частните болници на самоиздръжка! Там и без това клиентите плащат солено.

61

Анонимен

преди 1 година

До 33, има някаква странна тенденция или мода абсолютни всички ученици да ходят голи.

60

Айде да речем,

преди 1 година

че ние сме *** русофили и за тва сме бедни и нямаме деца... ами вие дето сте евроатлантици, красиви, умни и богати... що нямате по 4-5 деца, за да ни претопите?

59

Петров

преди 1 година

Така е защото се краде безобразно. Борисов, Пеевски и Доган ограбиха и болниците. Даже и да се осигуряваш ще те накарат да си доплащаш и то много. Аз съм дал 20 000 лв за здравни осигуровки последните години но ще ме накарат да доплащам, ако се случи нещо лошо.

58

Анонимен

преди 1 година

Боко довърши нацията, но все пак има доста нелоялни "лекари", дето смучат пари от здравната система, там само нож може да ги оправи :))) Да вземеш в Бърза помощ некакви, дето изобщо да не им пука и после в болницата същото....абсолютни де*или :)) Обаче ако допре ножа до тех, ще ревнат как спасявали хора :( Смех в залата

57

Истина

преди 1 година

Умираме от щастие, презадоволеност и безгрижие. Явно нашата територия трябва на някой друг народ и за това ни морят така успешно и бързо. Естествено това не става без съдействието на нашите пр.ода.ж.ници политици

56

жж

преди 1 година

Ама директорчетата на тия болници карат винаги бентлита нали така? Заплати за по 100к и после нямало пари... мхм...

55

... и най-много

преди 1 година

пари се изливат в Здравна каЦа! За ново бентли с позлатени джанти на шефчето на болницата! А санитарите вземат колкото миячка по хотелите! ЕгаПи му промяната...

54

Котаракът Еркюл

преди 1 година

Кажете, че в нея се лекуват украински бежанци, може да ви се опрости дълга.

53

Анонимен

преди 1 година

Те не държат на заплати тези служители, държат на ковидпътеки и бонуси за първа линия. Нали не очаквате, че ще съжаляваме бялата мафия, на която ръкопляскахме да ни лъжат???

52

Анонимен

преди 1 година

Ще ни довършат с еврото."Управляващите" направиха бананова република - колония от дивашки тип.Сбъднаха мечтата на примитива, че да ядеш банани и да караш 30 годишна кола, е класа!С помощта на киряк-стефчовците, някой знае кой е, ни направиха площадка за "демократичмната агресия на сащ".Живял съм много, за да ми внушават неграмотници в скъпи костюми кое е черно и кое е бяло. Радой перефразира песента Гърди ми с рози накичи...с Г...а ми с рози накичи, нас...ното дане личи... Те това е.

51

Лудото Ленче

преди 1 година

Тогава имахме държава ! Медицината бе медицина! Образованието ,образование ! Армията,армия! Науката,наука.....всичко бе на мястото си ! Имахме стандарт на живот, за който много държави ни завиждаха ! ...нямаше фалшиви храни ...е нямаше винаги портокали и банани ,но сега като ги имаме...мислите ли ,че сме цъфнали та вързали ?!?? Аз определено смятам,че не си е заслужавало ! То излезе,че и "демокрацията" ...не е демокрация !!! Е защо си разсипахме- държавата ???!? Ами за да я поднесем на тепсия ..

50

Анонимен

преди 1 година

П.Сл. е четирихилядик. Вижда се от хеликоптер!

49

Анонимен

преди 1 година

Ползата за родината не са събраните пари. Огромни суми пари се харчат във вреда на родината. Мнозина тук ще се засегнат, защото приемат колите си за част от тялото си, но преминаването към дребнав, към едноличен транспорт вреди краткосрочно и дългосрочно на родината. Унищожи се безценно богатство - плодородна земя. например, убиха се китно селища ..., харчат се пари за безсмислени строежи: например луксозни стадиони по селата..., а водоснабдяването в стотици селища е твурде проблемно

48

нщн

преди 1 година

Краварите ни съсипаха от бедност и лишения.Нямаме пари и хляб. Толкова бедна държава сме, не като преди по време на комунизма. Народа тъне в мизерия и нищета. Няма средна класа, само бедни и богати.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44Хубаво комрад, щом казваш :) За майка ми немаше елементарна носилка, требваше да е носим на стол, от всичкото нагоре, не разбраха въобще, че има дихателни затруднения, сещате се за дупката в гърлото.....пълен майтап са

46

Анонимен

преди 1 година

Капитализъм.Демокрация.ГерП,ПП.По време на соца живеехме по-добре.Саламът се правеше от месо,а не от хрущяли,костно брашно,тоалетна хартия и соя,тук-там парченце кожа и косми...Да ви е сладко!